Blikkenslager Aalborg

  • Indhent gratis 2-3 tilbud på blikkenslager i Aalborg
  • Udfyld skemaet online på bare fem min.
  • Spar omkring 26 % på en troværdig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Aalborg. Få VVS-arbejde tilbud helt gratis

12. november 2018. Står du og mangler du en professionel og erfaren blikkenslager, som kan udføre et perfekt blikkenslagerjob i Aalborg, så er du kommet til det rigtige sted.
Blikkenslagerne har stor erfaring med blikkenslagerarbejde i både lejligheder, villaer og kontorer Aalborg.
En blikkenslageropgave er ofte et stort arbejde og det kan let virke uoverskueligt at gøre alt klar og sidenhen gøre rent. Derfor skal du lade professionelle om at løse opgaven. Vores samarbejdspartnere tilpasser blikkenslager servicen til præcist dine behov. Få gratis 3 tilbud på din blikkenslager Aalborg opgave.
Kobberrør er ikke kun nemme at arbejde med. De giver også en mere elegant installation end jernrørene. Man skelner mellem to forskellige typer kobberrør: Bløde rør, som hovedsagelig bruges til skjulte installationer, og hårde rør, der anvendes, hvor rør løber uden på vægge eller langs lofter og altså er synlige.

Bly til taginddækninger

På tegltage er det vigtigt. at inddækninger kan formes efter teglenes bølger. Derfor har bly været det foretrukne materiale, fx til blyvinger omkring et tagvindue. Udvalset bly formes let med en gummihammer og det antager hurtigt en stilfærdig farve, som ikke forstyrrer helheden af taget.
Desværre er bly et giftigt tungmetal og selv om det nedbrydes langsomt, er det ikke længere et velkomment byggemateriale. Bly nedbrydes ikke nævneværdigt af sur nedbør som fx zink gør, men tæres derimod af alkalier i mørtler og salte udfældet fra nyt murværk.
Undersøgelser har vist, at afvasket bly fra taginddækninger er den dominerende kilde til bly i spildevand. Noget taler dog for, at risikoen ikke er alarmerende. eftersom blyinddækninger i skrivende stund stadig er tilladte at forny, under restaurering af huse som har dem i forvejen.

Sammenlign hurtigt og gratis tilbud

Blikkenslagere i Aalborg kommune giver gerne tilbud på blikkenslagerarbejde i hele kommunen:
  • Hals
  • Storvorde
  • Gudumholm
  • Kongerslev
  • Dokkedal

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 9000 Aalborg

Gl. Hasseris VVS
Nørholmsvej 45
9000 Aalborg
CVR: 25635566
Hjemmeside
​N. Nielsen og A. Brostrøm A/S
Holbergsgade 22
9000 Aalborg
CVR: 98130433
Hjemmeside
​N. Nielsen og A. Brostrøm A/S
Holbergsgade 22
9000 Aalborg
CVR: 85003410
Hjemmeside