VVS Syddanmark

  • VVS Syddanmark - Få gratis 3 fantastiske tilbud
  • Få omkring 22 pct rabat på energisk vvs fagmand
  • Billig vvs - Det er gratis at benytte denne tjeneste

Få 3 VVS Syddanmark tilbud

Veje 6580 Syddanmark

Østermarksvej
Dysse Ager
Sahara
Tyrings Ager
Gåskærgårdsvej
Fovsletgårdsvej
Østerby Mosevej
Egeskovvej
Fovsletvej
Hylkedalvej
Tømmervænget
Kongeåvej
Nagbølvej
Glasvej
Vamdrupgårdsvej
Krumtappen
Kinovej
Sangfuglevej
Birkevej
Engparken

VVS Syddanmark? Indhent 3 gratis tilbud - spar 31%

3vvstilbud.dk er en ny innovativ online portal, som tilbyder at skaffe dig 3 gode tilbud fra lokale VVS mænd i region Syddanmark. Du indsender bare dine ønsker online og får hurtigt 3 attraktive VVS tilbud fra vores samarbejdspartnere i region Syddanmark, der gerne vil løse netop din VVS opgave.
Ved ombygning eller etablering af nyt badeværelse er der meget man kan gøre selv, men generelt kan det siges, at alle installationer, der har forbindelse til det offentlige net, skal udføres af autoriserede VVS håndværkere. Det gælder vand, varme, afløb, el og ventilation. Dog er der stadig en lang række arbejder, man selv kan udføre.
Vandinstallationer er VVS Syddanmark arbejde, men der er noget man selv må. Som nævnt skal man ved planlægningen af arbejdet være opmærksom på, hvor man skal bruge vand. Der skal koldt vand frem til toilettet, og der skal varmt og koldt vand frem til håndvask, badekar, bruseniche og bidet.

Vandkvalitet ved tapning

Vand, der tappes fra vandinstallationer, skal opfylde de krav til drikkevand, der fastsættes af Miljøministeriet. Kravene til drikkevand er angivet i EU´s drikkevandsdirektiv. Det bemærkes, at kravene vedrører det tappede vand, og at det er en forudsætning, at det vand, der tilføres installationen, opfylder kravene.
Anlæg til ændring af vandets kemiske eller bakteriologiske beskaffenhed må kun anbringes i vandinstallationen efter tilladelse fra myndigheden og kun, såfremt det behandlede vand alene anvendes til teknisk brug.
Anlæg til opvarmning af vand, anoder af aluminium og magnesium, elektrolytiske anlæg samt visse magnetiske vandbehandlingsanlæg og grovmaskede mekaniske filtre anses ikke for at påvirke vandkvaliteten.

Hele region Syddanmark er dækket af vores VVS service

Her er 5 eksempler på, hvad en prof lokal VVS tekniker i region Syddanmark kan hjælpe med:
  • Gennemskylning
  • Kompressor
  • Støjsvagt armatur
  • Toldehane
  • Vandvarmere

Få 3 VVS Syddanmark tilbud


Eksempler på lokal Syddanmark vvs

Vamdrup VVS
Østermarksvej 21
6580 Vamdrup
CVR: 19351831
Hjemmeside
Lille Slambert
Farrisvej 21
6580 Vamdrup
CVR: 60737711
Hjemmeside
Murerfirmaet Gerhard Knudsen
Skovvang 4, Ødis
6580 Vamdrup
CVR: 14705007
Hjemmeside