VVS Odense

  • VVS Odense - Få gratis 2-3 reelle tilbud
  • Få ca 17 pct rabat på grundig vvs mand
  • Billig vvs - Lad firmaerne konkurrere om opgaven

Få 3 VVS Odense tilbud

Veje 5000 Odense

Frederiksgade
Enggade
Hans Svanings Vej
Ejlskovsgade
Ansgargade
Gøteborggade
Færøgade
Brummers Plads
Filosofhaven
Borgervænget
Fabersgade
Drejøgade
Baumgartensvej
Fredensgade
Bastholmvænget
Dagmargade
Egebæksvej
Glentevej
Bøgebjergvej
Avernakøvænget

Find en VVS mand i Odense - 3 tilbud på VVS-arbejde

Få 3 tiltalende tilbud fra kvalitetssikrede VVS installatører i Odense her på 3vvstilbud.dk. Vores net af tilknyttede VVS firmaer i Odense og Fyn er naturligvis på forkant med udviklingen og kan derfor levere professionelt VVS arbejde uanset type af opgaven. Få 3 gode og billige vvs tilbud allerede i dag.
Oliekrisen i 1970´erne var skyld i, at mange badekar blev nedlagt, og i mange år efter var et badekar udtryk for unødvendig energifrås. Det har for længst ændret sig, men badekarret bruges næppe i dag af nogen til det daglige bad - måske bortset fra til småbørn - men derimod som en mulighed for en afslappende stund.
Et badekar er også velegnet til vask af meget store ting, som fx et sejl. Badekar kan være fremstillet af mange forskellige materialer, det kan være et traditionelt fritstående - måske ligefrem med løvefødder - det kan være indmuret eller nedsænket i gulvet. Bestil gratis 3 VVS Odense tilbud og få rabat.

Udskiftning af et gammelt slidt blandingsbatteri

Før du går i gang med afmontering at det gamle blandingsbatteri, skal der naturligvis lukkes for vandet på de to stophaner eller kuglehaner, der sidder på vandrørene under vasken. Har installationen ingen stophaner, må du i stedet lukke for vandtilførslen på selve hovedhanen. Den sidder oftest i kælderen eller bryggerset.
På blandingsbatteriet løsnes skruerne i samleleddet, hvorefter armaturet er gjort fri og kan frigøres. Det er ikke ligegyldigt, hvordan blandingsbatteriets rør tilsluttes vandinstallationen, hvis det skal fungere korrekt. Ellers risikerer du, at der kommer koldt vand ud af hanen, når der åbnes for det varme vand - og omvendt.
Jo mere konkret du beskriver opgaven, jo bedre tilbud vil du modtage. Din opgave formidles til de vvs firmaer i Odense vi vurderer, er de bedste til at løse din vvs opgave. Firmaerne byder ind på din opgave og tilsendes dine kontaktoplysninger.

Spar 25% på løsning af dine VVS problemer i Odense

Modtag 3 supergode vvstilbud uanset, hvor i Odense kommune, du bor:
  • Skibhusene
  • Snestrup
  • Marienlund
  • Højstrup
  • Holmstrup

Få 3 VVS Odense tilbud


Eksempler på Odense vvs

Kaj V Jensen
Reventlowsvej 46
5000 Odense C
CVR: 48490816
Hjemmeside
Jensen & Petersen​
Damhusvej 30
5000 Odense C
CVR: 27510582
Hjemmeside
Håndværkergården A/S
Lind hansens vej 5
5000 Odense C
CVR: 26645328
Hjemmeside