VVS Odsherred

  • VVS Odsherred - Få gratis 2-3 rare tilbud
  • Få ca 14 procent rabat på velrenommerede vvs mænd
  • Billig vvs - Spar 24 procent på din opgave

Lokale vejnavne
Odsherred

Fyrrevej
Enebærvej
Gl Nykøbingvej
Bovænget
Brunhøj Strandvej
Farmaceutstien
Annebjerg Stræde
Gryden
Bakkevej
Grundtvigsvej
Dr Egedesvej
Engvang
Broholmsvej
Grenås Have
Græshoppestien
Hertasvej
Annebjergvej
Hasselsvinget
Chr Petersensvej
Brådevej

VVS Odsherred - Spar 28% på vvs med 3 gode tilbud

3vvstilbud.dk er en 100 procent gratis online portal til danske boligejere og -lejere. Her på denne side kan du - helt gratis og uforpligtende - indhente 3 skarpe tilbud på VVS arbejde fra forhåndsgodkendte VVS Odsherred fagmænd. Indtast din VVS opgave i kontaktformularen nu.
For at få et samlet overblik over et badeværelsesprojekt, er det en god ide at have et stykke papir liggende. På papiret noteres alt hvad der skal laves og alt, hvad der skal være i badeværelset. Hver gang man kommer i tanke om noget, skrives det ned på papiret. Papiret vil kunne bruges som tjekliste og huskeliste.
Der er et stort udbud af badeværelsesudstyr og det er ikke nemt at vide, hvad der fungerer bedst, hvad der er bedst til prisen og hvad der stadig fungerer om nogle år. Det sikreste er at vælge udstyr i klassiske modeller og farver. Det giver mulighed for at kunne få reservedele om nogle år, supplere udstyret eller udskilte noget, der er gået itu.

Nødvendigt værktøj til en utæt vandhane

Udskiftning at hanens pakninger kræver hverken den store håndværksmæssige erfaring eller en masse værktøj. Et par skruetrækkere, en mellemstor svensknøgle, en spidstang og eventuelt en unbrakonøgle er alt, hvad der behøves.
Desuden kan en ventilfræser i nogle tilfælde være nødvendig. I den ældste og almindeligste type vandhaner og togrebsbatterier består indmaden normalt af en metalspindel, der via en arm med gevind kan dreje et lodret stempel op og ned.
Dermed åbner eller lukker stemplets nederste pakning for ventilsædet i hanens bund, så vandet kan strømme ud. Ved indkøb af helt nye pakninger skal du huske at undersøge i forvejen, hvilken diameter hanens spindel har - ellers passer pakningen sandsynligvis ikke.

Håndværkertilbud - spar mindst 28%

Overalt i Odsherred kommune tilbyder vi at indhente 3 stærke tilbud på VVS-arbejde fra godkendte vvs firmaer:
  • Lumsås
  • Rørvig
  • Gudmindrup
  • Fårevejle
  • Veddinge

Faguddannede vvs-firmaer fra postnr. 4500

Kaj Larsen VVS & Kloak
Vangen 6
4500 Nykøbing Sj
CVR: 53912419
www.kajlarsen-vvs.dk
Nordens Blik
Vesterbro 32
4500 Nykøbing Sj
CVR: 37087114
Tlf. 31345300
Frits Jensen ApS
Klintvej 146 A
4500 Nykøbing Sj
CVR: 25106865
Tlf. 59321941