VVS Faaborg

  • VVS Faaborg - Få 2-3 gratis uimodståelige tilbud
  • Få op til 28 pct rabat på udvalgte vvs fagmænd
  • Billig vvs - Du kan få ca 12 % i rabat

Lokale veje
Faaborg

Majbænk
Baunebjerg
Præstekærgaard
Frydensbergvej
Guldbjergvej
Kærvej
Frisenvænget
Hellig Kors Vænget
Kai Nielsensvej
Gl. Byvej
Kildegårdsvej
Brahesvej
Perlestræde
Mellemhaverne
Agermosevej
Bymosevej
Prices Have Centeret
Dyssevej
Hegnet
Alléskovvej

VVS mand Faaborg - Få 3 tiltalende VVS tilbud

Når du overvejer at få tilbud på VVS arbejde i Faaborg, dukker der som regel en del spørgsmål op. Løsningen er at indhente 3 tiltalende tilbud på din VVS opgave via 3vvstilbud.dk. Hvis du benytter dig af vores gratis onlinetjeneste, så kan du ofte få 25 pct i rabat i forhold til de normale priser i VVS branchen.
Udvalget af vandhaner, blandingsbatterier og brusere er enormt. De fås i mange farver, i forskellige udformninger og fremstillet af forskellige materialer, så der er noget for enhver smag. Til brusenicher findes der desuden specielt udviklede hele paneler med dyser, der kan give massage.
Der er fornuft i at vælge blandingsbatterier af kendte mærker, da det giver en vis sikkerhed for, at der kan fås reservedele fremover. Læg også mærke til, om de er lette at rengøre og om de kan tåle hårdhændet behandling. Modtag gratis 3 VVS Faaborg tilbud og få løst dit blikkenslager problem i løbet af ugen.

automatiske cisterner til urinaler

Ved automatisk skylning af urinal(er) begrænses skyllevandsmængden normalt til max. 25 liter per time per urinal, og anlægget skal automatisk holdes aflukket uden for benyttelsestiden. Hvis der anvendes automatiske cisterner, kan dette krav tilfredsstilles ved anbringelse af en magnetventil på tilgangen til cisternen.
Flere urinaler kan skylles samtidigt fra samme cisterne. Skyllerørsarrangementet skal udformes således, at alle urinaler skylles effektivt. Skyllevandsmængden pr. urinal afhænger af fabrikat og type og vil normalt være ca. 1-2 liter.
Ventilation er absolut nødvendig for at forebygge fugtskader, og badeværelset skal iflg. bygningsreglementet have aftræk til det fri og tilførsel af frisk luft. Den bedste form for ventilation er naturligt aftræk op gennem taget, men hvis det ikke er muligt skal der monteres elektrisk udsugning i væggen.

Vi sætter dig i forbindelse med de bedste VVS virksomheder

Få op til 3 tilbud på en billig vvs installatør overalt i Faaborg-Midtfyn kommune:
  • Falsted
  • Rolfsted
  • Millinge
  • Nørre Søby
  • Øster Hæsinge

Aktuelle vvs-firmaer i 5600 Faaborg

Funder ApS
Bystævnevej 60
5600 Faaborg
CVR: 28973195
www.lassefunder.dk
Håstrup & Nab VVS
Østrupvej 25
5600 Faaborg
CVR: 21584835
www.vvsmester.dk
Fyns Varmepumpecenter
Eskemosegyden 63
5600 Faaborg
CVR: 11429440
www.fynsnaturvarme.dk