Blikkenslager Assens

  • Få gratis 2-3 tilbud på blikkenslager i Assens
  • Udfyld skemaet online på kun 8 minutter
  • Spar let 12 procent på en kvalitetsbevidst blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Assens? Få 3 prima tilbud på VVS-service

12. november 2018. Skal du have udført en blikkenslageropgave i Assens af et kompetent og billigt blikkenslagerfirma, så finder vi gerne 3 billige tilbud til dig. Det eneste du behøver at gøre er, at udfylde skemaet online på kun 4 minutter og indsendte det til os. Med 3 bæredygtige tilbud kan du få 28 procents rabat på opgaven.
Når vi har modtaget din vvs-opgave, bliver den matchet op mod de godkendte blikkenslagere i Assens, vi samarbejder med. 3 certificerede blikkenslagere får lov at byde på din opgave og modtager på den baggrund dine kontaktoplysninger. Herefter foregår kontakten direkte mellem dig og blikkenslageren.
Mange huse har en vandhane enten i haven, i en uopvarmet kælder eller garage. Her er der al mulig grund til at være på vagt om vinteren. Hvis der står vand i rørene, og det sætter ind med hård frost, vil vandet fryse til is, der fylder mere end vand. Det kan i værste fald sprænge rørene, og blive en kostbar affære i reparation.

Varmefladen i en varmtvandsbeholder

Varmefladen i en varmtvandsbeholder bør være af en åben konstruktion, og bør være sådan konstrueret og indbygget i beholderen, at der ikke foregår termiske strømninger i vandet under stilstand.
Hvor rørsystemet er af varmforzinkede stålrør og det varme brugsvand produceres i en varmeveksler, bør rørsystemet beskyttes af et elektolyseanlæg, der sidder i en reaktor tilsluttet systemet.
Til direkte opvarmning af varmt brugsvand i varmevekslere af rustfrit stål, skal føleren til temperaturreguleringen sidde tæt ved veksleren, helst helt inde i den. Er føleren af kobber eller messing og er røret, der er skruet i veksleren af varmforzinket stålrør, vil der ske en hurtig gennemtæring af stålrøret.

Du får kun tilbud fra erfarne blikkenslagerfirmaer

Blikkenslagerfirmaer i Assens dækker hele Assens kommune (og lidt til):
  • Jordløse
  • Flemløse
  • Ebberup
  • Vedtofte
  • Ørsted

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 5610 Assens

Ebberup Blikkenslagerforretning
Prinsevej 20
5610 Ebberup
CVR: 99991968
Hjemmeside
Bøgskov A/S
Melvej 8
5610 Assens
CVR: 32276288
Hjemmeside
Voldbro Smedie & VVS A/S
Gamtoftevej 27
5610 Assens
CVR: 25469925
Hjemmeside