VVS Stevns

  • VVS Stevns - Få 2-3 gratis velegnede tilbud
  • Få nemt 29 % rabat på seriøse vvs mænd
  • Billig vvs - Undgå at betale for meget

Eksempler på
vejnavne i 4660

Jordbærvænget
Algade
Haubergvej
Hornemannsvej
Kristiansvej
Naurbjerg
Eskesti
Sønder Allé
Rengegade
Rugvænget
Holtug Strandvej
Højerup Skovvej
Vadet
Holtug Bygade
Bækvej
Møllehøjvej
Boelskovvej
Bjælkerupvej
Smedegade
Skovvænget

Få gratis 3 VVS tilbud på Stevns. Du kan spare 27 pct

Her på siden kan du - gratis og uforpligtende - få 3 tilbud fra kompetente og billige VVS mænd på Stevns. Du udfylder blot online formularen på mindre end 7 minutter. Så får du 3 superskarpe VVS tilbud fra erfarne VVS mænd; normalt på under 33 timer - dog lidt længere hen over weekend og helligdage. Med 3 bæredygtige tilbud kan du måske opnå en rabat på ca 24 %.
Den bedste toilet løsning er et toilet, der monteres på væggen, da det er meget lettere at gøre rent omkring. Et væghængt toilet kræver dog, at der er kørt afløb frem inde i væggen og at væggen er solid nok til at bære toilettet. En fordel mere ved et væghængt toilet er, at det med en cisterne, der kan skjules i væggen. Men det kræver selvfølgelig igen at der plads til at cisternen kan bygges ind i væggen. Modtag 3 gratis VVS Stevns tilbud på 2-3 dage med op til 18 procent rabat.

Sikkerhedsventiler

Sikkerhedsventiler er ventiler, der åbner ved et forud indstillet tryk, og som bortleder overskydende luft-, vand- eller dampmængder, der opstår i et lukket beholder- eller rørsystem. Sikkerhedsventiler udføres normalt som sædeventiler.
Tilvejebringelse af et bestemt løftetryk kan ske ved fjederbelastning eller vægtbelastning. Fjederbelastede sikkerhedsventiler kan være forsynet med en indstillingsmulighed for indstilling af løftetrykket.
I vægtbelastede sikkerhedsventiler holdes ventilkeglen nede af en vægtstang med et lod. Indstilling af løftetrykket sker ved at forskyde loddet på vægtstangen. Tilbagestrømningssikringer findes enten som særskilte armaturer eller indbygget i eller sammenbygget med andre armaturer.

Få løst alle dine VVS problemer

Du kan få 3 tilbud på seriøst VVS-arbejde i hele Stevns kommune:
  • Højerup
  • Tommestrup
  • Holtug
  • Vallø
  • Strøby Egede

3 vvs-firmaer fra 4660 Stevns

Nissens Oliefyrsservice
Skovvejen 50
4660 Store Heddinge
CVR: 19326594
Tlf. 56503357
​T.T. Blik VVS & Anlæg ApS
Bødkervej 4
4660 Store Heddinge
CVR: 33781660
www.ttblikogvvs.dk
Klestrup VVS A/S
Navervej 6
4660 Store Heddinge
CVR: 31501164
www.klestrupvvs.dk