VVS Viborg

  • VVS Viborg - Få gratis 3 fortrinlige tilbud
  • Få nemt 15 pct rabat på lokale vvs fagmænd
  • Billig vvs - Overlad det hårde arbejde til os

Postnummer 8800
vejnavne

Anne-Marie Vej
Falkevej
Blåmejsevej
Gl. Aalborgvej
Bjergsnæs Mose
Bytoftevej
Romlundvej
Dalvej
Gl. Almindvej
Granadastien
Rørhøjen
Banevejen
Skabermøllevej
Savværksvej
Riskærvej
Grønlandsvej
Sanglærkevej
Fallevej
Ellekonebakken
Egeskovvej

VVS-arbejde Viborg? Få 3 gratis og attraktive tilbud

Modtag 3 kvalitetssikrede tilbud fra VVS mænd i Viborg og omegn, som gerne vil udføre din VVS Viborg opgave. Webportalen
3vvstilbud.dk sættealtid servicen i højsæde ved alle VVS opgaver i Viborg. Vores vvs partnere kommer gerne ud og besigtiger opgaven, hvor I kan blive enige om hvordan opgaven løses.
Det er let at spare penge på en seriøs og autoriseret vvs´er i 8800 Viborg. Vi mailer dig 3 ultra gode vvs-tilbud på for eks. køkkenvask, dimensionering af anlæg, luftgab eller vandspild. Find lynhurtigt den fedeste pris på din vvs-opgave her - oveni med kanon god rabat.
Spar gode penge på en autoriseret og bundsolid specialist i 8800 Viborg. Inden for 2-4 arbejdsdage kontakter de tre bedst egnede vvs-virksomheder dig med deres superbillige pristilbud. Det er let at sammenligne vvs-firmaer online og tjene rundt regnet 31 % i rabat.

Katodisk beskyttelse af vandanlæg

Katodisk beskyttelse udføres enten ved indsætning af en anode af magnesium eller ved et elektrolyseanlæg, og der opnås en beskyttelse af selve beholderen, af en eventuel varmeflade og - hvis der anvendes et elektrolyseanlæg - også af det efterfølgende ledningssystem.
Ved indsætning af magnesiumanode opnås en god beskyttelse af stålbeholdere og - under gunstige forhold - af eventuelle varmeflader af overflade-behandlet stål. Det forudsættes dog, at varmefladerne er af en åben konstruktion med god afstand imellem rørene.
Anoder skal altid anbringes således, at de yder en god beskyttelse af både beholder som varmelegeme. Hvis en anode skal virke optimalt er det nødvendigt, at vandet har en ledningsevne på mindst 40 mS/m, når der anvendes almindelige stålbeholdere og mindst 20 mS/m ved emaljerede beholdere.

Et højt serviceniveau og veludført VVS arbejde

Få 3 tilbud fra erfarne vvs virksomheder - gratis og uforpligtende - overalt i Viborg kommune:
  • Asmind
  • Ulbjerg
  • Tjele
  • Møldrup
  • Stoholm

Her er de bedste vvs-firmaer

Overlund VVS ApS
Odshøjvej 118
8800 Viborg
CVR: 26028086
www.overlundvvs.dk
Hald Ege VVS
Hasselvænget 15
8800 Viborg
CVR: 27186106
www.haldegevvs.dk
Sdr. Rind & Vinkel VVS Viborg Blikkenslageri
Nordre Ringvej 22
8800 Viborg
CVR: 25871405
www.viborgblik.dk