VVS Maribo

  • VVS Maribo - Få gratis op til 3 fornemme tilbud
  • Få hutigt 27 % rabat på prekvalificerede vvs mænd
  • Billig vvs - Gratis tilbud på håndværkerhjælp

Eksempler på
Maribo vejnavne

Kapellanstræde
Østre Landevej
Drosselvej
Lupinvej
Slagterivej
Sætmadsvej
Langet Gade
Hjulsporet
Gl. Stationsvej
Havesangervej
Søndervænget
Banevej
Mallehøjvej
Rødkløvervej
Lunddahls Vænge
Jernbanegade
Bays Vej
Bellisvej
Maria Gade
Hasagervej

Billig vvs mand i Maribo? ➔ Få 3 gratis vvs tilbud

Modtag 3 fine VVS tilbud fra VVS mænd i Maribo, der gerne vil løse din VVS opgave. Indtast din opgave i onlineformularen på kun tre minutter og få 3 knaldgode tilbud i løbet af 48 timer. Du kan opnå en rabat på næsten 33 procent på VVS Maribo arbejde ved at anvende vores gratis online service. Med 3 lokale tilbud kan du få mindst 10% i rabat.
Brusebadet er som regel opført i et hjørne af badeværelset. hvor der er et gulvafløb og med et simpelt badeforhæng til at forhindre vandstænk. Men der er selvfølgelig også mange andre muligheder for at indrette en velfungerende bruseplads eller en særlig bruseniche.
Det ideelle mindstemål på en bruseniche er 90 x 90 cm eller 80 x 100 cm. Mindre kan også gøre det, hvis der er småt med plads, men den kan nemt blive for trang. Tænk på at badet skal bruges hver dag, og at en for lille bruseplads let bliver en daglig ærgrelse.

Fælles-brusearrangementer

Termostatstyret blandeventil (termostatisk reguleringsventil). Nogle armaturtyper er ikke forsynet med afspærringsventiler. Afspærringsventiler kan være fælles for flere brusere, eller de kan anbringes ved hver enkelt bruser.
For at begrænse vandforbruget kan bruserne udstyres med selvlukkende tapventiler med indstillelig åbningstid. Neddrosling skal foretages med egnede reguleringsventiler på tilgange til brusere. De enkelte armaturers tilslutning varierer meget, og der henvises derfor til fabrikanternes oplysninger.
Såfremt brusearrangementet forsynes med håndbrusere, skal der sikres mod tilbagestrømning som anført under håndbrusere. Almindeligst forsynes fælles brusearrangementer dog med faste brusere.

Du kan spare mange penge her (25%)

Liste med eksempler på nogle af de mangeartede områder, som en moderne vvs fagmand i Maribo arbejder med:
  • Mekaniske koblinger
  • Opbertling
  • Rengøringsvaske
  • Skylning
  • Vandkvalitet

Eksempel på vvs-firmaer i postnr. 4930

Hunseby Smedie
Hasagervej 2 A
4930 Maribo
CVR: 28687133
www.hunseby-smedie.dk
Helmuth Nielsen & Søn ApS
Werner Larsens Vej 5
4930 Maribo
CVR: 10156068
www.hnvvs.dk
VVS-Installatør Johnny Rasmussen ApS
Hjulsporet 31
4930 Maribo
CVR: 19985695
www.jrvvs.dk