VVS Nakskov

  • VVS Nakskov - Få gratis 2-3 nyttige tilbud
  • Få ca 32 pct rabat på troværdige vvs fagmænd
  • Billig vvs - Nye muligheder med 3 herlige tilbud

Veje i postnummer 4900

Mosevænget
Skovbøllevej
Skovsgårdsvej
Rosenvænget
Heesvej
Fjordvænget
Østergade
Bergenvej
Nedergårdsvej
Svenskevej
Strandtoften
Ole Kirks Allé
Havnevej
Bækvej
Skovvejen
Apotekervej
Erantisvej
Stjerneskærm
Stensø Allé
Nøjsomhedsvej

VVS mand Nakskov. Få 3 tilbud på VVS-arbejde

Med vores unikke internetportal tilbyder vi at finde 3 super kvalificerede VVS mænd i Nakskov til at løse dit VVS problem.
Beskriv den VVS opgave, du ønsker hjælp til i onlineskemaet på under 10 minutter. Jo mere præcis, du beskriver problemet, jo mere konkret vil VVS Nakskov montørerne være i deres tilbud. Med 3 hurtige tilbud kan du få over 15 pct i rabat.
Håndvaske fås også indbyggede i færdige skabsarrangementer, men vasken er i disse tilfælde ofte udført af kunststof og der kan være meget stor forskel i kvaliteten. De billigste løsninger er nok for dårlige og vil være svære at holde rene og pæne.
Ligesom med toilettet kan man også tænke på børnenes adgang til håndvasken. Enten med en sikker og stabil skammel til at stå på eller med en særlig vask monteret i børnehøjde. Pas på ikke at vælge udstyr med skarpe kanter - håndvasken sidder jo i små børns hovedhøjde.

Når det gamle blandingsbatteriet drypper

Begynd med at lukke for både det kolde og varme vand på stopventilerne, der normalt sidder på væggen under blandingsbatteriet. Derefter afmonteres batteriets håndgreb, så indmaden kan løftes ud og pakningerne udskiftes.
Under adskillelsen bør du lægge mærke til rækkefølgen og placeringen af de enkelte dele, så du er sikker på at få monteret dem korrekt igen. Pas ligeledes på, at du under arbejder ikke kommer til at ridse armaturets forkromede overflade, fx hvis en tang pludselig smutter.
Slut reparationen af med at tjekke, om blandingsbatteriet fungerer og at det slutter tæt. Rørene på nyere blandingsbatterier er nemlig kun 30-40 cm lange. Det problem løses dog nemt ved hjælp at to trykslanger og to såkaldte overgangsnipler at messing (fittings) med tilhørende skæreringe samt to støttebøsninger.

Vi matcher din opgave med firmaerne

VVS specialister har et temmelig alsidigt arbejde - se bare disse eksempler:
  • Fastspændinger
  • Lydtryk
  • Mekaniske filtre
  • Strengreguleringsventil
  • Vandforsyningslov

Topmotiverede vvs-firmaer i postnr. 4900

Dickows VVS og Kloak
Hovedgaden 61
4900 Horslunde
CVR: 31244811
www.dickowvvs.dk
OJ Energi
Klostervænget 1
4900 Nakskov
CVR: 34326835
www.ojenergi.dk
Mobil Blikkenslageren ApS
Løjtoftevej 281
4900 Nakskov
CVR: 27523145
www.mobilblik.dk