VVS Slagelse

  • VVS Slagelse - Få op til 3 gratis billige tilbud
  • Få op til 12 procent rabat på erfarne vvs fagmænd
  • Billig vvs - Lad firmaerne konkurrere om opgaven

Eksempler på
4200 vejnavne

Fredensgade
Frankerupvej
Blåmejsevej
Gråstenvej
Heliosvej
Havesangervej
Harrestedvej
Gættebjergvej
Canadavej
Brinkvej
Bekkasinvej
Hedebogårdsvej
Emtemosevej
Bakkevej
Bohøjvej
Brorupvej
Byskov Alle
Helleholm
Erosvej
Bildsø Enghave

Få 3 gratis tilbud på prof VVS-arbejde i Slagelse

Her på sitet får du let og gratis forbindelse til gode og billige VVS mænd i Slagelse. Indtast din VVS opgave og bliv snart kontaktet af 3 VVS eksperter i Slagelse med nogle rigtig attraktive VVS tilbud. Det er en 100 pct gratis webtjeneste og du får op til tre tilbud at vælge imellem.
Til alle tider har man forbundet lyse farver med hygiejne og bad; lige fra antikkens lyse marmor til nutidens hvide fliser og armaturer i rustfrit stål eller krom. Selvom en gennemarbejdet indretning med mørke farver og tilbehør i krom eller messing kan være eksklusiv så giver det et helt andet udtryk.
Hvis man gerne vil have det til at se rent og pænt ud uden alt for megen rengøring, skal man vælge lyse materialer og produkter, blandt andet fordi damp og vandstænk er lyst. På mørke og blanke flader ses fingeraftryk og vandstænk tydeligst. Indhent gratis 3 VVS Slagelse tilbud.

Hvad er forindstillingsventiler?

Ved indregulering af cirkulationssystemer har man behov for ventiler, der kan indstilles til en fast modstand for at sikre den rette fordeling af vandstrømmene i systemet. Hertil anvendes forindstillingsventiler, normalt sædeventiler, med forindstillingsskala og eventuelt trykmåleudtag.
En særlig enkel form for reguleringsventiler er reguleringsteer. Et reguleringste er et testykke, hvori der er indskruet en prop i afgreningen. Når proppen skrues mere eller mindre ind til reduktion af ledningstværsnittet, etableres der en variabel modstand.
Reguleringsteer anvendtes tidligere ofte i cirkulationssystemer. Der kan være behov for indregulering i en vandinstallation ved det enkelte tapsted. Der findes imidlertid ikke ventiler, som er umiddelbart egnet for dette formål. Der er behov for et reguleringsarmatur, som kan optage et overskydende tryk - uden generende støj.

Vi sender din opgave i udbud i Slagelse

Uanset hvor du er bosat i Slagelse kommune, kan du bestille 3 gratis vvs tilbud:
  • Halskov
  • Kirke Stillinge
  • Bisserup
  • Vemmelev
  • Dalmose

Velegnede vvs-firmaer fra postnr. 4200

Bruuns VVS og Kloak
Blæsingevej 21
4200 Slagelse
CVR: 34534748
www.bruunsvvs.dk
Allan Andersen Aut. VVS-installatør
Mariendals Alle 17
4200 Slagelse
CVR: 31337534
Tlf. 23961080
JC Carlsen VVS
Parkvej 2
4200 Slagelse
CVR: 35205225
www.vvs-jc.dk