VVS Stevns

  • VVS Stevns - Få gratis 2-3 eftertragtede tilbud
  • Få ca 29 % rabat på reel vvs mand
  • Billig vvs - Spar 20 procent på en billig fagmand

Få 3 VVS Stevns tilbud

Vi dækker også
postnummer 4660

Kirkestræde
Lejerstofte Mark
Barupvejen
Hvedevænget
Horsekjær
Ved Dammen
C.A. Bluhmesvej
Overdrevet
Sirgræsvej
Elisabethsvej
Agervænget
Bækketoftevej
Hellestedvej
Bryggervangen
Hørvænget
Storedalsvej
Gydevej
Birkelund
Hornemannsvej
Højbovænge

Få gratis 3 VVS tilbud på Stevns. Du kan spare 27 pct

Her på siden kan du - gratis og uforpligtende - få 3 tilbud fra kompetente og billige VVS mænd på Stevns. Du udfylder blot online formularen på mindre end 7 minutter. Så får du 3 superskarpe VVS tilbud fra erfarne VVS mænd; normalt på under 33 timer - dog lidt længere hen over weekend og helligdage. Med 3 bæredygtige tilbud kan du måske opnå en rabat på ca 24 %.
Den bedste toilet løsning er et toilet, der monteres på væggen, da det er meget lettere at gøre rent omkring. Et væghængt toilet kræver dog, at der er kørt afløb frem inde i væggen og at væggen er solid nok til at bære toilettet. En fordel mere ved et væghængt toilet er, at det med en cisterne, der kan skjules i væggen. Men det kræver selvfølgelig igen at der plads til at cisternen kan bygges ind i væggen. Modtag 3 gratis VVS Stevns tilbud på 2-3 dage med op til 18 procent rabat.

Sikkerhedsventiler

Sikkerhedsventiler er ventiler, der åbner ved et forud indstillet tryk, og som bortleder overskydende luft-, vand- eller dampmængder, der opstår i et lukket beholder- eller rørsystem. Sikkerhedsventiler udføres normalt som sædeventiler.
Tilvejebringelse af et bestemt løftetryk kan ske ved fjederbelastning eller vægtbelastning. Fjederbelastede sikkerhedsventiler kan være forsynet med en indstillingsmulighed for indstilling af løftetrykket.
I vægtbelastede sikkerhedsventiler holdes ventilkeglen nede af en vægtstang med et lod. Indstilling af løftetrykket sker ved at forskyde loddet på vægtstangen. Tilbagestrømningssikringer findes enten som særskilte armaturer eller indbygget i eller sammenbygget med andre armaturer.

Få løst alle dine VVS problemer

Du kan få 3 tilbud på seriøst VVS-arbejde i hele Stevns kommune:
  • Højerup
  • Tommestrup
  • Holtug
  • Vallø
  • Strøby Egede

Få 3 VVS Stevns tilbud


Vvs Stevns eksempler:

Gasteknik
Hærvejen 25
4660 Store Heddinge
CVR: 37448516
Hjemmeside
Klestrup VVS A/S
Navervej 6
4660 Store Heddinge
CVR: 31501164
Hjemmeside
Stevns Varmepumpe Teknik ApS
Maglebyvej 7
4660 Strøby
CVR: 33597746
Hjemmeside