VVS Assens - Bestil gratis 2-3 1. klasses VVS tilbud

Få hutigt 12 procent rabat på effektive vvs fagmænd

Billig vvs - Du kan få let 25 procent i rabat

VVS mand Assens ➤ VVS-arbejde ➤ Spar 30%

Vores omfattende netværk af godkendte VVS firmaer i Assens sikrer, at vi altid finder tre kvalificerede og rutinerede VVS mænd til din VVS opgave. Vi har hjulpet mange danskere gennem tiden med at finde den helt rigtige VVS Assens fagmand. Vi finder helt sikkert også en til dig - med rabat.
Når koldtvands- og varmtvandshanerne kombineres i et armatur, kaldes det et blandingsbatteri. Her kan koldt og varmt vand blandes, så det får en passende temperatur. Blandingsbatterier fås både som togrebs og etgrebs. Etgrebs er efterhånden de mest udbredte og er langt at foretrække.
Der bør monteres skoldningssikring på det varme vand. Blandingsbatteriet kan være monteret på håndvasken eller det kan være monteret i væggen. Man skal være opmærksom på, at er det monteret på væggen, er muligheden for senere at lave om på indretningen af badeværelset noget mere vanskelig. Til brusenichen bør man vælge et termostatreguleret blandingsbatteri.

Havevandingshaner

Armaturerne monteres oftest på væg eller som opstander fri af bygning. Ved montering som opstander bør installationens stivhed sikres, f.eks. ved at armaturet monteres på en stolpe af trykimprægneret træ. Udløbet bør placeres mindst 0,5 m over terræn.
Sikring mod tilbagestrømning foretages normalt med en kontraventil eller ved at vælge et aftapningsarmatur, der er udført som stilbar kontraventil. Sikringen kan ikke foretages med vacuumventil. Havevandingshaner på bygning kan frostsikres som angivet for spulehaner.
Havevandingshaner anbragt fri af bygning frostsikres normalt ved at indrette installationen, så den kan afspærres og tømmes i frostperioder. Tømningen bør ske til f.eks. gulvafløb i kælderrum. De tidligere meget anvendte selvtømmende ventiler anbragt i jord må ikke anvendes.

Få 3 tilbud på VVS eftersyn i Assens kommune

Få gratis 3 vvs-tilbud uanset hvor i Assens kommune du er bosiddende:
  • Jordløse
  • Aarup
  • Haarby
  • Vissenbjerg
  • Ebberup

Hent 2-3 tilbud på vvs fra vvs-firmaer i Assens

Undgå at betale for høj en pris for en reel ekspert i 5610 Assens. Brug denne 100% gratis netportal 3vvstilbud.dk allerede i dag og spar i dag cirka 34%. Skal du finde en faguddannet og autoriseret vvs-mand i postnummer 5610 Assens?.
Her kommer et udvalg af vvs-produkter, vore vvs-partnere arbejder med:
  • Viessmann
  • Damixa
  • Dansani
  • Lintech
  • Svedbergs
Reelle og velrenommerede eksperter står parate til din vvsopgave. I løbet af rimelig kort tid skaffer vi gratis 3 fordelagtige tilbud på seriøs vvsarbejde.
Modtag eftertragtede tilbud fra vvs-firmaer på at påtage sig vvs-arbejdet på ingen tid. Det tager kun 10½ minut at oprette din opgave i vvs-mandformularen og sende den ind til videre behandling. Modtag 3 super gode vvstilbud på fx fastspændinger, effektivt energiindhold, wc-cisterne eller lodning.

VVS-firmaer Assens eksempler:


Pilegaard Contracting A/S

Bågøvænget 1
5610 Assens
CVR: 41181818
Tlf. 64712855

Sønderby Smedie og VVS

Kirkebakken 4
5610 Ebberup
CVR: 11759173
Tlf. 64741005

Bøgskov A/S

Melvej 8
5610 Assens
CVR: 32276288
www.boegskov-vvs.dk


Ebberup Blikkenslagerforretning

Prinsevej 20
5610 Ebberup
CVR: 99991968
Tlf. 64741816

SP Ventilation

Møllegårdsvej 13
5610 Assens
CVR: 29570507
www.spventilation.dk