VVS Grindsted

  • VVS Grindsted - Få gratis 2-3 gennemarbejdede tilbud
  • Få ca 22 procent rabat på fleksibel vvs mand
  • Billig vvs - Indtast din opgave i webformularen

Få 3 VVS Grindsted tilbud

Lokale vejnavne
Grindsted

Skovsendevej
Lyngvej
Solparken
Industrivangen
Pilealle
Sønderhedevej
Smedegade
Birkemosevej
Birksøvej
Vestervangsvej
Nørre Alle
Kærbækvej
Krogagervej
Krogagergårdvej
Tingvejen
Vestterpvej
Nollundvej
Gyvelvej
Nørregade
Ansagervej

VVS mand i Grindsted → Bestil 3 VVS tilbud her

Indsend din VVS opgave i Grindsted til os. Så påtager vi os at finde 3 kvalificerede VVS eksperter i Grindsted området, der gerne vil hjælpe dig med dine VVS problemer. Du slipper derfor selv for at skulle anvende din kostbare tid på at lede efter en dygtig VVS Grindsted fagmand og samtidig sparer du penge (15%).
Det er forholdsvis let at udskifte en håndvask eller at montere en ny. Skal vasken udskiftes, er det lettest, hvis den nye vask har samme indbygningsmål som den gamle. Hvis ikke de gamle bæringer (konsoller) kan bruges, skal der monteres nye. Vær omhyggelig med udmålingen.
Den ideelle højde til vaskens overkant er 85 til 90 cm. Først monterer man blandingsbatteriet og bundventilen i den nye vask, og derefter fastgøres vasken til bæringerne. Hvis vasken monteres helt ind til væggen, bør der placeres en pølse af fugemasse mellem væggen og vasken for at sikre, at fugen bliver vandtæt og det er nemt at holde rent.

Eksempler på sikring mod tilbagestrømning af tappet vand

Godkendelse og udførelse: Vandinstallationer skal godkendes af kommunen/vandværket. Man må ikke selv udføre vandinstallationerne. De skal udføres af en autoriseret vvs-mester. Dog må man selv udskifte pakninger i vandhaner, toiletcisterner mv. Vaske- og opvaskemaskiner, som tilsluttes en hane ved hjælp af en slange, må man også selv montere. Materialerne til selve installationen skal være VA-godkendte, hvilket også gælder for en række armaturer, toiletter mv. Kommunens tekniske forvaltning/vandværket kan oplyse nærmere om godkendelser og materialer.
Spildevand og regnvand: lnstallationerne til bortledning af spildevand inde i huset består overvejende af håndvaske, gulvafløb og køkkenvaske, som via rør leder vandet uden for huset. Fra de øvrige installationer som toilet og vaske- og opvaskemaskiner ledes vandet til et gulvafløb eller løber ind på ledningen fra en vask.

God service og høj kvalitet. Det kendetegner vores partnere.

I anlæg for varmtvandsproduktion sker oftest flere sideløbende processer såsom:
  • Opvarmning af brugsvandet
  • Katodisk beskyttelse af anlægget
  • Elektrolytisk beskyttelse af anlæg og den efterfølgende installation

Få 3 VVS Grindsted tilbud


Lokal vvs fra 7200

Starup Smede og VVS ApS
Smedegade 2 B, Tofterup
7200 Grindsted
CVR: 31601290
Hjemmeside
Midtjysk Blik
Østerbrogade 31
7200 Grindsted
CVR: 34218749
Hjemmeside
Den Jydske Smed Aps
Trehøjevej 15
7200 Grindsted
CVR: 35801421
Hjemmeside