VVS Lemvig

  • VVS Lemvig - Få gratis 3 prisgodkendte tilbud
  • Få ca 20 procent rabat på kompetente vvs fagmænd
  • Billig vvs - Håndværksarbejde udføres hurtigt og billigt

Eksempler på
vejnavne Lemvig

Posthusgade
Bellisvej
Ringkøbingvej
Kløvervej
Bonnesigvej
Centralgården
Langbossen
Bonnet Mosevej
Gammel Landevej
Falkevej
Ballegårdvænget
Frejasvej
Linde Alle
Kresten Bertelsens Vej
Højrisvej
Marsbjergvej
Lars Eriksens Vej
Glarbjergvej
Bredgade
Halkjærvej

Få 3 vvs tilbud i Lemvig - gratis og uforpligtende

At finde en dygtig og billig VVS installatør i Lemvig kan være en svær opgave. Her kommer 3vvstilbud.dk ind i billedet. Vi hjælper vi dig gratis og uforpligtende med at få 3 komkurrencedygtige tilbud fra VVS Lemvig fagfolk. Du skal blot indsende din VVS opgave til os - det tager under 8 min.
Udpeg et af vvs-buddene og få op til 16 procent i kontant rabat på din vvs-opgave. Vi samarbejder kun med dygtige vvs-firmaer, og du er dermed sikret effektivt vvs-arbejde hver gang. Det kan fra tid til anden være rigtig kompliceret, selv at finde en lokal godkendt vvs-mand i Lemvig.
Det kan gøres på cirka 8 minutter at beskrive din opgave i formularen og fremsende den til videre behandling. Det er let at spare penge (mere end 16%) på 3 lokale konkrete tilbud. Troværdige vvs-mænd afgiver tilbud på blandt andet disse opgaver: mekaniske filtre, anoder, fittings og rørbærer.

Ventil med fingergreb

En særlig type armaturer har i stedet for en pakning keramisk tætning og har den fordel, at de næsten aldrig bliver utætte. Før man adskiller eller udskifter en vandhane eller et blandingsbatteri, er det vigtigt, at der lukkes for vandtilførslen. Det gøres normalt på en afspærringsventil, som er en lille ventil, som er monteret på rørene umiddelbart under vandhanen eller blandingsbatteriet.
Ventilen kan have fingergreb, der drejes mod uret for at lukke for vandet eller være udstyret med en lille skrue, som kan betjenes med en unbrakonøgle eller en skruetrækker. Den skal drejes præcis 90 grader mod højre eller venstre for at lukke for vandet.
Reelle og velrenommerede eksperter er klar til at påtage sig din vvs-opgave. Vi har udvalgt robuste og fleksible vvs-firmaer i hele landet. Det koster mindre end 8½ minut at oplyse om opgaven i vvs-formularen og sende den ind.

Arbejdet udføres altid til rette tid og til aftalte pris

Her er eksempler på områder i Lemvig kommune, hvor du gratis kan få tre rare tilbud på veludført vvs-arbejde:
  • Gjelleodde
  • Klinkby
  • Bovbjerg
  • Balleby
  • Nissum

Find de bedste vvs-firmaer

VVS Mester Lemvig-Thyborøn ApS
Tvedvej 2, Nørre Nissum
7620 Lemvig
CVR: 34705674
www.vvsmester.dk/da/vvsmesterlt
Ejner Kalhøj
Fabjergstad 44
7620 Lemvig
CVR: 11833586
Tlf. 97893050
Blikkenslagerne M & O Kristensen
Lemtorpvej 5
7620 Lemvig
CVR: 26429730
www.m-o-blik.dk