VVS Odsherred

  • VVS Odsherred - Få gratis 3 eminente tilbud
  • Få nemt 13 % rabat på kvalitetssikret vvs fagmand
  • Billig vvs - Her sparer du tid og penge

Få 3 VVS Odsherred tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 4500

Gl Ebbeløkkevej
Birkevej
Andrupsvej
Grønnehavestræde
Forchhammervej
Havagervej
Fyrretoften
Fjordlodden
Fjordvej
Gnaverstien
Frøkæret
Annebergparken
Cederstien
Blåmunkevej
Havnegade
Gasværksvej
Brunhøj Skovvej
Gøgetoften
Fanøvej
Brådevej

VVS Odsherred - Spar 28% på vvs med 3 gode tilbud

3vvstilbud.dk er en 100 procent gratis online portal til danske boligejere og -lejere. Her på denne side kan du - helt gratis og uforpligtende - indhente 3 skarpe tilbud på VVS arbejde fra forhåndsgodkendte VVS Odsherred fagmænd. Indtast din VVS opgave i kontaktformularen nu.
For at få et samlet overblik over et badeværelsesprojekt, er det en god ide at have et stykke papir liggende. På papiret noteres alt hvad der skal laves og alt, hvad der skal være i badeværelset. Hver gang man kommer i tanke om noget, skrives det ned på papiret. Papiret vil kunne bruges som tjekliste og huskeliste.
Der er et stort udbud af badeværelsesudstyr og det er ikke nemt at vide, hvad der fungerer bedst, hvad der er bedst til prisen og hvad der stadig fungerer om nogle år. Det sikreste er at vælge udstyr i klassiske modeller og farver. Det giver mulighed for at kunne få reservedele om nogle år, supplere udstyret eller udskilte noget, der er gået itu.

Nødvendigt værktøj til en utæt vandhane

Udskiftning at hanens pakninger kræver hverken den store håndværksmæssige erfaring eller en masse værktøj. Et par skruetrækkere, en mellemstor svensknøgle, en spidstang og eventuelt en unbrakonøgle er alt, hvad der behøves.
Desuden kan en ventilfræser i nogle tilfælde være nødvendig. I den ældste og almindeligste type vandhaner og togrebsbatterier består indmaden normalt af en metalspindel, der via en arm med gevind kan dreje et lodret stempel op og ned.
Dermed åbner eller lukker stemplets nederste pakning for ventilsædet i hanens bund, så vandet kan strømme ud. Ved indkøb af helt nye pakninger skal du huske at undersøge i forvejen, hvilken diameter hanens spindel har - ellers passer pakningen sandsynligvis ikke.

Håndværkertilbud - spar mindst 28%

Overalt i Odsherred kommune tilbyder vi at indhente 3 stærke tilbud på VVS-arbejde fra godkendte vvs firmaer:
  • Lumsås
  • Rørvig
  • Gudmindrup
  • Fårevejle
  • Veddinge

Få 3 VVS Odsherred tilbud


Eksempel på lokal vvs Odsherred

Nykøbing VVS
Vesterlyngvej 27
4500 Nykøbing Sj
CVR: 16241490
Hjemmeside
Ernst Otto ApS
Industrivangen 6
4500 Asnæs
CVR: 37135496
Hjemmeside
Nordens Blik
Vesterbro 32
4500 Nykøbing Sj
CVR: 37087114
Hjemmeside