VVS Syddanmark - Få gratis 3 gennemarbejdede VVS tilbud
Få nemt 33 % rabat på pålidelige vvs folk
Billig vvs - Vi tilbyder at gøre al arbejdet

VVS Syddanmark? Indhent 3 gratis tilbud - spar 31%

3vvstilbud.dk er en ny innovativ online portal, som tilbyder at skaffe dig 3 gode tilbud fra lokale VVS mænd i region Syddanmark. Du indsender bare dine ønsker online og får hurtigt 3 attraktive VVS tilbud fra vores samarbejdspartnere i region Syddanmark, der gerne vil løse netop din VVS opgave.
Ved ombygning eller etablering af nyt badeværelse er der meget man kan gøre selv, men generelt kan det siges, at alle installationer, der har forbindelse til det offentlige net, skal udføres af autoriserede VVS håndværkere. Det gælder vand, varme, afløb, el og ventilation. Dog er der stadig en lang række arbejder, man selv kan udføre.
Vandinstallationer er VVS Syddanmark arbejde, men der er noget man selv må. Som nævnt skal man ved planlægningen af arbejdet være opmærksom på, hvor man skal bruge vand. Der skal koldt vand frem til toilettet, og der skal varmt og koldt vand frem til håndvask, badekar, bruseniche og bidet.

Vandkvalitet ved tapning

Vand, der tappes fra vandinstallationer, skal opfylde de krav til drikkevand, der fastsættes af Miljøministeriet. Kravene til drikkevand er angivet i EU´s drikkevandsdirektiv. Det bemærkes, at kravene vedrører det tappede vand, og at det er en forudsætning, at det vand, der tilføres installationen, opfylder kravene.
Anlæg til ændring af vandets kemiske eller bakteriologiske beskaffenhed må kun anbringes i vandinstallationen efter tilladelse fra myndigheden og kun, såfremt det behandlede vand alene anvendes til teknisk brug.
Anlæg til opvarmning af vand, anoder af aluminium og magnesium, elektrolytiske anlæg samt visse magnetiske vandbehandlingsanlæg og grovmaskede mekaniske filtre anses ikke for at påvirke vandkvaliteten.

Hele region Syddanmark er dækket af vores VVS service

Her er 5 eksempler på, hvad en prof lokal VVS tekniker i region Syddanmark kan hjælpe med:
  • Gennemskylning
  • Kompressor
  • Støjsvagt armatur
  • Toldehane
  • Vandvarmere

3 tilbud på billig vvs i hele Syddanmark

Vore tilknyttede fagfolk tilbyder den rette løsning og nøgleordene er bl.a gode materialer, lave priser og super service. I region Syddanmark kan vi levere vvshjælp for eks.:
  • Bolderslev
  • Padborg
  • Rømø
  • Toftlund
Vi skaffer flotte tilbud fra dygtige og dygtige vvsvirksomheder i hele det ganske land - også i Syddanmark.
Opret opgaven i tilbudsskemaet på kort tid og modtag 3 konkurrencedygtige tilbud fra anerkendte vvs-firmaer. I løbet af to-tre dage kontakter de 3 udvalgte vvsfirmaer dig med deres attraktive tilbud. Vi lover at samle gratis de skønneste tilbud på vvs opgaven i Syddanmark ved potentielle vvs-firmaer.
I løbet af to-fire arbejdsdage kontakter de 3 mest rutinerede vvsfirmaer dig med deres prisvenlige specialtilbud. Udpeg et af buddene og få mindst 13 % i god rabat på din vvs-mandopgave. Find en fagmand, der har tid til at udføre vandledningsarbejde i Syddanmark.

Tilfældige VVS-firmaer fra 6580 Syddanmark


Ahp Vvs ApS

Østerbyvej 13
6580 Vamdrup
CVR: 39693151

Lille Slambert

Farrisvej 21
6580 Vamdrup
CVR: 60737711
www.lilleslambert.dk

Murerfirmaet Gerhard Knudsen

Skovvang 4, Ødis
6580 Vamdrup
CVR: 14705007
www.gkbyg.dk

EK Blik ApS

Fabriksvej 1
6580 Vamdrup
CVR: 29636184
www.ek-blik.dk


Vamdrup VVS

Østermarksvej 21
6580 Vamdrup
CVR: 19351831
Tlf. 75581129

Erling Jessen Aut. Gas- og Vandmester

Åbjergvej 14
6580 Sommersted
CVR: 12535597
Tlf. 74504400

Sommersted Varmeteknik

Akmajvej 1
6580 Sommersted
CVR: 39216531
Tlf. 51902403