VVS Vejen

  • VVS Vejen - Få 2-3 gratis konkurrencedygtige tilbud
  • Få ca 22 procent rabat på fleksible vvs fagmænd
  • Billig vvs - Spar op til 20 procent nu

Vejnavne i
postnummer 6600

Knagmøllevej
Torps Alle
Spurvevej
Thomsensvej
Margretenborgvej
Fredensgade
Skovvej
Knudevejen
Ryttervænget
Bjergevænget
Lynggårdsvej
Højvang
Boulevarden
Jasminvej
Park Alle
Lyrevej
Avnhøjvej
Lyngbakkevej
Skodborghusvej
Haraldsvej

VVS installatør Vejen - Få 3 VVS-tilbud helt gratis

Få 3 VVS tilbud - gratis og uforpligtende - på kompetent VVS service i Vejen. Udfyld onlineformularen på 7 minutter og beskriv dit behov for VVS hjælp. Du modtager kun henvendelser fra i for-vejen godkendte VVS Vejen folk, som er særligt udvalgt til at behandle netop din VVS opgave. Få 27 procents vvs rabat - hvis du indhenter 3 tilbud!
Der kan være behov for vand til en vaskemaskine, hvis man vælger at opsætte den i badeværelset. Opvarmningen kan være med enten el eller med vand fra et centralvarmeanlæg. Begge dele er arbejde. som man skal overlade til fagfolk.
Varmeinstallationer med vand er arbejde for en autoriseret VVS-installatør, og varmeinstallation med el skal udføres af en autoriseret el-installatør. Igen skal overvejelser om opvarmningen med i planlægningen. Her får du 3 gratis VVS Vejen tilbud.

Den almindelige rumopvarmning

Skal der varme i gulvet på badeværelset, påvirker det ikke rummets disponering af inventar, men det skal naturligvis installeres i forbindelse med anlæggelsen af badeværelsets gulv. Gulvvarme kan være med varmt vand eller med el eller en kombination af begge dele.
Den almindelige rumopvarmning, der kan være i form af en radiator tilsluttet centralvarmen eller et el-panel, skal man derimod sørge for at finde plads til i rummets disponering. Endelig vil man typisk tænke en eventuel håndklædetørrer ind i planlægningen omkring varme. Hândklædetørrere kan være enten med el eller tilsluttet centralvarmen.
Det kan være være mekanisk aftræk (dvs. med ventilator) med en volumenstrøm på mindst 15 l/s. Hvis ikke der er andre muligheder, kan det være en rist på 100 cm2 forneden i døren ind til baderummet. Ventilation er VVS-arbejde. Få 3 bæredygtige tilbud fra effektive VVS virksomheder.

Brug os, hvis der er noget i vejen med dine VVS installationer

Vore samarbejdspartnere kører overalt i Vejen kommune og giver forinden 3 tilbud på vvs-opgaven:
  • Veerst
  • Læborg
  • Lille Andest
  • Maltbæk
  • Gamst

Aktuelle vvs-firmaer i 6600 Vejen

Maltbæk Smede- & Vandteknik ApS
Jelshøjvej 23, Maltbæk
6600 Vejen
CVR: 27599907
www.maltbaeksmede.dk
Hansen & Dall ApS
Gl. Skolevej 15
6600 Vejen
CVR: 31871603
Tlf. 70701145
Vejen VVS-Service ApS
Dalgas Alle 2B
6600 Vejen
CVR: 13735433
www.vejenvvs.dk