VVS Jammerbugt

  • VVS Jammerbugt - Få gratis op til 3 billige tilbud
  • Få ca 10 % rabat på prekvalificerede vvs mænd
  • Billig vvs - Det er aldeles gratis og uforpligtende

Veje 9690 Jammerbugt

Vestergade
Raunstrupvej
Rødspættevej
Skovbrynet
Nyvej
Skolevænget
Perikumvej
Skolegade
Spurvevej
Søgade
Skovgårdene
Møllebanken
Toftholmvej
Højgårdsvej
Skovstien
Lyngstien
Trekronervejen
Tinglavgårdsvej
Under Lien
Stationsvej

VVS-arbejde i Jammerbugt? Få gratis 3 lokale tilbud

Få udført et professionelt stykke VVS-arbejde - bestil 3 gratis tilbud fra kompetente og billige VVS mænd i Jammerbugt. Vores tilknyttede partnere har mange års erfaring i VVS faget. De er stolte af deres håndværk og går derfor ikke fra et stykke arbejde, før de selv er helt tilfredse. Få 3 reelle tilbud med seriøse rabatter.
Vandbesparelser kan ske ved installation af forskellige nye dele på armaturer og ved installation af nye armaturer og toiletter med mindre vandforbrug. l denne forbindelse skal man, specielt ved ældre huse, være opmærksom på det mindre vandforbrug fra især toiletter.
Det kan betyde, at der i perioder kommer for lidt vand til at transportere affaldsstofferne væk fra huset i en gammel afløbsledning. Med andre ord kan der komme forstoppelser på grund af vandbesparelser. Få 3 tilbud fra pålidelige VVS Jammerbugt firmaer.

Utætheder i ledningsnettet

Utætheder i ledningsnettet i jord (forsyningsnet samt stikledninger) kan - i områder hvor der installeres målere - konstateres gennem forskellen mellem den vandmængde, som værket har leveret, og den vandmængde, som måles hos forbrugerne.
Et symptom på utætheder er et stort forbrug i nattetimerne. Tabet kan i forsyningsnet med gamle ledningssystemer beløbe sig til 30-40 pct., men er oftest omkring 5-10 pct. For at komme dette tab til livs gennemfører mange vandforsyninger en systematisk lækagesøgning.
Lækagesøgningen udføres ofte med elektro-akustisk materiel (ventillytning eller terrænlytning) eller ved hjælp af isotopundersøgelser. Systematiske lækagesøgninger ved hjælp af særligt måleudstyr kan udføres af de teknologiske institutter og en række private firmaer. I forhold til omfanget af forsyningsledninger er omfanget af installationer i jord på privat grund ret beskedent.

Faglærde VVS folk byder på din opgave

Her er nogle eksempler på, hvor du kan få tilbud fra professionelle VVS folk i Jammerbugt kommune:
  • Birkelse
  • Vester Torup
  • Arentsminde
  • Klim
  • Hjortdal

Eksempler på vvs-firmaer i postnr. 9690

Kaj Rasmussen A/S
Thistedvej 12
9690 Fjerritslev
CVR: 75881819
www.kajrasmussen.dk
E-Køl ApS
Holmsøvej 41
9690 Fjerritslev
CVR: 31162157
Tlf. 27576731
Agesen VVS
Industrivej 39
9690 Fjerritslev
CVR: 26412714
www.bedrebad-fjerritslev.dk