Blikkenslager Assens

  • Modtag 3 gratis tilbud fra blikkenslager i Assens
  • Indsend online formularen på kun 5 min.
  • Spar ca 21 procent på en kvalitetssikret blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Assens tilbud

Postnummer 5610
vejnavne

Kaslundvej
Solsikkevej
Kirkegyden
Skolebakken
Skovhavevej
Stængelrisvej
Willemoesgade
Stensledgårdsvej
Torø Huse Vej
Solbakken
Rørsangervænget
Rådhus Allé
Stadionvej
Strandgade
Roligheden
Melvej
Kildevænget
Mimosevænget
Kroagervej
Kirke Søbyvej

Blikkenslager Assens? Få 3 prima tilbud på VVS-service

Skal du have udført en blikkenslageropgave i Assens af et kompetent og billigt blikkenslagerfirma, så finder vi gerne 3 billige tilbud til dig. Det eneste du behøver at gøre er, at udfylde skemaet online på kun 4 minutter og indsendte det til os. Med 3 bæredygtige tilbud kan du få 28 procents rabat på opgaven.
Når vi har modtaget din vvs-opgave, bliver den matchet op mod de godkendte blikkenslagere i Assens, vi samarbejder med. 3 certificerede blikkenslagere får lov at byde på din opgave og modtager på den baggrund dine kontaktoplysninger. Herefter foregår kontakten direkte mellem dig og blikkenslageren.
Mange huse har en vandhane enten i haven, i en uopvarmet kælder eller garage. Her er der al mulig grund til at være på vagt om vinteren. Hvis der står vand i rørene, og det sætter ind med hård frost, vil vandet fryse til is, der fylder mere end vand. Det kan i værste fald sprænge rørene, og blive en kostbar affære i reparation.

Varmefladen i en varmtvandsbeholder

Varmefladen i en varmtvandsbeholder bør være af en åben konstruktion, og bør være sådan konstrueret og indbygget i beholderen, at der ikke foregår termiske strømninger i vandet under stilstand.
Hvor rørsystemet er af varmforzinkede stålrør og det varme brugsvand produceres i en varmeveksler, bør rørsystemet beskyttes af et elektolyseanlæg, der sidder i en reaktor tilsluttet systemet.
Til direkte opvarmning af varmt brugsvand i varmevekslere af rustfrit stål, skal føleren til temperaturreguleringen sidde tæt ved veksleren, helst helt inde i den. Er føleren af kobber eller messing og er røret, der er skruet i veksleren af varmforzinket stålrør, vil der ske en hurtig gennemtæring af stålrøret.

Du får kun tilbud fra erfarne blikkenslagerfirmaer

Blikkenslagerfirmaer i Assens dækker hele Assens kommune (og lidt til):
  • Jordløse
  • Flemløse
  • Ebberup
  • Vedtofte
  • Ørsted

Få 3 Blikkenslager Assens tilbud


Eksempler på blikkenslager i 5610 Assens

Bøgskov A/S
Melvej 8
5610 Assens
CVR: 32276288
Hjemmeside
Ebberup Blikkenslagerforretning
Prinsevej 20
5610 Ebberup
CVR: 99991968
Hjemmeside
Voldbro Smedie & VVS A/S
Gamtoftevej 27
5610 Assens
CVR: 25469925
Hjemmeside