VVS Langeland

  • VVS Langeland - Få gratis 3 ekstraordinære tilbud
  • Få hutigt 31 procent rabat på prekvalificerede vvs fagmænd
  • Billig vvs - Få løst din opgave i dag

Eksempler på veje
fra Langeland

Tværvej
Mejsevænget
Bukkemosevej
Udsigten
Mælkebøttevænget
Tjørnevænget
Karpevænget
Bogfinkevej
Mosevænget
Sønderskovvej
Hedevejen
Laxtonvej
Køllevej
Ristinge Fælled
Eggertsvej
Tryggelev
Hovedgaden
Solsikkevænget
Poppelvej
Langøvej

VVS Langeland? Få 3 gratis tilbud på godt VVS-arbejde

Søger du efter en VVS installatør på Langeland? Så læs roligt videre her - Vi påtager os nemlig at indhente 3 tilbud til dig fra kompetente VVS mænd på hele Langeland. At få 3 gratis VVS tilbud på din opgave er både den hurtigste og billigste måde at komme i kontakt med erfarne og billige VVS mænd på. Med 3 kontante tilbud på bordet, kan du måske være heldig og få en rabat på mellem 18 og 22 pct.
Badeværelset skal først og fremmest have en generel rumbelysning, som kan være en enkel lampe i loftet. Derudover skal der også være en god arbejdsbelysning ved spejlet, hvor man har et særligt behov for at kunne se et ordentlig belyst spejlbillede af sig selv.
Det kan placeres over eller ved siderne af spejlet. Endelig kan der være en mere stemningsskabende hyggebelysning. Ved valget bør man være opmærksom på, om der kan anvendes sparepærer i de valgte lysarmaturer. Indhent 3 gratis VVS Langeland tilbud her.

Armaturer til vaske- og opvaskemaskine

I nye maskiner (dvs. maskiner med VA-godkendelsesnumre større end 870) vil sikringen være indbygget i maskinen, og på forbindelsen til installationen kræves derfor kun den ovennævnte afspærringsventil.
I ældre maskiner er tilbagestrømningssikringen ikke altid indbygget, og der skal derfor henvises til VA-godkendelsen, hvor de krav der stilles til tilslutningen vil være formuleret. Der vil ved ældre maskiner uden blødgøringsanlæg oftest være stillet krav om en stilbar kontraventil på tilgangsledningen.
For ældre maskiner med blødgøringsanlæg kan være stillet strengere krav. Ved visse maskiner kan der således være stillet krav om såvel stilbar kontraventil som vacuumventil, og der kan være givet retningslinier for disses placering i forhold til maskinen.

VVS service og reparation på Langeland tilbydes

Du kan få tilbud på professionel vvs service uanset hvor på Langeland du bor:
  • Tryggelev
  • Lohals havn
  • Humble
  • Stoense
  • Emmerbølle

Find de bedste vvs-firmaer

Kædeby Maskinforretning
Kædebyvej 1
5932 Humble
CVR: 77283714
www.kaedeby.dk
Aut. VVS & Kloakmester Asger Larsen
Tryggelev 11 B
5932 Humble
CVR: 10320690
www.asger-larsen-vvs.dk
Tullebølle VVS & Blik ApS
Bygaden 40
5932 Tranekær
CVR: 87646513
Tlf. 62501335