VVS Horsens - Modtag gratis op til 3 eftertragtede VVS tilbud

Få ca 22 % rabat på pålidelige vvs folk

Billig vvs - Det er absolut gratis og uforpligtende

Modtag 3 gratis tilbud fra VVS fagmænd i Horsens

Uanset om der er tale om en mindre VVS opgave eller det drejer sig om en totalrenovering af en villa i Horsens, så har vi en VVS fagmand, der kan klare opgaven. Vores tilknyttede VVS Horsens fagfolk værdsætter en god dialog med kunden for at sikre det bedste resultat og en tilfreds kunde.
Rørsamlinger og samlinger mellem rør og armaturer må ifølge DS 439, Norm for vandinstallationer (Dansk Standard, 2000b), ikke udføres utilgængeligt i vægge og gulve, men skal kunne efterses, repareres og udskiftes. Varmtvandsinstallationer må kun udføres med rørføring i tomrør.
Vand fra utætheder i rør skal så vidt muligt hindres i at trænge ud i bygningskonstruktionen. Tomrørskonstruktioner skal udføres, så vand fra utætheder føres ud, hvor det umiddelbart kan konstateres. Tilsvarende bør installationsskakte udføres, så vand i skakten føres ud, fx via melderør, som slutter hvor det umiddelbart kan konstateres.

Vandledningssystemer af rustfrit stål

Rustfrit stål er modstandsdygtigt over for alle normalt forekommende vandtyper. Der kan forekomme spændingskorrosion, hvor der optræder meget høje chloridkoncentrationer, f.eks. ved inddampning ved utætte samlinger.
Rør af rustfrit stål og af varmforzinket stål kan uden problemer kombineres i en brugsvandsinstallation. Samlinger udføres med formstykker, der er VA-godkendt sammen med rørene. Varmeflader med tætsiddende rør er meget vanskelige at beskytte effektivt, og den efterfølgende rørinstallation må ikke udføres af varmforzinket stål.
Hvis der udføres katodisk beskyttelse med et elektrolyseanlæg, opnås normalt en beskyttelse af det efterfølgende rørsystem af varmforzinket stål. Koldtvandsystemer kan også benyttes med elektrolyseanlæg.

Tilbud gives til såvel den private som til erhverv

VVS firmaer i Horsens kommune opererer i hele kommunen:
  • Tvingstrup
  • Addit
  • Hatting
  • Sønder Vissing
  • Davding

2-3 tilbud på billig vvs fra vvs-firmaer i Horsens

Lad professionelle og 1. klasses virksomheder i Horsens byde på din vvs opgave. En absolut gratis og brugbar tjeneste fra 3vvstilbud.dk til dig til priser, der gør godt i dit budget. Kvalitetssikrede og anerkendte vvs-firmaer står klar til opgaven.
Lad arbejdsvillige og topmotiverede firmaer i Horsens byde på opgaven. Vi finder 3 ultra gode vvs-mandtilbud på for eksempel beskyttelsesrør, beholderydelse, ledningsevne eller membranventiler. 3vvstilbud.dk er førende på nettet når det drejer sig om ideelle tilbud på alle former for håndværkeropgaver, for eks. flyttemand, forsikring og rengøring.
Seriøse vvs-firmaer arbejder som en selvfølge i alle områder i Horsens kommune f.eks.: Gantrup, Tyrsting, Brædstrup og Addit. Vore tilknyttede håndværkere sætter servicen i højsædet og har styr på både håndelag, lave priser og fantastisk service. Det er alt for kompliceret at udføre din vvs-opgave selv - modtag hellere 3 prisvenlige tilbud.

VVS-firmaer Horsens eksempler:


Lyngsø VVS ApS

Smedebakken 8
8700 Horsens
CVR: 29611777
www.lyngsoevvs.dk

Egebjerg VVS

Fuglevangsvej 60
8700 Horsens
CVR: 33587481
www.egebjerg-vvs.dk

Jan Fahlen VVS & Blik ApS

Ove Jensens Allé 31 D
8700 Horsens
CVR: 29847592
www.fahlenvvs.dk

Chr. Beck & Søn A/S

​Allegade 48
8700 Horsens
CVR: 20487100
www.chrbeck.dk


Devantier A/S

Ternevej 53
8700 Horsens
CVR: 26104874
www.devantier.dk

Torsted VVS

Septembervej 15
8700 Horsens
CVR: 39118580
www.torstedvvs.dk


Hymøller VVS ApS

Møllebæk 33 , Haldrup
8700 Horsens
CVR: 32307221
www.hymoller-vvs.dk

Lund-Kørup VVS

Mossvej 3
8700 Horsens
CVR: 20267038
www.vvslundhorsens.dk