VVS Hellerup

  • VVS Hellerup - Få op til 3 gratis billige tilbud
  • Få op til 16 % rabat på 1. klasses vvs mænd
  • Billig vvs - Vi sender opgaven i udbud

Eksempler på veje
i postnummer 2900

Ahlmanns Alle
Baunegårdsvej
Kildegårdsvænget
Barsehøj
Dalsvinget
Aurevang
Ewaldsbakken
Havsgårdsvej
Phistersvej
Egetoften
Baldrianvej
Alrunevej
Onsgårdsvej
Lundevangsvej
Gersonsvej
Gruts Alle
Major Anders Lassens Vej
Holck Winterfeldts Alle
Hyrdevej
Cottagevej

VVS mand Hellerup - Få 3 VVS-arbejdetilbud og spar

Har du brug for en effektiv, pålidelig og billig VVS Hellerup installatør? Få gratis 3 skarpe VVS tilbud her på siden. Tryk på den grønne knap og udfyld kontaktforkularen på 6 min. I løbet af 34 timer modtager du 3 gode tilbud på VVS service i Hellerup - 100 pct gratis og uforpligtende. Ved at modtage VVS tilbud fra flere firmaer i Hellerup, får du et godt overblik over prisniveauet. Dermed kan du have tillid til, at den pris I aftaler, er passende. Som bekendt gælder det normalt, at pris og kvalitet hænger sammen.
Såfremt der er sket en tilstopning af den si, der sidder i en vandmåler, skal rensning ske med vandværkets assistance. Filtre (mekaniske) kan give anledning til f.eks. bakterievækst og dermed til en forringelse af vandets kvalitet. De er derfor, bortset fra meget grovmaskede filtre, kun godkendt til vand til teknisk brug og kan ikke anvendes som snavssamlere i almindelige vandinstallationer.

Nyt blandingsbatteri på væggen

Blandingsbatterier til brusere og badekar er almindeligvis skruet direkte på det kolde og varme vandrør, der er ført ud gennem væggen eller kanten om badekarret. Her kommer man tit ud for, at der ikke er indskudt nogen stop- eller kuglehaner, så det i stedet er nødvendigt at lukke for vandet på husets hovedhane.
Herefter kan en udskiftning af armaturet finde sted. Begynd med at kontrollere, om centerafstanden mellem de to 1/2 tomme vandrør i væggen og 3/4 tomme omløberne på det nye blandingsbatteri er nøjagtig ens.
Er det tilfældet, skal du bruge et lige forskruningssæt med tilhørende rosetter til monteringen. Sidder rørene og omløberne ikke lige langt fra hinanden, anvendes i stedet excentrisk forskruningssæt, hvor afstanden mellem de to forskruninger kan reguleres med plus/minus 2,4 cm.

Undgå inkompetente VVS firmaer

En faguddannet VVS mand fra Hellerup hjælper med bl.a. disse opgaver:
  • Overløbsledning
  • Reguleringstee
  • Skylleventil
  • Støjkilder
  • Udskiftelig ledning

Tre vvs-firmaer fra 2900 Hellerup

VVS manden
Hagens Alle 3
2900 Hellerup
CVR: 13583447
www.vvsmanden.nu
Tech-VVS
Henningsens Alle 20
2900 Hellerup
CVR: 27317391
www.techvvs.dk
Alfred Hansen vvs Aps
Strandvejen 142
2900 Hellerup
CVR: 32948561
www.alfredhansenvvs.dk