VVS Falster

  • VVS Falster - Få gratis 2-3 gavmilde tilbud
  • Få omkring 11 pct rabat på professionelle vvs fagmænd
  • Billig vvs - Undgå ubehagelige overraskelser

Eksempler på veje
i postnummer 4840

Alstrup Strandvej
Skernevej
Guldstjernevej
Ravnsevej
Orenæs Skovvej
Ved Stranden
Stubvej
Havnsø Tværvej
Bødker Alle
Ingefærvej
Skovvej
Tværgade
Egelev Mosevej
Blichersvej
Grynsevej
Ertebøllevej
Ensianvænget
Egensevej
Fennikelvænget
Krokusvej

VVS Falster: Få 3 tilbud på din VVS opgave på 24 timer

Står du lige og mangler en effektiv VVS installatør på Falster til et opstået VVS problem? 3vvstilbud.dk er løsningen. Vores samarbejdspartnere består udelukkende af erfarne, professionelle virksomheder på Falster, som kan udtænke effektive løsninger på din VVS Falster opgave uanset karakteren af opgaven.
Hvis man ikke ønsker at se rørene under håndvasken, findes der forskellige løsninger, der kan skjule dem i f.eks. en søjle i samme materiale som håndvasken eller et underskab. Håndvasken kan også forsænkes i en bordplade, hvilket giver fralægningsplads ved siderne af håndvasken, men man skal være sikker på, at samlingen mellem vask og bordplade er 100% tæt.
Det sikrer man bedst ved at håndvask og bordplade er fabrikeret ud i et stykke. Under bordpladen kan der monteres skabe, men skabene bør ikke gå helt ned til gulvet; lad der være ca. 20 cm frihøjde under skabene.

Armaturer til badekar

Blandearmatur med svingbar udløbstud kan installeres således, at det kan betjene såvel badekar som anden installationsgenstand (f.eks. håndvask). Armaturer monteres normalt fri af badekar, f.eks. på væg eller på muret banket.
Armatur med bundfyldning monteres normalt på badekars kantvulst. Armatur bør placeres i samme ende af kar som karrets bundventil. Armaturer med fast og svingbar tud skal placeres med udløbet mindst 20 mm over overkant af badekar.
Såfremt armaturet betjener flere armaturer, skal udløbet være 20 mm over overkant af højeste armatur. Der er ikke krav om luftgab, såfremt der er sikret mod tilbagestrømning gennem udløbstuden med f.eks. vacuumventil, åben rørafbryder eller med kontraventiler (ikke-stilbare) på begge tilgange.

Find godkendte VVS specialister her

En vvs tekniker på Falster arbejder blandt andet med:
  • Forrådsbeholdere
  • Materialekombinationer
  • Reduktionsventil
  • S1-enheder
  • Vandforsyning

Tre vvs-firmaer i postnummer 4840

Dahlquist Bioenergi
Grynsevej 1
4840 Nørre Alslev
CVR: 32906249
www.dahlquistmontage.dk
Egelev Smedie
Egelev Gade 22
4840 Nørre Alslev
CVR: 33049404
www.egelevsmedie.dk
VVS Egelev Smedie ApS
Egelev Gade 22
4840 Nørre Alslev
CVR: 33060912
Tlf. 54434052