Blikkenslager Aars

  • Bestil 2-3 gratis tilbud på blikkenslager i Aars
  • Udfyld web formularen på kun 5 min.
  • Spar op til 25 pct på en lokal blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Aars ➔ Spar penge på VVS-service 21%

12. november 2018. Få 3 tilbud fra blikkenslagere i Aars. Det er let, gratis og bekvemt og vores gruppe af blikkenslagerfirmaer i Aars står klar til at løse din blikkenslageropgave. Har du brug for eftersyn af et fyr, en kedel, en vandvarmer eller lign., så er en erfaren blikkenslager i Aars det helt rigtige valg.
Du kan kvit og frit indlægge en opgave til et kvalitetssikret blikkenslager i Aars her på websitet, uanset typen af din opgave. Herefter sender vi din sag videre til vores net af blikkenslagere, så du kan blive kontaktet af den helt rigtige blikkenslager Aars fagfolk med det skarpeste tilbud.
Det er let at bukke de bløde rør over et knæ eller en bordkant, men for både deres og de hårde rørs vedkommende bør det altid ske i en bukkemaskine. Eller risikerer man, at røret knækker, eller at det snævrer sammen i bukningen, så vandet ikke får fri gennemstrømning. Det sidste vil i øvrigt medføre et stort slid på rørets inderside.

Eftersyn af tagrender og nedløb

På nogle huse er det en større opgave at renholde renderne og nedløb, hvis der er mange høje træer i nærheden. Er huset tillige med 1. sal, skal der en god solid stige til. Tilstopning af nedløbene kan hindres med bladkurve anbragt i rendernes udløb til tudstykket.
For at dæmpe bladfaldet i renderne kan man anskaffe nogle rendedækninger af net, som klemmes fast i renderne. De sier de fleste visne blade fra. Småpartikler vil alligevel lande i renderne, men der går meget længere imellem den nødvendige rengøring.
Se jævnligt alle render og nedløb efter under almindeligt regnvejr. Her må de ikke vise tegn på utætheder og kun ubetydelige dryp fra renderne må forekomme. Pas især på overgange fra tudstykker til de bøjninger, der leder ind under tagudhænget.

Vi matcher din opgave med firmaerne

Blikkenslagere i Aars er uddannet til at løse en lang række store og små vvs-opgaver:
  • Inddækning af skorstene
  • Installation af toiletter
  • Kobberfacader
  • Olie- og naturgasservice
  • Service af stokerkedler

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 9600 Aars

Himmerlands Gas- Olie & VVS Teknik
Markvænget 24
9600 Aars
CVR: 10940737
Hjemmeside
Hornum Agri Service
Evaholmvej 40, Hornum
9600 Aars
CVR: 35373381
Hjemmeside
Grotrian VVS A/S
Vestre Boulevard 23
9600 Aars
CVR: 24299535
Hjemmeside