Blikkenslager Assens

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslager i Assens
  • Indsend formularen online på ca fem minutter
  • Spar hutigt 22 pct på en velegnet blikkenslager

Postnummer 5610
vejnavne

Kjellingetoftevej
Ravnevænget
Skovvangsvej
Søbakken
Turupvej
Lundshøje
Johan Rantzaus Vej
Willemoescentret
Trollesøvej
Kildehøjen
Sandhammeren
Ålevejen
Lille Kirkestræde
Skelvænget
Langstedgyden
Provstistræde
Ny Adelgade
Kærsangervænget
Vandværksvej
Søndre Ringvej

Blikkenslager Assens? Få 3 prima tilbud på VVS-service

Styr uden om uegnede firmaer - Anvend vores anerkendte tilbudsside 3vvstilbud.dk i dag. Vore tilknyttede håndværkere opfylder din ønsker med nøgleord som gode materialer, grundig rådgivning og god service. På 2-4 dage kontakter de tre udvalgte blikkenslagervirksomheder dig med deres fleksible pristilbud.
På to-fire hverdage kontakter de 3 mest engagerede blikkenslagervirksomheder dig med deres flotte pristilbud. Det er let at bestille skræddersyede tilbud på vor blikkenslagerportal og blikkenslagerne udfører alle slags blikkenslageropgaver alle vegne i Assens - og i resten af landet.
Mange huse har en vandhane enten i haven, i en uopvarmet kælder eller garage. Her er der al mulig grund til at være på vagt om vinteren. Hvis der står vand i rørene, og det sætter ind med hård frost, vil vandet fryse til is, der fylder mere end vand. Det kan i værste fald sprænge rørene, og blive en kostbar affære i reparation.

Varmefladen i en varmtvandsbeholder

Varmefladen i en varmtvandsbeholder bør være af en åben konstruktion, og bør være sådan konstrueret og indbygget i beholderen, at der ikke foregår termiske strømninger i vandet under stilstand.
Hvor rørsystemet er af varmforzinkede stålrør og det varme brugsvand produceres i en varmeveksler, bør rørsystemet beskyttes af et elektolyseanlæg, der sidder i en reaktor tilsluttet systemet.
Til direkte opvarmning af varmt brugsvand i varmevekslere af rustfrit stål, skal føleren til temperaturreguleringen sidde tæt ved veksleren, helst helt inde i den. Er føleren af kobber eller messing og er røret, der er skruet i veksleren af varmforzinket stålrør, vil der ske en hurtig gennemtæring af stålrøret.

Du får kun tilbud fra erfarne blikkenslagerfirmaer

Blikkenslagerfirmaer i Assens dækker hele Assens kommune (og lidt til):
  • Jordløse
  • Flemløse
  • Ebberup
  • Vedtofte
  • Ørsted

Rutinerede blikkenslagere i postnr. 5610

Bøgskov A/S
Melvej 8
5610 Assens
CVR: 32276288
www.boegskov-vvs.dk
Sønderby Smedie og VVS
Kirkebakken 4
5610 Ebberup
CVR: 11759173
Tlf. 64741005
SP Ventilation
Møllegårdsvej 13
5610 Assens
CVR: 29570507
www.spventilation.dk