Blikkenslager Aalborg

  • Modtag 2-3 gratis tilbud på blikkenslager i Aalborg
  • Indsend skemaet online på under to minutter
  • Spar op til 22 pct på en kvalitetsbevidst blikkenslager

Veje 9000 Aalborg

Gravensgade
Gormsvej
Fuglevænget
Enghaven
Gasværksvej
Gørtlervej
Faunavej
Golfbakken
Edderkopvej
Fjordbyen
Cort Adelers Gade
Carlo Wognsens Vej
Algade
Bogfinkevej
Birkevej
Danmarksgade
Betavej
Dalsgårdsvej
Elsevej
Arkivstræde

Blikkenslager Aalborg. Få VVS-arbejde tilbud helt gratis

Beskriv din blikkenslageropgave i onlineskemaet (det tager max 4½ minut). Spar både besværet og penge (lige ved 28 %) med 3 favorable konkrete tilbud. Få kreativ assistance til løsning af dine udskudte blikkenslageropgaver til yderst fornemme priser.
Du kan modtage gratis 3 profitable tilbud på dit blikkenslagerproblem i Aalborg hos erfarne blikkenslagere. Få 3 super gode blikkenslager tilbud på f.ex. kedelservice, badeværelser, service på varmeanlæg eller beklædning med aluminium. Spar gode penge (mindst 28%) på 3 bindende solide pristilbud.
Kobberrør er ikke kun nemme at arbejde med. De giver også en mere elegant installation end jernrørene. Man skelner mellem to forskellige typer kobberrør: Bløde rør, som hovedsagelig bruges til skjulte installationer, og hårde rør, der anvendes, hvor rør løber uden på vægge eller langs lofter og altså er synlige.

Bly til taginddækninger

På tegltage er det vigtigt. at inddækninger kan formes efter teglenes bølger. Derfor har bly været det foretrukne materiale, fx til blyvinger omkring et tagvindue. Udvalset bly formes let med en gummihammer og det antager hurtigt en stilfærdig farve, som ikke forstyrrer helheden af taget.
Desværre er bly et giftigt tungmetal og selv om det nedbrydes langsomt, er det ikke længere et velkomment byggemateriale. Bly nedbrydes ikke nævneværdigt af sur nedbør som fx zink gør, men tæres derimod af alkalier i mørtler og salte udfældet fra nyt murværk.
Undersøgelser har vist, at afvasket bly fra taginddækninger er den dominerende kilde til bly i spildevand. Noget taler dog for, at risikoen ikke er alarmerende. eftersom blyinddækninger i skrivende stund stadig er tilladte at forny, under restaurering af huse som har dem i forvejen.

Sammenlign hurtigt og gratis tilbud

Blikkenslagere i Aalborg kommune giver gerne tilbud på blikkenslagerarbejde i hele kommunen:
  • Hals
  • Storvorde
  • Gudumholm
  • Kongerslev
  • Dokkedal

Vi opsporer de bedste blikkenslagere

Blikkenslagerforretningen Henning L. Pedersen ApS
Frejasgade 6
9000 Aalborg
CVR: 36940913
Tlf. 98139430
Gl. Hasseris VVS
Nørholmsvej 45
9000 Aalborg
CVR: 25635566
www.glhasserisvvs.dk
​N. Nielsen og A. Brostrøm A/S
Holbergsgade 22
9000 Aalborg
CVR: 85003410
www.nb-vvs.dk