VVS Lyngby

  • VVS Lyngby - Få gratis 3 hammerfede tilbud
  • Få ca 27 % rabat på grundig vvs mand
  • Billig vvs - Få en god rabat - 13 procent

Få 3 VVS Lyngby tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 2800

Agnetevej
Fortunparken
Egebovej
Gadevangen
Gustav Adolphs Vej
Gammel Bagsværdvej
Firskovvej
Akademivej
Durosvej
Birkholmsvej
Bauneporten
Bækkevang
Gasværksvej
Fyrhøjvej
Borrekrattet
Granparken
Fortunvænget
Carlshøjvej
Gammel Jernbanevej
Borremosen

Modtag gratis 3 gode tilbud på VVS-arbejde i Lyngby

Få gratis 3 attraktive tilbud på din VVS opgave fra seriøse VVS mænd fra Lyngby. Sørg altid for at få mere end et tilbud på din VVS-opgave. På den måde undgår du de allerdyrese VVS firmaer. Indsend din VVS opgave på under 8 minutter til os. Så finder vi de gode VVS Lyngby firmaer til din opgave.
Her er et par gode vandspareråd: Vask op og skyl af i balje og ikke under rindende vand. Tag brusebad i stedet for karbad. Vælg armaturer hvor både vandstrøm og vandtemperatur er nemme at indstille. Hvor tapning sker automatisk skal tapningen styres af behovet.
Kravet finder f.eks. anvendelse ved automatisk skylning af urinaler, og normen angiver, at den automatiske skylning kan tillades, såfremt skyllevandsmængden begrænses til normalt max. 20 liter pr. standplads pr. time. Vandtilførslen bør desuden afbrydes uden for benyttelsestiden.

Køb og installation af nyt toilet

Følger du med i byggemarkedernes tilbudsaviser, er der ofte mulighed for et godt køb til en fordelagtig pris, men et godt råd er at vælge et anerkendt fabrikat. Det er måske en smule dyrere. Til gengæld er du sikker på at kunne få reservedele mange år fremover.
Tag også hensyn til to andre forhold. Da skruehullerne til fastgøring i gulvet er placeret forskelligt fra den ene model til den anden, kan det være en fordel at vælge et nyt toilet med en lidt bredere fod.
På den måde får du skjult de grimme huller i gulvbelægningen, som det udskiftede toilet efterlader. Og hvad med det eksisterende sæde? Skal det også kunne monteres på dit nye toilet, Så må du vælge en model, hvor wc-skålen har samme dimensioner.

Dygtige håndværkere står klar til din opgave

Tilbud på VVS-arbejde tilbydes i hele Lyngby-Taarbæk kommune:
  • Fortunen
  • Sorgenfri
  • Tårbæk
  • Brede
  • Rådvad

Få 3 VVS Lyngby tilbud


Eksempel på lokal vvs i Lyngby

Andersen´s VVS Teknik
Torsvang 99
2800 Kgs. Lyngby
CVR: 26369916
Hjemmeside
Emil Wolf Rør & Byg
Johan Wilmanns Vej 15
2800 Kgs. Lyngby
CVR: 34994382
Hjemmeside
Top VVS ApS
Buddingevej 87
2800 Lyngby
CVR: 26114136
Hjemmeside