VVS Hedehusene

  • VVS Hedehusene - Få 2-3 gratis prægtige tilbud
  • Få hutigt 33 procent rabat på kreative vvs fagmænd
  • Billig vvs - Det er let at få tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 2640

Møllevej
Akacievej
Højbakkevej
Forsythiavej
Charlottegårdsvej
Fritidshaven
Fagerbo
Hyldager
Flinterne
Duekær
Hørager
Birkemosen
Bronzealderen
Nordvang
Krogager
Bomager
Jasminvej
Berberisvej
Fabriksvej
Ildvænget

VVS Hedehusene. Få 3 tilbud på billig VVS-arbejde

Beskriv dit VVS problem i formularen på under 4 min. Når du har indsendt din VVS opgave, formidler vi opgaven videre i vores netværk. Vi indestår for, at du får tiltalende tilbud fra certificerede VVS mænd i Hedehusene, som kan hjælpe dig med dit specifikke VVS eller blikkenslager problem.
Så slipper du for at skulle kontakte VVS mænd over det meste af Sjælland for at få en god pris. Vores net af samarbejdspartnere er specifikt udvalgt og forhåndsgodkendt ud fra en række krav som for eksempel service og erfaring. Der er derfor kun er tale om kontante tilbud, når VVS montørerne byder på opgaven.
Når de 3 tilbud er modtaget fra kvalificerede VVS Hedehusene fagmænd, bør I mødes, så I i fællesskab kan gennemgå VVS opgaven i detaljer og VVS montørerne kan få et samlet overblik over vvs-opgaven. Derefter afgiver firmaerne et tiltalende tilbud, som er 100% gratis og 100% uforpligtende for dig som kunde.

Gør-det-selv vvs

Gennem de senere år er reglerne for, hvad man selv må udføre af vvs-arbejde blevet lempet ganske betydeligt. Formentlig ud fra den betragtning, at forbud ikke hjælper ret meget, når boligerejere eller -lejere alligevel selv køber nyt sanitetsudstyr i byggemarkederne og installerer det.
I dag er det tilladt at udskifte det meste sanitetsudstyr i egen bolig, men reparationer og ændringer i selve husets rørsystem og tilhørende ventiler er stadig forbeholdt den autoriserede vvs-installatør.
Kun i de tilfælde, hvor boligen får tilført vand fra egen brønd eller privat vandværk, er det fuldt lovligt selv at udføre alle ændringer og reparationer i husets vandinstallationer. Men før man går i gang, vil det være en god ide først at undersøge, om husets forsikring i så fald dækker opståede vandskader.

Sammenlign hurtigt og gratis tilbud online

Eksempler på opgaver for autoriserede VVS mænd i Hedehusene:
  • Kuglekontraventil
  • Laminar strømning
  • lsoleringstykkelser
  • Målerplacering
  • Overfladebehandling

Her er de bedste vvs-firmaer

Dansk Blik- og Rørteknik ApS
Tværvej 17
2640 Hedehusene
CVR: 37856711
VVS Solution ApS
Soderupvej 23
2640 Hedehusene
CVR: 31267145
www.vvs-solution.dk
Varo Teknik A/S
Teglevej 8
2640 Hedehusene
CVR: 19997480
www.varo-teknik.dk