VVS Falster - Find 3 gratis overkommelige VVS tilbud

Få op til 30 pct rabat på certificerede vvs mænd

Billig vvs - Du kan spare tid og penge

VVS Falster: Få 3 tilbud på din VVS opgave på 24 timer

Står du lige og mangler en effektiv VVS installatør på Falster til et opstået VVS problem? 3vvstilbud.dk er løsningen. Vores samarbejdspartnere består udelukkende af erfarne, professionelle virksomheder på Falster, som kan udtænke effektive løsninger på din VVS Falster opgave uanset karakteren af opgaven.
Hvis man ikke ønsker at se rørene under håndvasken, findes der forskellige løsninger, der kan skjule dem i f.eks. en søjle i samme materiale som håndvasken eller et underskab. Håndvasken kan også forsænkes i en bordplade, hvilket giver fralægningsplads ved siderne af håndvasken, men man skal være sikker på, at samlingen mellem vask og bordplade er 100% tæt.
Det sikrer man bedst ved at håndvask og bordplade er fabrikeret ud i et stykke. Under bordpladen kan der monteres skabe, men skabene bør ikke gå helt ned til gulvet; lad der være ca. 20 cm frihøjde under skabene.

Armaturer til badekar

Blandearmatur med svingbar udløbstud kan installeres således, at det kan betjene såvel badekar som anden installationsgenstand (f.eks. håndvask). Armaturer monteres normalt fri af badekar, f.eks. på væg eller på muret banket.
Armatur med bundfyldning monteres normalt på badekars kantvulst. Armatur bør placeres i samme ende af kar som karrets bundventil. Armaturer med fast og svingbar tud skal placeres med udløbet mindst 20 mm over overkant af badekar.
Såfremt armaturet betjener flere armaturer, skal udløbet være 20 mm over overkant af højeste armatur. Der er ikke krav om luftgab, såfremt der er sikret mod tilbagestrømning gennem udløbstuden med f.eks. vacuumventil, åben rørafbryder eller med kontraventiler (ikke-stilbare) på begge tilgange.

Find godkendte VVS specialister her

En vvs tekniker på Falster arbejder blandt andet med:
  • Forrådsbeholdere
  • Materialekombinationer
  • Reduktionsventil
  • S1-enheder
  • Vandforsyning

Billig vvs på Falster? Hent 3 gratis tilbud!

Du er havnet på siden 3vvstilbud.dk - portalen hvor man på kort tid kan modtage 2-3 prisbillige vvstilbud. Spar let mange penge på en engageret og certificeret ekspert på Falster. Billige autoriserede vvs-firmaer kan ordne din vvs-opgave her på 3vvstilbud.dk.
Find nemt den fedeste pris på en vvsopgave nu - endog med særdeles god rabat. Vore partnere opfylder din ønsker med nøgleord som gode materialer, kundedialog og suveræn service. Onlinesiden 3vvstilbud.dk er en uforpligtende og brugbar online vvstjeneste, der tilbyder at finde fornemme tilbud på vvsarbejde.
Lokale vvs-firmaer laver blandt andet disse opgaver: opbertling, kuglekontraventil, blødgøringsanlæg og tilbagestrømningssikring. Det er undertiden lige lovlig svært, selv at opspore en lokal seriøs vvs-mand på Falster. Undgå at betale ekstra for en robust vvs-mand på Falster.

VVS-firmaer Falster eksempler:


KL Køleteknik

Nr Vedby Kirkevej 13
4840 Nørre Alslev
CVR: 27362982
Tlf. 25141396

VVS Egelev Smedie ApS

Egelev Gade 22
4840 Nørre Alslev
CVR: 33060912
Tlf. 54434052

Dahlquist Bioenergi

Grynsevej 1
4840 Nørre Alslev
CVR: 32906249
www.dahlquistmontage.dk

Nørre Vedby Smedie & VVS

Sortkammervej 9
4840 Nørre Alslev
CVR: 26913705
Tlf. 54446068


Emack Varmeservice

Steffensmindevej 13
4840 Nørre Alslev
CVR: 26970814
www.emack.dk

Egelev Smedie

Egelev Gade 22
4840 Nørre Alslev
CVR: 33049404
www.egelevsmedie.dk