VVS Fyn

  • VVS Fyn - Få 2-3 gratis tiltalende tilbud
  • Få nemt 17 pct rabat på potentiel vvs mand
  • Billig vvs - Find en faglærd fagmand nu

Få 3 VVS Fyn tilbud

Veje i postnummer 5250

Planteskolevej
Rousehøjvej
Plovgårdsvej
Prins Gorms Vænge
Væddeløbsvej
Sanderumvej
Ruegyden
Nielstrupvej
Rosenbækken Havekoloni
Niels Juels Allé
Sorgenfri Allé
Åkanden
Vosemosegyden
Naurvænget
Nils Erlings Allé
Ådalslunden
Virkensbjerget
Sandknøsen
Villasmindevej
Rasmus Rasks Allé

VVS mand på Fyn. Få 3 gratis tilbud ➽ spar hele 34%

Behøver du hjælp til service af vand-, varme- og sanitetsinstallationerne i dit hjem? Uanset typen af din VVS opgave, kan du her på 3vvstilbud.dk - gratis og uforpligtende - få 3 skræddersyede VVS tilbud fra pålidelige firmaer på Fyn. Opret din opgave nu og få en rigtig god rabta (op til 30%).
Hvis det nye badekar også skal bruges til brusebad, skal man være opmærksom på, at det skal være bredere, fx 80 cm. Der findes også særlige badekar til brusehjørner (fodbadekar) i mål omkring 90 x 90 cm og med en højde på 15-20 cm. De er særdeles velegnede til at bade mindre børn i.
Det mest praktiske er et fritstående badekar, måske placeret op ad en væg, og med eller uden front. Et fritstående badekar er nemt at fjerne, hvis man af en eller anden årsag i fremtiden ikke længere ønsker et badekar i badeværelset. Modtag gratis 3 VVS Fyn tilbud på få dage.

Samling af to rørtykkelser

Kobberrørene på blandingsbatteriet har normalt en diameter på 10 mm, mens stophanens eller trykslangens diameter som oftest er 12 mm. Tilpasningen mellem de to rørtykkelser foretages med en overgangsfitting, der består at en omløber, en skærering og et nippelstykke.
De to gevind passer til henholdsvis kobberrøret og stophanen/trykslangen. Overgangsfittings fås både lige og med 90 graders vinkel. Nu er blandingsbatteriet klar til endelig montering. Efter at være skruet fast med sine tilhørende pakninger, ringe, låseskive og møtrik tilsluttes det vandrørene.
Åbn stophanerne og kontroller, at tilslutningerne er tætte. Først derpå efterspændes rørsamlingerne. Har blandingsbatteriet løftearm til bundprop, tilsluttes den vaskens bundprop med det tilhørende samleled, hvis to skruer spændes til.

VVS montører på Fyn løser alle typer VVS opgaver

Det er et alsidigt job, at være VVS installatør. Se bare på disse tilfældige eksempler på opgaver, man kan komme ud for:
  • Brandinstallation
  • Cirkulationspumpe
  • Støbejernsrør
  • Tilbagestrømning
  • Vandindvindingsanlæg

Få 3 VVS Fyn tilbud


Aktuel vvs fra 5250

Laust VVS & Blik
Rosenvænget 25, Dalum
5250 Odense SV
CVR: 16514233
Hjemmeside
Bolbro vvs og blik
Odensevej 100
5250 Odense SV
CVR: 26096936
Hjemmeside
Palle B Thomsen A/S
Thujavej 13, Dyrup
5250 Odense SV
CVR: 35514082
Hjemmeside