Blikkenslager Ribe

  • Modtag 2-3 gratis tilbud på blikkenslager i Ribe
  • Indsend formularen på ca 2 min.
  • Spar omkring 14 pct på en engageret blikkenslager

Lokale veje
Ribe

Gl Åvej
Drost Pedersvej
Æ Towt
Skrivers Vej
Mågevænget
Degnestien
Harevej
Sct Jørgens Vej
Klåbyhøjvej
Giørtz Plads
Mellemvej
Lundvadvej
Nedervej
Sortemose
Annelbankevej
Stationsvej
Mejlbyvej
Jedstedvej
Nørremarksvej
Åhavevej

Blikkenslager Ribe | Billig VVS-arbejde | spar nemt 29%

Modtag tre aktuelle tilbud på en billig og kompetent blikkenslager i Ribe. Indtast din opgave i skemaet på mindre end 4 minutter og modtag 3 hurtige tilbud fra blikkenslagere i Ribe. Ved en blikkenslageropgave, er der typisk mange spørgsmål, der trænger sig på. Få 21-29 procents rabat med 3 dejlige tilbud.
Her på 3vvstilbud.dk kan du få tre tilbud fra blikkenslagere i Ribe, der gerne vil udarbejde tilbud på dit blikkenslagerproblem. Blikkenslagerne bør ikke sammenlignes udelukkende på prisen men også på deres tidligere bedrifter, så husk at søge oplysninger på blikkenslagerne inden du indgår et samarbejde.
En ny pakning - nøjagtig samme størrelse - sættes i, så skriften på pakningen er indad og skjult. Skru på indmaden, så hanen er åbnet et par omgange. Herefter skal man kontrollere, at ventilhuset er fri for skidt og kalkrester. Vær forsigtig, hvis ventilsædet skal renses - ingen ridser! Montér ventildelen i hanedelen.

Hvis oliefyret går i stå

Er der spænding til fyret? Kontroller sikringen og tilslutningen til stikkontakten. Er kontakten tændt? Lyser fyrets røde kontrollampe? Forsøg i så fald at genstarte ved tryk på fyrets startknap. Lykkes det ikke efter 3-4 forsøg, bør en blikkenslager tilkaldes.
Arbejder fyret kun kortvarigt? Kontroller om der er olie på tanken. Kontroller, om der er forstoppelse i olieledningen ind til fyret. Det sker ved at skrue ledningen fri af fyret og se, om der løber olie ud. Udendørs olierør kan i stærk frost blive så kolde, at olien udskiller paralfinkrystaller, der tilstopper røret.
Læg klude omkring røret, og overhæld dem med varmt vand for at se, om det er årsagen. Anlægget kan også have en separat varmtvandsbeholder, hvori det kolde brugsvand opvarmes af centralvarmevand, der strømmer gennem nogle indlagte rør.

Spar 25% på din blikkenslageropgave

Her er en liste med eksempler på områder som en erfaren blikkenslager i Ribe kan hjælpe med:
  • Afdækning af karnapper
  • Eftersyn af solvarme
  • Fjernvarme
  • Installation af træpillefyr
  • Køleanlæg

Eksempel på blikkenslagere fra postnr. 6760

Vvs Expressen
Stadionvej 14
6760 Ribe
CVR: 28586558
Tlf. 22523079
Ribe VVS Service A/S
Ørstedsvej 1
6760 Ribe
CVR: 27916716
www.ribevvs.dk
Nørremarkens VVS-Firma
Industrivej 7
6760 Ribe
CVR: 21781797
www.norremarkensvvs.dk