VVS Horsens

  • VVS Horsens - Få 2-3 gratis friske tilbud
  • Få omkring 21 pct rabat på troværdige vvs mænd
  • Billig vvs - Gratis tilbud - find dem i dag

Vi dækker også
postnummer 8700

Rold Skovvej
Frederikslystvej
Fredrik Bajers Gade
Frederiksgade
Skolegården
Solhjemsvej
Beringsvænget
Skanderborgvej
Anne Cathrines Have
Fredsbovænget
Egedalsbakken
Purhøjvej
Babettes Vej
Skovbrynet
Bjerregade
Fussingsvej
Beringsvej
Sonatevej
Frøhaven
Rasmus Hansens Vej

Modtag 3 gratis tilbud fra VVS fagmænd i Horsens

Uanset om der er tale om en mindre VVS opgave eller det drejer sig om en totalrenovering af en villa i Horsens, så har vi en VVS fagmand, der kan klare opgaven. Vores tilknyttede VVS Horsens fagfolk værdsætter en god dialog med kunden for at sikre det bedste resultat og en tilfreds kunde.
Rørsamlinger og samlinger mellem rør og armaturer må ifølge DS 439, Norm for vandinstallationer (Dansk Standard, 2000b), ikke udføres utilgængeligt i vægge og gulve, men skal kunne efterses, repareres og udskiftes. Varmtvandsinstallationer må kun udføres med rørføring i tomrør.
Vand fra utætheder i rør skal så vidt muligt hindres i at trænge ud i bygningskonstruktionen. Tomrørskonstruktioner skal udføres, så vand fra utætheder føres ud, hvor det umiddelbart kan konstateres. Tilsvarende bør installationsskakte udføres, så vand i skakten føres ud, fx via melderør, som slutter hvor det umiddelbart kan konstateres.

Vandledningssystemer af rustfrit stål

Rustfrit stål er modstandsdygtigt over for alle normalt forekommende vandtyper. Der kan forekomme spændingskorrosion, hvor der optræder meget høje chloridkoncentrationer, f.eks. ved inddampning ved utætte samlinger.
Rør af rustfrit stål og af varmforzinket stål kan uden problemer kombineres i en brugsvandsinstallation. Samlinger udføres med formstykker, der er VA-godkendt sammen med rørene. Varmeflader med tætsiddende rør er meget vanskelige at beskytte effektivt, og den efterfølgende rørinstallation må ikke udføres af varmforzinket stål.
Hvis der udføres katodisk beskyttelse med et elektrolyseanlæg, opnås normalt en beskyttelse af det efterfølgende rørsystem af varmforzinket stål. Koldtvandsystemer kan også benyttes med elektrolyseanlæg.

Tilbud gives til såvel den private som til erhverv

VVS firmaer i Horsens kommune opererer i hele kommunen:
  • Tvingstrup
  • Addit
  • Hatting
  • Sønder Vissing
  • Davding

Potentielle vvs-firmaer i postnr. 8700

Hymøller VVS ApS
Møllebæk 33 , Haldrup
8700 Horsens
CVR: 32307221
www.hymoller-vvs.dk
Torsted VVS
Septembervej 15
8700 Horsens
CVR: 39118580
www.torstedvvs.dk
Chr. Beck & Søn A/S
​Allegade 48
8700 Horsens
CVR: 20487100
www.chrbeck.dk