VVS Skive

  • VVS Skive - Få gratis 3 udsøgte tilbud
  • Få omkring 22 procent rabat på robuste vvs fagmænd
  • Billig vvs - Vi tilbyder at gøre al arbejdet

Eksempler på
vejnavne Skive

Rosing Hansens Vej
Odgaardsvej
Aage Nielsens Vej
Reberbanen
Trevadvej
Frugthaven
Plantagevej
Skrænten
Hovvejen
Hjaltesvej
Valmuevej
Westend Have
Præstevejen
Væselvej
Petuniavej
Amstrupvej
Nordbanevej
Lundbro Have
Rettrup Kærvej
Bækkevej

Få 3 gratis tilbud fra vvs installatører i Skive. Spar 24%

Her på 3vvstilbud.dk kan du både få skarpe VVS tilbud på laveste pris og på højeste kvalitet. Du bestemmer selv, hvad der er vigtigst. Opret din opgave og forklar, hvad du ønsker tilbud på. Vi sender din opgave videre til godkendte VVS mænd i Skive, der kontakter dig med godkendte tilbud.
Spar nemt mange penge på en fleksibel og prekvalificeret vvs-mester i 7800 Skive. Det er hurtigt at sammenligne vvs-firmaer online og spare omkring 12 procent i favorabel rabat. Vores seriøse vvs-netværk rummer veletablerede og engagerede vvsfirmaer over hele Danmark - også i Skive.
Selvom et moderne etgrebsblandingsbatteri holder tæt længe, vil pakningerne med tiden slides og miste deres elasticitet. Der findes mange typer af denne slags blandingsbatteri på markedet. Reparationen er let at udføre. Afmontér blandingsbatteriet og tag det med hen til VVS Skive forhandleren eller byggemarkedet for at være sikker på at få de rigtige reservedele.

Indtrængning af sundhedsfarlige stoffer

Hvor drikkevandsinstallationer kan komme i berøring med sundhedsfarlige stoffer, skal installationerne udføres således, at der ikke kan opstå sundhedsfare. Ledninger af polyethylen, f.eks. PEH, PEM, PEL og PEX, er ikke tilstrækkeligt diffusionstætte over for visse kulbrinter.
Det betyder, at disse materialer ikke kan bruges i jord på tankstationer og lignende steder, hvor der er risiko for ud- og nedsivning af olie og benzin, som kan diffundere ind gennem rørvæggen.
Af samme grunde skal vandledninger lægges i så stor afstand som muligt fra tanke for gas, olie og benzin mv. Den fri afstand mellem parallelle ledninger for drikkevand og gas, olie samt benzin bør være mindst 1 m.

VVS-arbejde bør udføres af fagfolk

Du kan få konkurrencedygtige tilbud på effektivt vvs-arbejde i hele Skive:
  • Dommerby
  • Fur
  • Håsum
  • Glyngøre
  • Breum

Faguddannede vvs-firmaer i postnr. 7800

Mogenstrup Smede & Maskinforretning
Tingvej 14
7800 Skive
CVR: 17706500
www.energismeden.dk
Rønbjerg Tagteknik
Højvangvej 4
7800 Skive
CVR: 21742384
www.ronbjergtagteknik.dk
BGJ VVS
Frisenborgvej 8
7800 Skive
CVR: 37395382
www.bedrebad-skive.dk