VVS Holstebro

  • VVS Holstebro - Få 2-3 gratis fordelagtige tilbud
  • Få op til 11 % rabat på troværdige vvs mænd
  • Billig vvs - Nye muligheder med 3 konkrete tilbud

Lokale veje
Holstebro

Meltoften
Ingemannsvej
Birkestien
Nymøllevej
Naurvej
Hornshøjparken
Krogen
Langjordvej
Dyssegårdsvej
Naltoftevej
Hajslundvej
Flengvej
Hedeagervej
Brorsonsvej
Brødbækvej
Albækvej
Bisgårdtoft
Godthåbsvej
Mågevej
Nr Feldingvej

VVS mand til VVS-arbejde i Holstebro. Få 3 tilbud

Udfyld onlineformularen på mindre end 8 minutter og oplys, hvad det er du ønsker ordnet. Så skaffer vi dig 3 gode VVS-tibud. Vi er nemlig mestre i at distribuere VVS opgaver mellem private og VVS firmaer i Holstebro. Du kan spare op til 23 pct, hvis du får 3 VVS tilbud via os.
Det er ikke helt nemt at udskifte et gammelt toilet selv. Det kan blive nødvendigt, at knuse toilettets afløb med en hammer. Nu kan toilettet fjernes. Straks efter, at toilettet er fjernet, skal afløbet stoppes til med klude i en plastpose for at forhindre, at der tabes noget ned i røret og lugten fra kloaksystemet ikke breder sig til rummet.
Passer udløbet på det nye toilet ikke ned i afløbet, skal den del af afløbet der rager op over gulvet saves af og erstattes af en ny tilslutning. Placeringen af det nye toilet kan forskydes lidt i forhold til det gamle toilets placering ved at købe en excentrisk tilslutning. Få 3 tilbud fra seriøse VVS Holstebro firmaer.

Krav til materialer i en vandinstallation

Vandnormen stiller som et krav, at vandinstallationer skal udføres af materialer, der ikke afgiver sundhedsfarlige stoffer til vandet eller omgivelserne i sådanne mængder, at der opstår forureningsrisiko.
Kravet vedrører alle materialer, der indgår i installationen, f.eks. i rør, armaturer og pakninger. Opfyldelsen af kravet sikres gennem anvendelse af VA-godkendte materialer og komponenter.
Et stykke tid efter ibrugtagningen af kobberinstallationer kan man komme ud for en misfarvning af vandet. Denne vil ofte forsvinde efter et par måneders drift, når der er dannet et beskyttelseslag på rørvæggene. l sjældnere tilfælde kan kobberafgivelse dog fortsætte i flere år.

Vi finder altid finder den optimale løsning til dit behov

Vi indhenter gerne 3 gratis tilbud på vvs-arbejde i hele Holstebro kommune:
  • Hvarm Mejeriby
  • Thorsminde
  • Skave
  • Sønder Nissum
  • Måbjerg

Lokale vvs-firmaer fra 7500 Holstebro

Mogensen VVS Comfort A/S
Sletten 47
7500 Holstebro
CVR: 30695305
www.mogensen-vvscomfort.dk
Bøndergaard A/S
Bøndergaard A/S
7500 Holstebro
CVR: 34611955
www.holstebro-vvs.dk
Byens Blikkenslager
Skivevej 69 A
7500 Holstebro
CVR: 25344820
www.byens-blikkenslager.dk