VVS Holstebro - Indhent 2-3 gratis velegnede VVS tilbud
Få let 21 pct rabat på godkendte vvs fagfolk
Billig vvs - Her får du tilbud fra autoriserede firmaer

VVS mand til VVS-arbejde i Holstebro. Få 3 tilbud

Udfyld onlineformularen på mindre end 8 minutter og oplys, hvad det er du ønsker ordnet. Så skaffer vi dig 3 gode VVS-tibud. Vi er nemlig mestre i at distribuere VVS opgaver mellem private og VVS firmaer i Holstebro. Du kan spare op til 23 pct, hvis du får 3 VVS tilbud via os.
Det er ikke helt nemt at udskifte et gammelt toilet selv. Det kan blive nødvendigt, at knuse toilettets afløb med en hammer. Nu kan toilettet fjernes. Straks efter, at toilettet er fjernet, skal afløbet stoppes til med klude i en plastpose for at forhindre, at der tabes noget ned i røret og lugten fra kloaksystemet ikke breder sig til rummet.
Passer udløbet på det nye toilet ikke ned i afløbet, skal den del af afløbet der rager op over gulvet saves af og erstattes af en ny tilslutning. Placeringen af det nye toilet kan forskydes lidt i forhold til det gamle toilets placering ved at købe en excentrisk tilslutning. Få 3 tilbud fra seriøse VVS Holstebro firmaer.

Krav til materialer i en vandinstallation

Vandnormen stiller som et krav, at vandinstallationer skal udføres af materialer, der ikke afgiver sundhedsfarlige stoffer til vandet eller omgivelserne i sådanne mængder, at der opstår forureningsrisiko.
Kravet vedrører alle materialer, der indgår i installationen, f.eks. i rør, armaturer og pakninger. Opfyldelsen af kravet sikres gennem anvendelse af VA-godkendte materialer og komponenter.
Et stykke tid efter ibrugtagningen af kobberinstallationer kan man komme ud for en misfarvning af vandet. Denne vil ofte forsvinde efter et par måneders drift, når der er dannet et beskyttelseslag på rørvæggene. l sjældnere tilfælde kan kobberafgivelse dog fortsætte i flere år.

Vi finder altid finder den optimale løsning til dit behov

Vi indhenter gerne 3 gratis tilbud på vvs-arbejde i hele Holstebro kommune:
  • Hvarm Mejeriby
  • Thorsminde
  • Skave
  • Sønder Nissum
  • Måbjerg

Vi vil garantere at finde de rigtige tilbud på Holstebro vvs

Det er nemt at bruge denne rabatservice og vvs-firmaerne ordner alle former for vvsopgaver alle vegne i Holstebro. En 100% gratis og nyttig tilbudstjeneste fra os til jer til priser, der varmer i dit budget. Udpeg et af vvs-mandtilbuddene og få ca 21 % i prima rabat på din vvsopgave.
Bruger du denne 100 pct gratis vvsservice, opnår du tæt på 21 % i solid rabat på vvs-mandregningen. Uanset hvor i Holstebro kommune du befinder dig, kan vi levere 3 tilbud på din vvsopgave fx:
  • Måbjerg
  • Thorsminde
  • Vemb
  • Borbjerg
Få nemt den stærkeste pris på din vvs opgave her på 3vvstilbud.dk - ydermere med superb godt nedslag.
Indtast vvsopgaven i vvs-mandskemaet på max 10½ minut i dag. Det er af og til rigelig svært, selv at indhente priser fra en lokal erfaren vvs-mand i Holstebro. Vi arbejder tæt sammen med certificerede og energiske vvsvirksomheder i hele landet - også i Holstebro.

Udvalgte VVS-firmaer i postnr. 7500


Hvam Smede & VVS

Skivevej 189
7500 Holstebro
CVR: 32264093
www.hvamsmedevvs.dk

Bøndergaard A/S

Bøndergaard A/S
7500 Holstebro
CVR: 34611955
www.holstebro-vvs.dk

Ole Kjeldsen VVS A/S

Banetoften 68
7500 Holstebro
CVR: 27301509
www.kjeldsen-vvs.dk


Agerfeld VVS

Skjernvej 236
7500 Holstebro
CVR: 30509641
www.agerfeld-smede.dk

Bent Lund & søn A/S

Vester Kirkebakke 24
7500 Holstebro
CVR: 31087961
www.bentlundvvs.dk

Byens Blikkenslager

Skivevej 69 A
7500 Holstebro
CVR: 25344820
www.byens-blikkenslager.dk


H. Friis & Søn

Måbjerg Skolevej 20
7500 Holstebro
CVR: 34100004
www.blikkenslager-friis.dk

VVS Installatør Poul Jørgensen

Majsvænget 33
7500 Holstebro
CVR: 28625588
www.vvs-inst.dk