VVS Guldborgsund

  • VVS Guldborgsund - Få 3 gratis skæppeskønne tilbud
  • Få let 16 % rabat på grundige vvs fagmænd
  • Billig vvs - Vi skaffer dig 29% i rabat

4850 Guldborgsund
vejnavne

Bringserevej
Skolestræde
Stangerupgade
Sivmosevej
Lærkevænget
Søbrinken
Klokkerplads
Algestrup Skovvej
Kastanievej
Særslevvej
Kirkebakken
Sullerup Skovvej
Fasanvænget
Østre Havn
Rønvej
Hesnæsvej
Jernbanestien
Skovhuse
Møllemarken
Søborgvej

VVS Guldborgsund ➔ Spar 30% på vvs med 3 tilbud

At indhente 3 rare tilbud fra VVS specialister i Guldborgsund kommune, er både helt gratis og meget tidsbesparende. Uanset typen af VVS arbejde, kan du her indsende en opgave til en kompetent VVS Guldborgsund mand her på hjemmesiden. Lad 3vvstilbud.dk gøre arbejdet med at indhente godkendte tilbud til dig!
Hvis kørestolsbrugere skal bruge håndvasken på et badeværelse, skal forkanten af vasken være 60 cm fra væggen og højden skal også være lavere end normalt. Desuden skal man være opmærksom på, at underskabe forhindrer en kørestolsbruger i at nå helt ind til vasken.
Hvis der skal være to håndvaske, skal der være 80 cm fra midte til midte af de to vaske. De samme regler siger, at har rummet ikke gulvafløb skal vasken være udstyret med overløb. Emalje tåler ikke, at man rammer den med noget hårdt eller taber noget hårdt på den.

Tilbagestrømningssikring for håndbruser

For armaturer, hvor der findes en omskifter mellem et fast og et bevægeligt udløb (f .eks. håndbruser), kan armaturet udformes på en sådan måde, at det faste udløb udgør en tilbagestrømningssikring for håndbruseren.
Forskellige typer af tilbagestrømningssikringer kan også kombineres i samme armatur, f .eks. tapventil med kontraventil og vacuumventil, eller kombineret højtryks- og lavtryksvacuumventil. Tilbagestrømningssikringen kan være indbygget i armaturet og er så omfattet af VA-godkendelsen.
Det bemærkes, at eventuelt overløb i henhold til normen ikke anses for at have tilstrækkelig kapacitet til, at ovennævnte luftgab og højde af vacuumventil kan beregnes ud fra overløbet.

Håndværksarbejde - Indtast din opgave online

VVS firmaer i Guldborgsund kommune tilbyder VVS service overalt i kommunen:
  • Slemminge
  • Nørre Alslev
  • Nysted
  • Stubbekøbing
  • Gedser

Her er de bedste vvs-firmaer

Steen T. Hansen ApS
Lundeskolevej 1 - 3
4850 Stubbekøbing
CVR: 12777493
www.steenthansen.dk
TR-Montage
Karlsfeltvej 36
4850 Stubbekøbing
CVR: 29041237
Tlf. 54493040
Bjarne Petersen A/S
Østervang 18
4850 Stubbekøbing
CVR: 13126879
www.bjarne-petersen.dk