VVS Syddanmark

  • VVS Syddanmark - Få op til 3 gratis konkrete tilbud
  • Få hutigt 18 procent rabat på potentielle vvs mænd
  • Billig vvs - Benyt denne gratis tjeneste i dag

Vi dækker også disse
veje i Syddanmark

Birkevej
Mindegade
Søgade
Dridekærvej
Fovsletvej
Bramdrupgårdsvej
Hjarup Byvej
Klebækvej
Østerbyvej
Nyskovvej
Dysse Ager
Vinklen
Præstehaven
Banegårdspladsen
Tøndervej
Hovvej
Solvænget
Bønstrupvej
Vesterbyvej
Fovsletgårdsvej

VVS Syddanmark? Indhent 3 gratis tilbud - spar 31%

3vvstilbud.dk er en ny innovativ online portal, som tilbyder at skaffe dig 3 gode tilbud fra lokale VVS mænd i region Syddanmark. Du indsender bare dine ønsker online og får hurtigt 3 attraktive VVS tilbud fra vores samarbejdspartnere i region Syddanmark, der gerne vil løse netop din VVS opgave.
Ved ombygning eller etablering af nyt badeværelse er der meget man kan gøre selv, men generelt kan det siges, at alle installationer, der har forbindelse til det offentlige net, skal udføres af autoriserede VVS håndværkere. Det gælder vand, varme, afløb, el og ventilation. Dog er der stadig en lang række arbejder, man selv kan udføre.
Vandinstallationer er VVS Syddanmark arbejde, men der er noget man selv må. Som nævnt skal man ved planlægningen af arbejdet være opmærksom på, hvor man skal bruge vand. Der skal koldt vand frem til toilettet, og der skal varmt og koldt vand frem til håndvask, badekar, bruseniche og bidet.

Vandkvalitet ved tapning

Vand, der tappes fra vandinstallationer, skal opfylde de krav til drikkevand, der fastsættes af Miljøministeriet. Kravene til drikkevand er angivet i EU´s drikkevandsdirektiv. Det bemærkes, at kravene vedrører det tappede vand, og at det er en forudsætning, at det vand, der tilføres installationen, opfylder kravene.
Anlæg til ændring af vandets kemiske eller bakteriologiske beskaffenhed må kun anbringes i vandinstallationen efter tilladelse fra myndigheden og kun, såfremt det behandlede vand alene anvendes til teknisk brug.
Anlæg til opvarmning af vand, anoder af aluminium og magnesium, elektrolytiske anlæg samt visse magnetiske vandbehandlingsanlæg og grovmaskede mekaniske filtre anses ikke for at påvirke vandkvaliteten.

Hele region Syddanmark er dækket af vores VVS service

Her er 5 eksempler på, hvad en prof lokal VVS tekniker i region Syddanmark kan hjælpe med:
  • Gennemskylning
  • Kompressor
  • Støjsvagt armatur
  • Toldehane
  • Vandvarmere

Eksempel på vvs-firmaer i postnummer 6580

Vamdrup VVS
Østermarksvej 21
6580 Vamdrup
CVR: 19351831
Tlf. 75581129
Erling Jessen Aut. Gas- og Vandmester
Åbjergvej 14
6580 Sommersted
CVR: 12535597
Tlf. 74504400
Ahp Vvs ApS
Østerbyvej 13
6580 Vamdrup
CVR: 39693151