VVS Viborg

  • VVS Viborg - Få 2-3 gratis gedigne tilbud
  • Få nemt 10 procent rabat på faglærd vvs fagmand
  • Billig vvs - Lad firmaerne konkurrere om opgaven

Få 3 VVS Viborg tilbud

Eksempler på
vejnavne Viborg

Bambushøjen
Brinken
Finderupvej
Engedalsvej
Rogenstrupvej
Gl. Finderupvej
Guldbækvej
Granvej
Chr. Erichsøns Vej
Gotlandsvej
Engbakkevej
Blytækkervej
Boghvedevej
Fuglemosevej
Brøndumsvej
Skinfaxevej
Fasanvej
Ellekonedalen
Dalgasvej
Sct. Villads Stræde

VVS-arbejde Viborg? Få 3 gratis og attraktive tilbud

Modtag 3 kvalitetssikrede tilbud fra VVS mænd i Viborg og omegn, som gerne vil udføre din VVS Viborg opgave. Webportalen
3vvstilbud.dk sættealtid servicen i højsæde ved alle VVS opgaver i Viborg. Vores vvs partnere kommer gerne ud og besigtiger opgaven, hvor I kan blive enige om hvordan opgaven løses.
Til stående ledninger (faldstammer) af støbejern findes der dog ikke bøsninger eller koblinger. Gennemføringer må derfor udføres ved inddækning på stedet, fx med tætningsmanchet kombineret med flydende vandtætningsmembran, eller ved pvc-gulvbelægning med en krave i pvc, som svejses til belægningen.
Rørgennemføringer i flisebelægninger bør så vidt muligt gå gennem en flise, således at bøsningen ligger helt inden for flisens kanter. Herved opnås den sikreste tætning mellem gulv/væg og rørgennemføring. For installationer med PEX- eller kobberrør kan der anvendes montagekoblinger.

Katodisk beskyttelse af vandanlæg

Katodisk beskyttelse udføres enten ved indsætning af en anode af magnesium eller ved et elektrolyseanlæg, og der opnås en beskyttelse af selve beholderen, af en eventuel varmeflade og - hvis der anvendes et elektrolyseanlæg - også af det efterfølgende ledningssystem.
Ved indsætning af magnesiumanode opnås en god beskyttelse af stålbeholdere og - under gunstige forhold - af eventuelle varmeflader af overflade-behandlet stål. Det forudsættes dog, at varmefladerne er af en åben konstruktion med god afstand imellem rørene.
Anoder skal altid anbringes således, at de yder en god beskyttelse af både beholder som varmelegeme. Hvis en anode skal virke optimalt er det nødvendigt, at vandet har en ledningsevne på mindst 40 mS/m, når der anvendes almindelige stålbeholdere og mindst 20 mS/m ved emaljerede beholdere.

Et højt serviceniveau og veludført VVS arbejde

Få 3 tilbud fra erfarne vvs virksomheder - gratis og uforpligtende - overalt i Viborg kommune:
  • Asmind
  • Ulbjerg
  • Tjele
  • Møldrup
  • Stoholm

Få 3 VVS Viborg tilbud


Eksempel på lokal vvs i Viborg

ABC VVS ApS
Holstebrovej 76
8800 Viborg
CVR: 26133483
Hjemmeside
Fly Larsen vvs
Fabrikvej 8
8800 Viborg
CVR: 26179580
Hjemmeside
Viborg Rørteknik A/S
Gørtlervej 8
8800 Viborg
CVR: 13123047
Hjemmeside