VVS Nakskov

  • VVS Nakskov - Få 2-3 gratis stærke tilbud
  • Få let 15 procent rabat på kvalitetsbevidst vvs mand
  • Billig vvs - Du kan få hele 30% i rabat

Få 3 VVS Nakskov tilbud

Eksempler på veje
fra Nakskov

Teglgårdsvej
Krukholmvej
Herredskirkevej
Søvej
Skovvænget
Drammenvej
Rolandsvej
Anemonevej
Valmuevej
Vesternæsvej
Løvefod
Kørbersgade
Blakvej
Rørsangervej
Nellikerod
Fællesskabsvej
Avnede Skovvej
Provstegårdsvej
Abildtorpevej
Fayesvej

VVS mand Nakskov. Få 3 tilbud på VVS-arbejde

Med vores unikke internetportal tilbyder vi at finde 3 super kvalificerede VVS mænd i Nakskov til at løse dit VVS problem.
Beskriv den VVS opgave, du ønsker hjælp til i onlineskemaet på under 10 minutter. Jo mere præcis, du beskriver problemet, jo mere konkret vil VVS Nakskov montørerne være i deres tilbud. Med 3 hurtige tilbud kan du få over 15 pct i rabat.
Håndvaske fås også indbyggede i færdige skabsarrangementer, men vasken er i disse tilfælde ofte udført af kunststof og der kan være meget stor forskel i kvaliteten. De billigste løsninger er nok for dårlige og vil være svære at holde rene og pæne.
Ligesom med toilettet kan man også tænke på børnenes adgang til håndvasken. Enten med en sikker og stabil skammel til at stå på eller med en særlig vask monteret i børnehøjde. Pas på ikke at vælge udstyr med skarpe kanter - håndvasken sidder jo i små børns hovedhøjde.

Når det gamle blandingsbatteriet drypper

Begynd med at lukke for både det kolde og varme vand på stopventilerne, der normalt sidder på væggen under blandingsbatteriet. Derefter afmonteres batteriets håndgreb, så indmaden kan løftes ud og pakningerne udskiftes.
Under adskillelsen bør du lægge mærke til rækkefølgen og placeringen af de enkelte dele, så du er sikker på at få monteret dem korrekt igen. Pas ligeledes på, at du under arbejder ikke kommer til at ridse armaturets forkromede overflade, fx hvis en tang pludselig smutter.
Slut reparationen af med at tjekke, om blandingsbatteriet fungerer og at det slutter tæt. Rørene på nyere blandingsbatterier er nemlig kun 30-40 cm lange. Det problem løses dog nemt ved hjælp at to trykslanger og to såkaldte overgangsnipler at messing (fittings) med tilhørende skæreringe samt to støttebøsninger.

Vi matcher din opgave med firmaerne

VVS specialister har et temmelig alsidigt arbejde - se bare disse eksempler:
  • Fastspændinger
  • Lydtryk
  • Mekaniske filtre
  • Strengreguleringsventil
  • Vandforsyningslov

Få 3 VVS Nakskov tilbud


Eksempel på Nakskov vvs

A. Surel´s EFTF. ApS
Højevej 20
4900 Nakskov
CVR: 24233154
Hjemmeside
Utterslev og Tårsvejens VVS & Kloakservice
Keldsløkkevej 14
4900 Horslunde
CVR: 30590198
Hjemmeside
Aktiv EL A/S
Linkøpingvej 30
4900 Nakskov
CVR: 21376906
Hjemmeside