Blikkenslager Hobro

  • Få 3 gratis tilbud på blikkenslager i Hobro
  • Udfyld formularen online på bare 7 min.
  • Spar omkring 17 pct på en pålidelig blikkenslager

Eksempler på
vejnavne i 9500

Hærupvej
Aalborgvej
Gl Hannerupvej
Anlægsvej
Havnegade
Høkerbakken
Industrivej
Hyldevej
Hostrupvej
H I Bies Plads
Fiskervej
Bindeledet
Hyldebærvej
Houtvedvej
Hvalpsundvej
Vielshøjen
Laksevænget
Monstrupvej
Wedelsgade
Balders Vej

Blikkenslager Hobro - Bestil 3 VVS tilbud - gratis!

Behøver du hjælp til en lille eller en stor blikkenslager-opgave i Hobro? Uanset om du søger hjælp til en lille eller en stor blikkenslageropgave, kan du få bistand fra en professionel og billig blikkenslager Hobro fagmand med mange års erfaring. Indsend din blikkenslageropgave til os, så påtager vi os, at finde de bedst egnede blikkenslagere i Hobro til at løse din opgave, så du får et tilfredsstillende resultat på din blikkenslageropgave.
Uanset hvilken metode, man anvender, skal rørenderne bagefter have fjernet alle ujævnheder både indvendig og udvendig med et afgratnings-værktøj eller en spids kniv. Inden fastlodning i de tilhørende fittings skal de afsavede rørender kalibreres. Det vil sige, at snitkanterne skal rettes op, så de er helt runde. Hertil anvendes et kalibreringsværktøj. Det består af en ring, der trykkes ned over rørets ende, og en dorn, der presses ned i røret og får et par lette slag med en hammer.

Kobber, zink eller plastik tagrender

Kobber har altid været kostbart og zink kom derfor til at optræde overalt og påvirker trods nye plastmaterialer stadig mange menneskers forestilling om, hvordan render og nedløb bør se ud, med deres særlige farve og matte overflade.
Fra bybilledet husker mange sikkert stadig nedløb, som endte med åbne udløb ved husenes sokler og overlod vandet til en åben rende af granit på tværs af fortovet, der ledte vandet ud i rendestenen.
Men efterhånden er kloakering, både ved byens huse og ved fritstående huse, blevet så omfattende, at de åbne systemer er forsvundet og afløst af tagbrønde. Mange steder fører disse brønde nu videre til særlige regnvandsledninger, som er nykonstruerede for at undgå for store vandmængder gennem spildevandssystemer og rensningsanlæg.

Udfyld skemaet og få 3 aktuelle tilbud

I Hobro udfører certificerede blikkenslagere mange opgaver for både private og firmaer:
  • Eftersyn af vandvarmere
  • Installation af varmepumper
  • Kontrol af gasinstallation
  • Nye tagrender
  • Varmegenvinding

Vi finder de bedste blikkenslagere

Hvilshøj VVS
V Doensevej 3
9500 Hobro
CVR: 38967983
www.hvilshoejvvs.dk
Brøner VVS
Kløvermarksvej 2
9500 Hobro
CVR: 24975584
www.bronervvs.dk
Kielstrup VVS og Oliefyrsservice
Kielstrupvej 6
9500 Hobro
CVR: 28927088
www.kielstrupvvs.dk