Blikkenslager Tranbjerg

  • Bestil gratis 2-3 tilbud fra blikkenslager i Tranbjerg
  • Udfyld skemaet online på bare otte min.
  • Spar omkring 31 pct på en bundsolid blikkenslager

Tranbjerg
vejnavne eksempler

Skovgårdsvænget
Slet Parkvej
Horsevænget
Ellevej
Børupvej
Tingskoven
Vestre Tingskovvej
Torve Allé
Ellemosevej
Ingerslevtoften
Slet Møllevej
Skolevænget
Jegstrupvænget
Trankærgårdsvej
Hyrdevænget
Tranbjerg Stationsvej
Børup Tværvej
Hovvejen
Kildegårdsvej
Tranbjerg Tværvej

Blikkenslager Tranbjerg. Få 3 gedigne tilbud på VVS-arbejde

Brug os i dag og spar penge på en kompetent og dygtig fagmand i 8310 Tranbjerg. Hjemme kan du ganske afstresset sammenligne tilbuddene og efterfølgende vælge det, du bedst kan lide. Lad rutinerede og faguddannede firmaer i Tranbjerg løse din blikkenslageropgave.
En helt gratis og brugbar blikkenslager tilbudstjeneste fra os til jer til priser, som gør godt i dit budget. Velrenommerede og professionelle blikkenslagere gør sig klar til din blikkenslageropgave. Udse et af blikkenslagertilbuddene og få tæt på 11 pct i frisk rabat på din blikkenslageropgave.
Husk at oprette et bookmark til 3vvstilbud.dk, hvis du ikke har tid lige nu til at indsende din vvs opgave. Vi har altid åbent, så du kan også indtaste din blikkenslageropgave i nat klokken 2, hvis det passer dig bedre. Tilbud fra blikkenslager Tranbjerg fagfolk får du i løbet af et par dage.

Blik, smedejern, støbejern og låse

Der er tale om metaller, men de fire emner hører til i hvert sit fag. Blikkenslagerfaget er koncentreret om arbejde med tynd plade - blik - af forskellige metaller, hovedsagelig på huses tag. Der findes hele tage af metal, oftest kobber eller zink, men hyppigst drejer det sig blot om dækning af kviste og fremspring.
Af blik er også inddækninger og skotrender lavet, og ikke mindst tagrender og nedløb på gamle huse med zink som det mest udbredte materiale. I dag vælger mange at opsætte render og nedløb af plast, når de gamle er udtjente. De er relativt billige og lette at arbejde med, og de fungerer udmærket.
Man kan dog godt argumentere for, at de bygningsæstetisk er uegnede i selskab med materialerne i de håndværksprægede huse. Der findes stadig en hel del blikkenslagerfirmaer i landet, som holder tag og rendearbejder med zink og kobber i hævd, og gør det selvarbejde er det ikke.

Det er nemt og hurtigt at bruge vores tjeneste

Div typer af opgaver som autoriserede blikkenslagere i Tranbjerg gerne påtager sig:
  • Afdækning af altaner
  • Biobrændsel
  • Eftersyn af klimaanlæg
  • Installation af solvarme
  • Montering af gaskedler

Eksempel på blikkenslagere fra 8310 Tranbjerg

Blik og Montage
Kærvænget 45
8310 Tranbjerg
CVR: 31722896
Tlf. 23612102
Munke VVS & Blik Aps
Tranbjerg Hovedgade 48
8310 Tranbjerg
CVR: 36199121
www.munkevvs.dk
Carsten Gustafsen VVS ApS
Obstrupvej 56
8310 Mårslet
CVR: 15511885
Tlf. 40385322