Blikkenslager Rudkøbing

  • Modtag 2-3 gratis tilbud fra blikkenslager i Rudkøbing
  • Indsend web skemaet på bare ni minutter
  • Spar let 12 procent på en faglærd blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Rudkøbing. VVS-arbejde ➽ 3 gratis tilbud

12. november 2018. Få 3 blikkenslagertilbud - gratis og uforpligtende - på et effektivt blikkenslagerfirma i Rudkøbing. Udfyld online formularen på 4 minutter og beskriv dit behov for blikkenslagerassistance. I løbet af et par dage modtager du tre stærke tilbud i din indbakke fra blikkenslagere i Rudkøbing, som gerne vil løse din opgave.
Sådan kan du spare op til 35 procent på regningen i forhold til, hvis du selv skulle indhente tilbud på blikkenslageropgaven hos forskellige blikkenslagere.
Klik på den grønne knap og udfyld formularen online på under 4 minutter allerede i dag! Du modtager kun henvendelser fra i forvejen godkendte blikkenslagere.
Det er fornuftigt at følge vandforbruget. Aflæs for eksempel forbruget en gang om måneden på tælleren, der sidder i forbindelse med hovedstophanen. Husk at få at vide, hvor den sidder, når man køber hus! Hvis vandforbruget pludselig stiger uforklarligt, kan et skjult vandrør være sprunget

Eftersyn af en vandvarmer

Det er ikke en fejl ved sikkerhedsventilen, hvis den drypper efter at vandvarmeren har været tømt for varmt vand og den genopvarmes. I større varmtvandsbeholdere vil der samle sig kalkudfældninger og andre urenheder.
Det er derfor nødvendigt at foretage en udslamning af beholderen gennem dennes udslamningsventil 2-4 gange om måneden for at undgå tildækningskorrosion. Installation og dele af installationen (f.eks. vandbehandlingsanlæg, sikkerhedsventiler, vandvarmere, trykforøgeranlæg) skal forsynes med måleudtag, komponenter eller instrumenter, der muliggør en kontrol af, om de ønskede ydelser er til stede. I vandvarmere bør følgende dele gennemgås i forbindelse med drifts- og vedligeholdsarbejdet: kontrol og udskiftning af anoder, kontrol og afkalkning af varmelegemer samt kontrol af sikkerhedsventilens funktion.

Vandbesparende indsats

Indsatsen i forbindelse med vandbesparelse skal planlægges forud, idet imødegåelse af utætheder og direkte spild skal gennemføres først, hvorefter den vandbesparende indsats med forskellige typer af vandbesparende komponenter planlægges. Afhængig af installationens og de enkelte komponenters tilstand, vil der være følgende muligheder for vandbesparelse:
  • Reparation af utæt installation
  • Reparation af utætte ventiler, haner og WC-cisterner
  • Installation af overvågningsanlæg for utætheder
  • Installation af vandbegrænsere på tapsteder
  • Installation af vandbesparende armaturer
  • Udskiftning af gammel WC-cisterne og- skål til nye med lavt vandforbrug
En lang række aftapningsarmaturer og toiletter er i dag indrettet med vandbesparende foranstaltninger.

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 5900 Rudkøbing

BJ Blik.com
Longelsevej 23
5900 Rudkøbing
CVR: 35906045
Hjemmeside
Blik
Jens Winthers Vej 34
5900 Rudkøbing
CVR: 71867412
Hjemmeside
TR vvs & Energiteknik ApS
Nørrebro 43
5900 Rudkøbing
CVR: 39711214
Hjemmeside