VVS Greve

  • VVS Greve - Få 3 gratis rundhåndede tilbud
  • Få hutigt 30 procent rabat på seriøse vvs mænd
  • Billig vvs - Håndværksarbejde - spar tid og penge

Eksempler på veje
i postnummer 2670

Greve Strandvej
Brogårdsvej
Birkehegnet
Digterstien
Birkebakken
Carlsbergvej
Gyvelkæden
Fyrrelys Alle
Blåhusvej
Fyrrehegnet
Gersagervej
Grankogle Alle
Fyrrestien
Firkløvervej
Asgersvej
Agerhuset
Hasselhegnet
Grønlykkeparken
Bakkeager
Egelykkeparken

VVS mand Greve - Få tilbud gratis på VVS-arbejde

Her på 3vvstilbud.dk får du gratis og hurtigt kontakt til dygtige VVS installatører i Greve. Indtast en beskrivelse af dine VVS-problemer i online formularen på 8 min. Modtag i løbet af få dage to-tre spændende tilbud fra lokale godkendte VVS Greve firmaer - helt gratis. Få en rabat på op til 31% med 3 personlige tilbud.
Har du problemer med, at det kolde vand ikke altid er helt koldt. Få kontakt til en ekspert i sikring af koldtvandstemperatur, Isolering af vandrør kan kun mindske den utilsigtede opvarmning af drikkevandet, så længe vandet strømmer i røret.
Når vandet står stille, vil det efter en begrænset tid have samme temperatur som rørets omgivelser. Det kan derfor anbefales, at ledninger for drikkevand føres helt uden om meget varme rum, som f.eks. fyrrum.

Gør-det-selv udskiftning af det gamle toilet

Et toilet leveres almindeligvis med dele til gulvmontering. Det vil sige med gulvskruer og tilhørende dækhætter i samme farve som wc-skålen. Skruebøsninger følger derimod ikke med. Af øvrigt tilbehør skal du bruge en afløbstilslutning af plast samt materialer til vandtæt fugning mellem toilettet og gulvet.
Desuden kan det være nødvendigt at købe en ny flexslange med omløbere for vandtilslutning, såfremt der hidtil har været anvendt et metalrør, eller den eksisterende slange er for kort. Mål med et vaterpas, om gulvet, hvor toilettet skal stå, er plant og vandret.
Er det tilfældet, vil tætningen mellem toilettets nederste kant og gulvet kunne foretages med en dækliste af silikone, der kan købes som tilbehør hos forhandleren.

Her får du nemt 3 attraktive VVS tilbud

Få 3 gratis tilbud på god og billig vvs service overalt i Greve kommune:
  • Lillevang
  • Tune
  • Holmeager
  • Kildebrønde
  • Mosede

3 vvs-firmaer i postnr. 2670

B.L.Christensen VVS ApS
Lunikvej 26 C
2670 Greve
CVR: 28654790
www.blc-vvs.dk
Føniks VVS
Lunikvej 24
2670 Greve
CVR: 38903195
www.foniksvvs.dk
Krüdal VVS & Kloak Aps
Lumringsbrovej 4
2670 Greve
CVR: 25299922
www.krydal.dk