VVS Amager

  • VVS Amager - Få 3 gratis gedigne tilbud
  • Få op til 10 procent rabat på 1. klasses vvs fagmænd
  • Billig vvs - Du kan spare tid og penge

2300 Amager
vejnavne

Kay Fiskers Plads
Isafjordsgade
Havkajakvej
Bremensgade
Kigkurren
Halfdansgade
Amsterdamvej
Borgerbo
Amagerfælledvej
Murciagade
Livornovej
Persiensvej
Otto Ruds Vej
Kaj Munks Vej
Amagerbrogade
Genuavej
Clematisvej
Cumberlandsgade
Kornblomstvej
Knapmagerstien

VVS Amager - Spar 18% på VVS-arbejde med 3 tilbud

Skal du bruge en erfaren og billig VVS installatør på Amager, så brug den gratis internet servicepotal 3vvstilbud.dk. Hos vore mange samarbejdspartnere på Amager, får du kvalitetsarbejde fra første til sidste rør. Indtast din VVS opgave i formularen online og få 3 gratis tilbud på seriøs VVS Amager service.
Det gælder om at finde en løsning, som matcher dit behov. På 3vvstilbud.dk har vi hjulpet en mængde både private og erhvervsvirksomheder på Amager med at få løst deres vidt forskellige VVS problemer. Du får et godt overblik over mulighederne, når du får 3 tilbud på den mest effektive og samtidig billige VVS løsning.
I installationer, der er forsynet med måler, vil det med en jævnlig kontrol af vandforbruget kunne afsløres, om der er unormalt store forbrug og måske utætheder. Til automatisk sikring af vandinstallationer fås elektroniske systemer, der lukker for vandet og/eller giver alarm ved utilsigtet vandforbrug.

Vandforsyning til boliger

Vandet tilføres boligen gennem en stikledning fra hovedvandledningen ude i vejen. Stikledningen ligger i frosttri dybde og er på strækningen ind til huset forsynet med en hovedstophane. Den er som oftest skjult under et lille sekskantet støbejernsdæksel med et V.
Ved at løfte dækslet op, kan man åbne og lukke hovedstophanen med en speciel T-nøgle. Har huset kælder, er stikledningen som regel ført ind her og forbundet til en hovedafspærringsventil. Den har en taphane, hvormed man kan tømme husets installationer for vand.
Efter afspærrringsventilen sidder vandmåleren, og efter den endnu en afspærringsventil. Derved kan måleren udskiftes, uden at man skal tømme hele installationen for vand. Fra måleren forgrener vandrørene sig ud til boligens mange tappesteder.

Vi har åbent døgnet rundt

VVS fagfolk på Amager håndterer dagligt mange forskellige typer af opgaver f.eks. disse.
  • Afløbsinstallationer
  • Blandearmatur
  • Brandhane
  • Krav til drikkevand
  • Målerbrønd

Vvs-firmaer Amager eksempel:

A. Schandorffs eftf. ApS
Hollænderdybet 3-5
2300 København S
CVR: 26941911
www.schandorff.dk
Taxbøl VVS A/S
Jorisvej 13
2300 København S
CVR: 69988717
www.taxboel.dk
Hovedstadens VVS og Kloak A/S
Lobeliavej 22
2300 København S
CVR: 13628548
www.vvsbutik.dk