VVS Maribo

  • VVS Maribo - Få gratis 2-3 fordelagtige tilbud
  • Få hutigt 25 pct rabat på godkendt vvs fagmand
  • Billig vvs - Det er let at få tilbud

Få 3 VVS Maribo tilbud

Veje 4930 Maribo

Hjulsporet
Magnolievej
Vimmelmosevej
Rødkløvervej
Fuglekongevej
Kirstinelundsparken
Koldingevej
Møllebo
Knuthenborgvej
Kongevænget
Grønvej
Fornebyvej
Leonora Christinas Vej
Meinckes Vej
Østre Boulevard
Bellisvej
Engvej
Søndersøvej
Werner Larsens Vej
Drosselvej

Billig vvs mand i Maribo? ➔ Få 3 gratis vvs tilbud

Modtag 3 fine VVS tilbud fra VVS mænd i Maribo, der gerne vil løse din VVS opgave. Indtast din opgave i onlineformularen på kun tre minutter og få 3 knaldgode tilbud i løbet af 48 timer. Du kan opnå en rabat på næsten 33 procent på VVS Maribo arbejde ved at anvende vores gratis online service. Med 3 lokale tilbud kan du få mindst 10% i rabat.
Brusebadet er som regel opført i et hjørne af badeværelset. hvor der er et gulvafløb og med et simpelt badeforhæng til at forhindre vandstænk. Men der er selvfølgelig også mange andre muligheder for at indrette en velfungerende bruseplads eller en særlig bruseniche.
Det ideelle mindstemål på en bruseniche er 90 x 90 cm eller 80 x 100 cm. Mindre kan også gøre det, hvis der er småt med plads, men den kan nemt blive for trang. Tænk på at badet skal bruges hver dag, og at en for lille bruseplads let bliver en daglig ærgrelse.

Fælles-brusearrangementer

Termostatstyret blandeventil (termostatisk reguleringsventil). Nogle armaturtyper er ikke forsynet med afspærringsventiler. Afspærringsventiler kan være fælles for flere brusere, eller de kan anbringes ved hver enkelt bruser.
For at begrænse vandforbruget kan bruserne udstyres med selvlukkende tapventiler med indstillelig åbningstid. Neddrosling skal foretages med egnede reguleringsventiler på tilgange til brusere. De enkelte armaturers tilslutning varierer meget, og der henvises derfor til fabrikanternes oplysninger.
Såfremt brusearrangementet forsynes med håndbrusere, skal der sikres mod tilbagestrømning som anført under håndbrusere. Almindeligst forsynes fælles brusearrangementer dog med faste brusere.

Du kan spare mange penge her (25%)

Liste med eksempler på nogle af de mangeartede områder, som en moderne vvs fagmand i Maribo arbejder med:
  • Mekaniske koblinger
  • Opbertling
  • Rengøringsvaske
  • Skylning
  • Vandkvalitet

Få 3 VVS Maribo tilbud


Vvs Maribo eksempler:

Smemeritus ApS
Pilevænget 1
4930 Maribo
CVR: 49158912
Hjemmeside
Hunseby Smedie
Hasagervej 2 A
4930 Maribo
CVR: 28687133
Hjemmeside
Entreprenør Kurt Nielsen
Skørringe Kirkevej 6
4930 Maribo
CVR: 35866957
Hjemmeside