VVS Holte

  • VVS Holte - Få gratis 2-3 lokale tilbud
  • Få nemt 20 pct rabat på effektiv vvs fagmand
  • Billig vvs - Du kan spare tid og penge

Få 3 VVS Holte tilbud

Eksempler på veje
fra Holte

Savværksvej
Mosevej
Prins Frederiks Alle
Vangebovej
Vængestien
Søvej
Rønnebærvej
Hørsholm Kongevej
Rudesøvej
Tyrsbakke
Kastanievej
Valdkær
Tesch Alle
Verdens Ende
Sydskrænten
Krogholmen
Poppel Alle
Kurvestykket
Lille Frederikslund
Paradishegnet

VVS installatør i Holte til VVS-arbejde - Få 3 tilbud

Er du på jagt efter en kompetent og billig VVS specialist i Holte? Så kan du frit og kvit bruge vores gratis online portal til at indhente 3 gratis VVS tilbud på. Ved at indtaste din VVS opgave her, modtager du pristilbud online, som du kan sammenligne. 3vvstilbud.dk er kun formidler af opgaven. Prisen på arbejdet aftales direkte mellem dig og den valgte VVS Holte fagmand.
Vandinstallationer skal udføres således, at vandspild ved utætheder kan konstateres. Kravet indebærer f.eks., at ikke-synlige installationer, hvor utætheder ikke umiddelbart kan konstateres, skal udføres således, at de kan tæthedsprøves.
Vandinstallationer skal udføres således, at vandspild ved reparations- og vedligeholdelsesarbejder begrænses i rimeligt omfang. Vandforbrug til skylning af produktionsemner i industrien kan ofte nedbringes betydeligt ved brug af egnede slangemundstykker eller tilførsel af trykluft til skyllevandet.

Montering af bøsninger på kobberrør

Rørskæreren har et sammenklappeligt knivblad, som man kan bruge til at fjerne grater langs skærekanten med. Alternativet til rørskæreren er en nedstryger, men den giver en mere uregelmæssig snitflade, som bagefter må afgrates med et knivblad.
Herefter påsættes røret en omløber (møtrik med indvendigt gevind), en skærering og en støttebøsning. Skæreringens funktion er at skære sig ind i kobberrørets overflade, når fittingen spændes på plads og dermed gøre samlingen tæt.
Støttebøsningen, som presses eller forsigtigt bankes ind i enden af røret, når du anvender bløde kobberrør, tjener til indvendig afstivning af røret under sammenspænding. Vær opmærksom på, at kompressionsfittings aldrig må benyttes til rørsamlinger skjult i vægge og gulve.

Undgå at spilde en masse tid

VVS firmaer i Holte kan assistere i en lang række af forskellige opgaver f.eks.
  • Osmoseanlæg
  • Præisolerede rør
  • Samlingsmetoder
  • Støjgrupper
  • Tappeprogrammer

Få 3 VVS Holte tilbud


Udvalgt vvs fra postnummer 2840

Intern A/S
Skovlytoften 2
2840 Holte
CVR: 20284072
Hjemmeside
Cand-vand
Vestre Paradisvej 11
2840 Holte
CVR: 25677714
Hjemmeside
Dansprinkler ApS
Kongevejen 420
2840 Holte
CVR: 13131031
Hjemmeside