VVS Ballerup

  • VVS Ballerup - Få gratis 2-3 gennemarbejdede tilbud
  • Få hutigt 13 procent rabat på effektiv vvs mand
  • Billig vvs - Få den billigste pris her

Få 3 VVS Ballerup tilbud

Eksempler på
vejnavne Ballerup

Tyrens Kvarter
Skolehaven
Kai Hoffmanns Alle
Jungtoften
Aage Berntsens Alle
Maglevænget
Thorstien
Rydtoften
Lærketræet
Mirabellestien
Søgårdsvej
Præstevænget
Rolighedsvej
Tværvænget
Syvendehusvej
Nyvangen
Sømoseparken
Kattens Kvarter
Tranebær Alle
Tvær Alle

Få 3 tilbud på VVS service i Ballerup ➽ Spar 28 pct

Med det rigtige VVS tilbud i hånden kan du spare op til 35 procent på at få løst dine VVS problemer i Ballerup. Udfyld online formularen på under otte minutter og oplys, hvad dine VVS problemer går ud på. Det kan være alt fra en dryppende vandhane til installation af et komplet solvarmeanlæg.
Vanding i landbrug og gartneri har en voksende udbredelse. Der anvendes ikke altid vandværksvand, men dog vand, hvis indvinding tærer på de samlede vandressourcer. Såfremt der tages skyldigt hensyn til miljøet (søer, åer, grundvandsspejl), kan vanding være en fornuftig, produktionsforøgende faktor - også selv om der arbejdes med vandbesparelser på andre områder.
En ventetid på 10 sekunder svarer til et vandspild pr. tapning på 2 liter ved håndvask, køkkenvask, bruser og badekar. Varmtvandsledninger, der isoleres mod energitab, behøver normalt ikke yderligere isolering for at modvirke uønsket temperaturfald. Få 3 gratis VVS Ballerup tilbud nu!

Vil du selv udskifte det gamle utætte toilet?

Giv lige hele familien et praj, inden du går i gang med udskiftningen, så alle har mulighed for at aflægge wc´et et besøg - hvis de ikke kan vente et par timer eller tre. Før det gamle toilet fjernes, skal der lukkes for vandet på spærre eller afbryderventilen.
Træk ligeledes ud, så cisternen tømmes for vand. Derefter løsnes slangen eller påfyldningsrøret ved stopventilen. Hvis faldstammen er af støbejern, vil tætningen mellem dens muffe og toilettets afløb være udført med en form for kit, som med årene størkner og kan være svær at få løs.
Er det tllfældet, kan du knuse toiletafløbet med en hammer. Efter at skruerne i gulvet er fjernet, kan toilettet vippes løs. Inden du går videre, vil det være en god ide at lukke afløbshullet til med en sammenkrøllet avis i en pose, både af hensyn til lugtgener og for at der ikke skal falde dele ned i hullet.

Opret din VVS opgave på mindre end 5 minutter

Vi indhenter tilbud fra autoriserede VVS installatører overalt i Ballerup kommune:
  • Baltorp
  • Pederstrup
  • Aagerup
  • Harrestrup
  • Lautrup

Få 3 VVS Ballerup tilbud


Eksempler på vvs i 2750 Ballerup

A. Engell Gas & VVS Service
Energivej 35
2750 Ballerup
CVR: 10500443
Hjemmeside
Ballerup VVS
Tempovej 30
2750 Ballerup
CVR: 20922486
Hjemmeside
Tvilling VVS ApS
Industriparken 9
2750 Ballerup
CVR: 21727970
Hjemmeside