Blikkenslager Rebild

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslager i Rebild
  • Indsend skemaet online på under 9 minutter
  • Spar nemt 10 pct på en seriøs blikkenslager

Vejnavne i
postnummer 9520

Ny Tustrupvej
Cimbrervej
Tustrupvej
Stenvangen
Skørpingholmevej
Tinghusvej
Himmerlandsvej
Ulvkærvej
Hyldgårdstoften
Nordre Skovvej
Syrenvej
Mosevej
Ottrupgård
Vinkelvej
Damvej
Søtoften
Brøndumvej
Enggården
Sigsgårdsvej
Jyllandsgade

Blikkenslager Rebild ➤ 3 gratis tilbud på VVS service

Det første du skal gøre er, at beskrive den blikkenslageropgave i Rebild, som du ønsker at modtage tilbud på. Det kan være alt fra komplet VVS-service i din bolig til mindre røropgaver. Blikkenslagerne kommer overalt - du skal blot specificere hvor.
Udfyld skemaet her på den gratis tilbudsportal med en konkret beskrivelse, så blikkenslagerne hurtigt kan vurdere din opgaves omfang. Når vi har modtaget din opgave, bliver den verificeret og derefter videresendt til de tre mest kvalificerede blikkenslager Rebild fagmænd.
Et væld af nipler, vinkler, muffer og unioner gør det nemt at samle rør af forskellige dimensioner og materialer. De almindeligste fittings fremstilles i mange størrelser til forskellige rørdimensioner og kan købes hos vvs-forhandlere og i byggemarkeder. Betegnelsen fittings dækker de mange tilbehørsdele, som bruges til samling, forgrening og vinkelføring af rør.

Tagrender og nedløbsrør i kobber

Holbarheden for tagrender i kobber opgives til mellem 60 og 80 år, så det lader til at være en en gang for alle-løsning for de fleste husejere. Især i kystområder. hvor der er saltgus i luften, og i byområder med en del luftforurening vil kobberrender distancere sig i holdbarhed fra andre metalrender.
Kobber er et ret kostbart metal. Rendebøjler og murhager til befæstigelse af nedløb må også udskiftes til kobber for at undgå galvanisk tæring mellem kobberet og gamle rendejern.
Blikarbejdet og opsætningen er blikkenslager bl.a. fordi sektionerne skal loddes sammen og det gør alt i alt kobbertagrender til en ret dyr løsning i sammenligning med andre materialer, men på lang sigt måske nok den billigste. Mange vil sikkert også mene den smukkeste.

Få den bedste pris på blikkenslagerarbejde her

Overalt i Rebild kommune, kan vi tilbyde at opsnuse de allerbedste tilbud på kompetent blikkenslagerarbejde:
  • Store Brøndum
  • Bradsted
  • Suldrup
  • Haverslev
  • Store Binderup

Lokale blikkenslagere fra postnr. 9520

Skørping VVS
Birkeholmvej 4
9520 Skørping
CVR: 10149088
Tlf. 98391818
Morten ​​Østergaard VVS
Hvarrevej 33
9520 Arden
CVR: 37311979
www.oestergaard-vvs.dk
Erling Olsen VVS I/S
Gammel Skørpingvej 5
9520 Skørping
CVR: 13647380
Tlf. 98391228