VVS Falster

  • VVS Falster - Få gratis 2-3 gennemarbejdede tilbud
  • Få nemt 28 pct rabat på grundig vvs fagmand
  • Billig vvs - Der er penge at spare (14 %)

Få 3 VVS Falster tilbud

Lokale veje
Falster

Skovbyvej
Sparregårdsvej
Svinget
Nyvej
Strynøvænget
Nr Alslev Jernbanegade
Grynsevej
Møllebankevej
Løvsangervej
Skerrisvej
Riserupvej
Peter Hviidsvej
Nr Vedbyvej
Fennikelvænget
Gyvelvej
Orehoved Stationsvej
Skerne Skovvej
Nr Alslev Syrenvej
Egelev Gade
Nr Alslev Birkevej

VVS Falster: Få 3 tilbud på din VVS opgave på 24 timer

Står du lige og mangler en effektiv VVS installatør på Falster til et opstået VVS problem? 3vvstilbud.dk er løsningen. Vores samarbejdspartnere består udelukkende af erfarne, professionelle virksomheder på Falster, som kan udtænke effektive løsninger på din VVS Falster opgave uanset karakteren af opgaven.
Hvis man ikke ønsker at se rørene under håndvasken, findes der forskellige løsninger, der kan skjule dem i f.eks. en søjle i samme materiale som håndvasken eller et underskab. Håndvasken kan også forsænkes i en bordplade, hvilket giver fralægningsplads ved siderne af håndvasken, men man skal være sikker på, at samlingen mellem vask og bordplade er 100% tæt.
Det sikrer man bedst ved at håndvask og bordplade er fabrikeret ud i et stykke. Under bordpladen kan der monteres skabe, men skabene bør ikke gå helt ned til gulvet; lad der være ca. 20 cm frihøjde under skabene.

Armaturer til badekar

Blandearmatur med svingbar udløbstud kan installeres således, at det kan betjene såvel badekar som anden installationsgenstand (f.eks. håndvask). Armaturer monteres normalt fri af badekar, f.eks. på væg eller på muret banket.
Armatur med bundfyldning monteres normalt på badekars kantvulst. Armatur bør placeres i samme ende af kar som karrets bundventil. Armaturer med fast og svingbar tud skal placeres med udløbet mindst 20 mm over overkant af badekar.
Såfremt armaturet betjener flere armaturer, skal udløbet være 20 mm over overkant af højeste armatur. Der er ikke krav om luftgab, såfremt der er sikret mod tilbagestrømning gennem udløbstuden med f.eks. vacuumventil, åben rørafbryder eller med kontraventiler (ikke-stilbare) på begge tilgange.

Find godkendte VVS specialister her

En vvs tekniker på Falster arbejder blandt andet med:
  • Forrådsbeholdere
  • Materialekombinationer
  • Reduktionsventil
  • S1-enheder
  • Vandforsyning

Få 3 VVS Falster tilbud


Eksempler på Falster vvs

Nørre Vedby Smedie & VVS
Sortkammervej 9
4840 Nørre Alslev
CVR: 26913705
Hjemmeside
KL Køleteknik
Nr Vedby Kirkevej 13
4840 Nørre Alslev
CVR: 27362982
Hjemmeside
Emack Varmeservice
Steffensmindevej 13
4840 Nørre Alslev
CVR: 26970814
Hjemmeside