VVS Syddanmark

  • VVS Syddanmark - Få gratis 3 herlige tilbud
  • Få let 23 procent rabat på velegnet vvs fagmand
  • Billig vvs - Vi skaffer dig 30 % i rabat

Få 3 VVS Syddanmark tilbud

Veje i postnummer 6580

Engdraget
Kastanievej
Skanderupvej
Fovsletvej
Enghaven
Rørkærvej
Søndergyden
Søbjergvej
Klebækvej
Østervang
Degnevænget
Krumtappen
Tyrings Ager
Bastrup Skolevej
Højvang Nord
Røddingvej
Dysse Ager
Vesterbyvej
Egeskovvej
Gl. Højrupvej

VVS Syddanmark? Indhent 3 gratis tilbud - spar 31%

3vvstilbud.dk er en ny innovativ online portal, som tilbyder at skaffe dig 3 gode tilbud fra lokale VVS mænd i region Syddanmark. Du indsender bare dine ønsker online og får hurtigt 3 attraktive VVS tilbud fra vores samarbejdspartnere i region Syddanmark, der gerne vil løse netop din VVS opgave.
Ved ombygning eller etablering af nyt badeværelse er der meget man kan gøre selv, men generelt kan det siges, at alle installationer, der har forbindelse til det offentlige net, skal udføres af autoriserede VVS håndværkere. Det gælder vand, varme, afløb, el og ventilation. Dog er der stadig en lang række arbejder, man selv kan udføre.
Vandinstallationer er VVS Syddanmark arbejde, men der er noget man selv må. Som nævnt skal man ved planlægningen af arbejdet være opmærksom på, hvor man skal bruge vand. Der skal koldt vand frem til toilettet, og der skal varmt og koldt vand frem til håndvask, badekar, bruseniche og bidet.

Vandkvalitet ved tapning

Vand, der tappes fra vandinstallationer, skal opfylde de krav til drikkevand, der fastsættes af Miljøministeriet. Kravene til drikkevand er angivet i EU´s drikkevandsdirektiv. Det bemærkes, at kravene vedrører det tappede vand, og at det er en forudsætning, at det vand, der tilføres installationen, opfylder kravene.
Anlæg til ændring af vandets kemiske eller bakteriologiske beskaffenhed må kun anbringes i vandinstallationen efter tilladelse fra myndigheden og kun, såfremt det behandlede vand alene anvendes til teknisk brug.
Anlæg til opvarmning af vand, anoder af aluminium og magnesium, elektrolytiske anlæg samt visse magnetiske vandbehandlingsanlæg og grovmaskede mekaniske filtre anses ikke for at påvirke vandkvaliteten.

Hele region Syddanmark er dækket af vores VVS service

Her er 5 eksempler på, hvad en prof lokal VVS tekniker i region Syddanmark kan hjælpe med:
  • Gennemskylning
  • Kompressor
  • Støjsvagt armatur
  • Toldehane
  • Vandvarmere

Få 3 VVS Syddanmark tilbud


Eksempel på lokal vvs Syddanmark

EK Blik ApS
Fabriksvej 1
6580 Vamdrup
CVR: 29636184
Hjemmeside
Ahp Vvs ApS
Østerbyvej 13
6580 Vamdrup
CVR: 39693151
Hjemmeside
Sommersted Varmeteknik
Akmajvej 1
6580 Sommersted
CVR: 39216531
Hjemmeside