VVS Virum

  • VVS Virum - Få gratis 3 stærke tilbud
  • Få let 22 pct rabat på solid vvs fagmand
  • Billig vvs - Spar nemt tid og penge

Få 3 VVS Virum tilbud

Lokale vejnavne
Virum

Krogvej
Boelvej
Benvedvænget
Furesøvænget
Degnebakken
Kollelevbakken
Bøgevang
Agerbakken
Kratholmsvej
Frederiksdals Vænge
Bispekrogen
Kildevældsvej
Fuglsangvej
Hummeltoftevej
Ingvar Hjorts Vej
Mosebakken
Bakkevej
Kongsbjergvej
Holmekrogen
Holmeparken

VVS mand til VVS-arbejde i Virum. Få 3 tilbud gratis

Behøver du assistance til at få løst et VVS problem i din bolig i Virum? Her på 3vvstilbud.dk tilbyder vi - gratis og uforpligtende - at skaffe dig 3 100 pct stærke tilbud fra lokale VVS Virum fagmænd. Udfyld skemaet online nu - så er du i gang! Spar ikke mindre end 20 procent på VVS arbejdet.
Vandspild hos brugerne - f.eks. hidrørende fra utætheder - vil kunne opdages ved de regelmæssige aflæsninger og hurtigt bringes til ophør. Målere, der anbringes synligt ved tapstedet - eventuelt sammenbygget med armaturet - vil være en nærliggende mulighed, hvis brugernes bevidsthed om vandforbruget skærpes.
Der findes allerede egnede målere på markedet. I mange kommuner er der sket en kraftig forøgelse af vandprisen, og denne tendens må påregnes at fortsætte. Dette kan bevirke, at vandbesparende foranstaltninger i større omfang bliver lønsomme, og má betragtes på linie med energibesparende foranstaltninger.

Montering af fittings på kobberrør

Glem alt om lodning, paktape og andre tætningsmidler. Skal du forbinde kobberrør, er fittings af messing og skæreringe (såkaldte kompressionsfittings) det eneste, du behøver, for at opnå tætte samlinger. De er ganske vist ret dyre, men er velegnet til gør-det selv-folk, fordi de blot skal skrues sammen, og ligeledes er de nemme at adskille igen.
Og det nødvendige værktøj begrænser sig til et par svensknøgler og en rørskærer. Rørskæreren er et lille praktisk stykke værktøj, der ikke koster ret meget, men er nyttigt, hvis du fra tid til anden har brug for at afkorte kobberrør med forskellig diameter.
Rørskæreren er forsynet med et rundt skæreblad af hårdmetal, der arbejder sig gennem kobberrøret, når du spænder værktøjet fast om røret med et håndtag og strammer det til, samtidig med at rørskæreren drejes rundt om røret.

Du får kun tilbud fra erfarne VVS specialister

Certificerede VVS mænd kan hjælpe både private og erhvervskunder med en lang række af forskellige opgaver f.eks.
  • Indtrængen af væsker
  • Kavitation
  • Kvalitetssikring
  • Længdeudvidelse
  • Opvarmning af brugsvand

Få 3 VVS Virum tilbud


Aktuel vvs fra postnummer 2830

Tk Holding Virum IVS
Skovridergårdsvej 69
2830 Virum
CVR: 36461314
Hjemmeside
Blikkenslagermester Flemming Madsen
Geelsvænget 4
2830 Virum
CVR: 36410817
Hjemmeside
Virum-Holte VVS ApS
Akacievej 47
2830 Virum
CVR: 35054898
Hjemmeside