VVS Borup

  • VVS Borup - Få gratis 3 prægtige tilbud
  • Få nemt 20 % rabat på udvalgte vvs fagmænd
  • Billig vvs - Her sparer du tid og penge

Lokale vejnavne
Borup

Slusevej
Krohaven
Urupvej
Stubberupvej
Ullehøj
Krotoften
Thorsvej
Udløbsvejen
Svenstrupvejen
Græsmarken
Rugmarken
Majsmarken
Østergade
Parkvej
Humleorevej
Rønnevej
Neergaardparken
Fiskervej
Vinkelvej
Bastebjergvej

VVS Borup. Indsend din vvs-opgave og få 3 tilbud

På denne hjemmeside hjælper vi folk med at komme i kontakt med en erfaren og billig VVS installatør i Borup. Det foregår på den måde, at du opdaterer formularen online med, hvad du vil have hjælp til. Så afgiver 3 lokale VVS mænd tilbud på den VVS Borup opgave, der skal løses.
Ildelugtende vand kan forekomme i varmtvandsinstallationer, specielt efter en periode med lavt vandforbrug. Lugten kan skyldes bakterievækst, men oftest er der tale om overbehandling af vandet i beholdere med anoder eller elektrolyseanlæg.
I mange tilfælde kan problemet løses ved en justering af styringen af elektrolyseanlægget. Det kan dog være nødvendigt at udskifte beholderen til en mindre, der er bedre tilpasset forbruget. Benyt derfor vores gratis onlineservice. Beskriv din opgave i dag og få tre 100% konkurrencedygtige VVS tilbud. Du kan i nogle tilfælde få ca 28% i rabat ved at bestille 3 gode tilbud.

Anvendelse af afspærringsventiler

På grund af risikoen for trykstød bør anvendelsen af kuglehaner begrænses tømmeventiler på beholdere mv., hvor risikoen for store strømningshastigheder, når ventilen lukkes, er lille.
Skydeventiler hører til de billigste afspærringsventiler, men de er - når der ses bort fra armaturer på ledninger i jord - ikke meget anvendt i vandinstallationer. Skydeventiler har en kort byggelængde og et ret lille modstandstal.
Skydeventiler af ældre type, hvor lukningen er metal mod metal, giver normalt ikke fuld tætning. På de typer af skydeventiler, der anvendes på ledninger i jord, er der normalt 9% spindelomdrejninger fra åben til lukket stilling. Membranventiler anvendes endnu kun i begrænset omfang i vandinstallationer.

Få hjælp med tappesteder, recirkulation, armaturer, vandvarmere osv.

Godkendte vvs fagfolk fra Borup kan hjælpe både erhvervskunder og private med en lang række forskellige opgaver for eksempel:
  • Bidet
  • Døgnforbrug
  • Faktisk tryk
  • Jordledning
  • Loddemidler

Borup vvs-firmaer eksempler:

HG VVS ApS
Markvangen 3
4140 Viby Sjælland
CVR: 35890327
Tlf. 20832615
Borup Blik og Byg Aps
Dalbyvej 33
4140 Borup
CVR: 36391545
A & C Clausen VVS ApS
Urupvej 1
4140 Borup
CVR: 30513738