VVS Langeland

  • VVS Langeland - Få 2-3 gratis sikre tilbud
  • Få ca 10 pct rabat på kvalitetsbevidst vvs fagmand
  • Billig vvs - Benyt dig af denne gratis service

Få 3 VVS Langeland tilbud

Vi dækker også disse
veje i Langeland

Tre Høje
Nikkestræde
Brandsbyvej
Spurvevænget
Egevej
Rosenvænget
Fyrrevænget
Landevejen
Toften
Hybenvej
Ristinge Fælled
Kædeby Has
Pilestræde
Duevej
Falkevej
Solsikkevænget
Udsigten
Lindevænget
Rågevej
Eggertsvej

VVS Langeland? Få 3 gratis tilbud på godt VVS-arbejde

Søger du efter en VVS installatør på Langeland? Så læs roligt videre her - Vi påtager os nemlig at indhente 3 tilbud til dig fra kompetente VVS mænd på hele Langeland. At få 3 gratis VVS tilbud på din opgave er både den hurtigste og billigste måde at komme i kontakt med erfarne og billige VVS mænd på. Med 3 kontante tilbud på bordet, kan du måske være heldig og få en rabat på mellem 18 og 22 pct.
Badeværelset skal først og fremmest have en generel rumbelysning, som kan være en enkel lampe i loftet. Derudover skal der også være en god arbejdsbelysning ved spejlet, hvor man har et særligt behov for at kunne se et ordentlig belyst spejlbillede af sig selv.
Det kan placeres over eller ved siderne af spejlet. Endelig kan der være en mere stemningsskabende hyggebelysning. Ved valget bør man være opmærksom på, om der kan anvendes sparepærer i de valgte lysarmaturer. Indhent 3 gratis VVS Langeland tilbud her.

Armaturer til vaske- og opvaskemaskine

I nye maskiner (dvs. maskiner med VA-godkendelsesnumre større end 870) vil sikringen være indbygget i maskinen, og på forbindelsen til installationen kræves derfor kun den ovennævnte afspærringsventil.
I ældre maskiner er tilbagestrømningssikringen ikke altid indbygget, og der skal derfor henvises til VA-godkendelsen, hvor de krav der stilles til tilslutningen vil være formuleret. Der vil ved ældre maskiner uden blødgøringsanlæg oftest være stillet krav om en stilbar kontraventil på tilgangsledningen.
For ældre maskiner med blødgøringsanlæg kan være stillet strengere krav. Ved visse maskiner kan der således være stillet krav om såvel stilbar kontraventil som vacuumventil, og der kan være givet retningslinier for disses placering i forhold til maskinen.

VVS service og reparation på Langeland tilbydes

Du kan få tilbud på professionel vvs service uanset hvor på Langeland du bor:
  • Tryggelev
  • Lohals havn
  • Humble
  • Stoense
  • Emmerbølle

Få 3 VVS Langeland tilbud


Langeland vvs eksempel:

Elnegaard VVS
Vandværksvej 6
5932 Tranekær
CVR: 32138918
Hjemmeside
Tullebølle VVS & Blik ApS
Bygaden 40
5932 Tranekær
CVR: 87646513
Hjemmeside
Blikkenslager Palle Rasmussen
Lismosevej 12
5932 Tranekær
CVR: 28855621
Hjemmeside