Blikkenslager Haderslev

  • Modtag gratis 3 tilbud fra blikkenslager i Haderslev
  • Indsend skemaet på bare 5 min.
  • Spar let 14 procent på en pålidelig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Haderslev - Modtag 3 fede opgave tilbud

12. november 2018. Det kan være kringlet at skulle overskue at finde et pålideligt blikkenslager Haderslev firma. Websiden 3vvstilbud.dk er en gratis web service, som samarbejder med professionelle godkendte blikkenslagere over hele landet. Bruger du vores gratis onlineportal, kan du få hele 32 procents rabat på regningen.
Vores samling af blikkenslagere får lov til at reagere på din opgave, når du har indsendt den til os. De tre forhåndsgodkendte blikkenslagere i Haderslev, som reagerer først, modtager din mailadresse. Således kan firmaerne give dig et konkret tilbud eller stille nogle spørgsmål før tilbud fremsendes.
Blikkenslagerne er som tidligere nævnt forud godkendte til at kunne byde på din blikkenslageropgave. Det betyder bl.a. at de alle er medlem af Danske Blikkenslageres garantiordning, som sikrer kunderne en håndværksmæssigt korrekt udført blikkenslageropgave. Få 3 blikkenslagertilbud i Haderslev nu!

Udslamning af varmtvandsbeholder

I større beholderanlæg med elektrolyse skal der foretages en kontrol af anoderne samt foretages en afkalkning af beholderen en gang om året, eller med det interval, som elektrolysefirmaet foreskriver i deres driftsinstruktion.
I mindre beholderanlæg med magnesiumanode skal denne kontrolleres ca. hvert andet år, såfremt brugsvandets ledningsevne ligger mellem 30 og 100 ms/m. Ved høj ledningsevne (over 100 ms/m) kan en magnesiumanode anvendes, men det må påregnes, at den skal udskiftes ca. en gang om året.
Ved meget lav ledningsevne (under 10 ms/m) kan det ikke påregnes, at en magnesiumanode eller et elektrolyseanlæg kan fungere tilfredsstillende og give tilstrækkelig beskyttelse. Oplysningerne om vandets ledningsevne kan fås hos vandforsyningen.

Overlad tilbudsarbejdet til os - opret din opgave nu

Modtag 3 supergode blikkenslagertilbud uanset, hvor i Haderslev kommune, du bor:
  • Sønderballe
  • Medsted
  • Årøsund
  • Kabdrup
  • Sillerup

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 6100 Haderslev

Büchert VVS ApS
Langkær 2
6100 Haderslev
CVR: 32884296
Hjemmeside
Sønderjysk Solenergi & VVS
Vernsgårdvej 21
6100 Haderslev
CVR: 93322150
Hjemmeside
Vojens VVS Installationsforretning A/S
Sønderbro 31
6100 Haderslev
CVR: 10211905
Hjemmeside