VVS Vejle

  • VVS Vejle - Få 2-3 gratis godkendte tilbud
  • Få hutigt 17 pct rabat på engageret vvs fagmand
  • Billig vvs - Vi tilbyder at gøre hele arbejdet

Få 3 VVS Vejle tilbud

Postnummer 7100
vejnavne

Nordre Villavej
Jennumvej
Kløvermarksvej
Jacobsmindevej
Hummelkærsvej
Lindagerparken
Junker Stranges Vej
Mosen
Mølleager
Jerlevvej
Mettelundvej
Lillegårdsvej
Højen Skovvej
Kærvej
Lille Mølkær
Nutzhornsgade
Kjærsgaarden
Løversysselvej
Peter Freuchensvej
Jyllandsgade

VVS Vejle, få gratis 3 knaldgode tilbud på VVS-arbejde

Du er landet det helt rigtige sted, hvis du leder efter en vvs-mand i Vejle. Her på 3vvstilbud får du gratis 3 tiltalende tilbud fra seriøse VVS håndværkere i Vejle. Du skal bare udfylde formularen på 7-8 minutter og fortælle, hvad det er for en slags VVS opgave, du har brug for hjælp til. Så bliver du i løbet af kort tid kontaktet af lokale VVS´ere fra Vejle med nogle knaldgode tilbud. Få 3 bæredygtige tilbud fra professionelle VVS Vejle firmaer og spar op i nærheden af 20 procent på vvs regningen.
Du må gerne selv udskifte vaske- eller opvaskemaskine til husholdningsbrug. Dog kun hvis den eksisterende maskine er tilkoblet en spuleventil eller afspærringsventil, og der ikke sker utilsigtet indgreb i den faste vandinstallation. Hvis en installation er forberedt til tilslutning af vaske- eller opvaskemaskine, bliver tilslutningen af vaske- og opvaskemaskine betragtet som en udskiftning.

Kontraventiler til sikring mod tilbagestrømning

En kontraventil er et armatur, der kun tillader gennemstrømning i én retning. I forureningsteknisk henseende skelnes mellem almindelige kontraventiler og kontrollerbare kontraventiler.
Den kontrollerbare ventil er en kontraventil, der er udformet eller anbragt på en sådan måde, at dens funktion kan kontrolleres. En almindelig kontraventil kan gøres kontrollerbar, hvis den indbygges. En vacuumventil er en ventil, der åbner til den omgivende luft hvis der opstår undertryk i vandinstallationen.
Derved udelukkes en eventuel hævertvirkning. Vacuumventilen kan anbringes, enten så den normalt står under tryk (højtryksvacuumventil), eller så den kun er under tryk, når der åbnes for en tapventil (lavtryksvacuumventil).

En gratis VVS service fra os til dig

Erfarne vvs-firmaer i Vejle arbejder over hele byen - og også i resten af Syd- og Midtjylland for den sags skyld:
  • Gårdslev
  • Thygegod
  • Egtved
  • Kollemorten
  • Jelling

Få 3 VVS Vejle tilbud


Eksempler på Vejle vvs

Vilstrup Blik
Ribe Landevej 493
7100 Vejle
CVR: 14012095
Hjemmeside
AC Energi A/S
Bellevuevej 1
7100 Vejle
CVR: 32774288
Hjemmeside
Trekantens VVS & Kloak ApS
Vardevej 474
7100 Vejle
CVR: 34616728
Hjemmeside