VVS Mariager

  • VVS Mariager - Få gratis 3 konkurrencedygtige tilbud
  • Få op til 17 % rabat på rutineret vvs mand
  • Billig vvs - Der er penge at spare (32 pct.)

Få 3 VVS Mariager tilbud

Postnummer 9550
vejnavne

Falkevej
Kongenshøjvej
Søndergade
Kongsdalparken
Glovdalvej
Nordre Industrigade
Sønderkærvej
Svanevej
Askevej
Gartnervænget
Houvej
Vibevej
Christinehøjvej
Ved Højen
Lyshøjvej
Blåmejsevej
Spurvevej
Rørsangervej
Udsigten
Rødkælkevej

VVS mand Mariagerfjord kommune - Få 3 VVS tilbud

Her på webportalen 3vvstilbud skaffer vi dig gratis tilbud på et billigt og rutineret VVS firma i Mariager. Det foregår sådan, at du beskriver, hvad du ønsker at få gjort. Så lokaliserer vi 3 erfarne VVS Mariager fagmænd, der afgiver hver deres tilbud på din VVS sag. Spar penge på VVS-arbejde (24-25 pct). Få 3 personlige tilbud med rare rabatter.
Ved toilet, vaske- og opvaskemaskiner skal der være en ventil til afspærring for vandet (f.eks. en ballofix kuglehane). Vaske- og opvaskemaskiner, som står i rum uden gulvafløb, skal være forsynet med sikring mod oversvømmelse, eller de skal placeres på et vandtæt underlag.
Dette kan f.eks. være en plastmembran eller bakke af zink, hvor vandet bliver synligt ved en oversvømmelse. En alarm, som automatisk lukker for vandtilførslen, er en god idé. Nogle huse har deres egen private boring eller en vandbrønd. Her foretages der som regel ikke nogen behandling af vandet, før det anvendes.

Varmelegemer af kobberrør

Varmemediet er normalt vand, damp eller el, i sjældne tilfælde olie. Når der anvendes varmelegemer af overfladebehandlet ulegeret stål, er der normalt ikke korrosionsrisiko, såfremt den er omfattet af den katodiske beskyttelse.
Varmelegemer af kobberrør har i almindelighed lang levetid, nâr man sikrer sig, at strømningshastigheden er under de anbefalede værdier, at pH-værdien > 7, og at indholdet af hydrogencarbonat er større end indholdet af sulfat.
Når det efterfølgende ledningsanlæg helt eller delvis er udført af varmforzinket stål, vil det være nødvendigt at der monteres ektrolyseanlæg. Varmelegemer af kobber bør ikke benyttes, når varmemediet er olie. Årsagen hertil er, at kobberet kan virke nedbrydende på olien.

Betal mindre for en dygtig VVS mand

Autoriserede VVS firmaer i Mariagerfjord kommune giver gerne tilbud på VVS arbejde i hele kommunen f.eks:
  • Katbjerg
  • Sønder Onsild
  • Budum
  • Snæbum
  • Monstrup

Få 3 VVS Mariager tilbud


Eksempel på vvs i 9550 Mariager

Sørensen Smede ApS
Truevej 22
9550 Mariager
CVR: 35407235
Hjemmeside
Michael Sauer ApS
Gl Hadsundvej 8
9550 Mariager
CVR: 27932134
Hjemmeside
John Bonderup VVS ApS
Gl. Visborgvej 161
9550 Hadsund
CVR: 38379623
Hjemmeside