VVS Vejle

  • VVS Vejle - Få 3 gratis konkrete tilbud
  • Få hutigt 16 procent rabat på professionel vvs mand
  • Billig vvs - Gratis tilbud - få dem i dag

Få 3 VVS Vejle tilbud

Vi dækker også disse
veje i Vejle

Merianvej
Lysholt Allé
Peder Borchs Vej
Kikkenborg
Magnoliavej
Horskær Mosevej
Høllundvej
Møgelholt
Knudsgade
Kirkebyvej
Pallasvej
Høgestien
Keglekærvej
Nørre Alle
Plutovej
Nørrevænget
Moldevej
Krohaven
Jupitervej
Hover Kirkevej

VVS Vejle, få gratis 3 knaldgode tilbud på VVS-arbejde

Du er landet det helt rigtige sted, hvis du leder efter en vvs-mand i Vejle. Her på 3vvstilbud får du gratis 3 tiltalende tilbud fra seriøse VVS håndværkere i Vejle. Du skal bare udfylde formularen på 7-8 minutter og fortælle, hvad det er for en slags VVS opgave, du har brug for hjælp til. Så bliver du i løbet af kort tid kontaktet af lokale VVS´ere fra Vejle med nogle knaldgode tilbud. Få 3 bæredygtige tilbud fra professionelle VVS Vejle firmaer og spar op i nærheden af 20 procent på vvs regningen.
Du må gerne selv udskifte vaske- eller opvaskemaskine til husholdningsbrug. Dog kun hvis den eksisterende maskine er tilkoblet en spuleventil eller afspærringsventil, og der ikke sker utilsigtet indgreb i den faste vandinstallation. Hvis en installation er forberedt til tilslutning af vaske- eller opvaskemaskine, bliver tilslutningen af vaske- og opvaskemaskine betragtet som en udskiftning.

Kontraventiler til sikring mod tilbagestrømning

En kontraventil er et armatur, der kun tillader gennemstrømning i én retning. I forureningsteknisk henseende skelnes mellem almindelige kontraventiler og kontrollerbare kontraventiler.
Den kontrollerbare ventil er en kontraventil, der er udformet eller anbragt på en sådan måde, at dens funktion kan kontrolleres. En almindelig kontraventil kan gøres kontrollerbar, hvis den indbygges. En vacuumventil er en ventil, der åbner til den omgivende luft hvis der opstår undertryk i vandinstallationen.
Derved udelukkes en eventuel hævertvirkning. Vacuumventilen kan anbringes, enten så den normalt står under tryk (højtryksvacuumventil), eller så den kun er under tryk, når der åbnes for en tapventil (lavtryksvacuumventil).

En gratis VVS service fra os til dig

Erfarne vvs-firmaer i Vejle arbejder over hele byen - og også i resten af Syd- og Midtjylland for den sags skyld:
  • Gårdslev
  • Thygegod
  • Egtved
  • Kollemorten
  • Jelling

Få 3 VVS Vejle tilbud


Vvs Vejle eksempler:

Vejle VVS & Økobyg
Hover Kirkevej 49G
7100 Vejle
CVR: 20167602
Hjemmeside
VVS-Installatør Kaj Hansen ApS
Bredballe Byvej 3
7100 Vejle
CVR: 21780197
Hjemmeside
Hovmand VVS Teknik ApS
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
CVR: 37592064
Hjemmeside