VVS Kastrup

  • VVS Kastrup - Få 2-3 gratis seriøse tilbud
  • Få omkring 20 procent rabat på kompetent vvs fagmand
  • Billig vvs - Få løst dit problem i dag

Få 3 VVS Kastrup tilbud

Veje i postnummer 2770

Kirstinehøj
Rhodesiavej
Nørholm Alle
Nordstjerne Alle
John Tranums Alle
Præstefælledvej
Kastrup Tværvej B
Melstedvej
Kastrup Tværvej D
Oliefabriksvej
Lindumvej
Højgården
Kibækvej
Rynkebyvej
Kairovej
Jonshøj
Naviair Alle
Pilegård Alle
Martoftevej
Nyhøj Alle

VVS mand Kastrup. Spar 23% ved at indhente 3 tilbud

Mangler du en effektiv, erfaren og billig VVS installatør i Kastrup? Så læs videre her. Vi tilbyder at indhente to-tre konkurrencedygtige VVS tilbud fra aut. VVS Kastrup fagfolk, der meget gerne vil løse dine VVS problemer. Udfyld skemaet online på kun fem minutter og fortælle om din VVS opgave.
Vandstrømsregulatorer til montage foran armaturer anvendes stort set ikke i Danmark. For alle regulatortyper gælder, at man skal være opmærksom på en mulig risiko for tilkalkning. Der vil i husholdningerne kunne spares meget vand, hvis man bevidst går ind for det - der er dog ikke egentlige sparekampagner i sigte.
Andre muligheder er f .eks. at vælge brusere i stedet for kar. Man kan i større badeanlæg vælge trykknapbetjente armaturer, hvilket har vist sig at medføre store vandbesparelser. På længere sigt kan det dog tænkes, at der vil komme en udvikling hen mod komponenter, som giver samme virkning med et mindre vandforbrug.

Udskiftning af det gamle toilet

Der kan være flere gode grunde til at skifte det gamle toilet ud med et nyt. Måske er skålen på det gamle toilet begyndt at krakelere, eller den skæmmes af grimme kalkrander, der ikke er til at fjerne. En anden vægtig grund kan være at få et toilet med lavere vandforbrug.
Ved at udskifte et ældre toilet, der typisk har et forbrug på 9 liter pr. skyl, med en dobbeltskyllende model, kan du vælge mellem en vandmængde på 5 og 6 liter hver gang, der trækkes ud. Det betyder, at køb og installation af det nye toilet er tjent hjem på omkring tre år.
Vel at mærke hvis du selv udfører arbejdet, som klares på 2-5 timer. Det blev for få år siden gjort lovligt under forudsætning af, at der sidder en spærre- eller afbryderventil umiddelbart før toilettets vandtilslutning.

Lad erfarne VVS firmaer kæmpe om din VVS opgave

VVS fagfolk i Kastrup har et ret alsidigt arbejde - se bare disse eksempler:
  • Afspærring
  • Beholdervolumen
  • Cirkulation med pumpe
  • Fordelerrørsmetode
  • Hydroforbeholder

Få 3 VVS Kastrup tilbud


Eksempler på lokal Kastrup vvs

Agas VVS
Kirstinehøj 52
2770 Kastrup
CVR: 29219966
Hjemmeside
Schmidt VVS A/S
Arnesvej
2770 Brønshøj
CVR: 15003006
Hjemmeside
Øens VVS Teknik A/S
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
CVR: 34205922
Hjemmeside