Blikkenslager Stevns

  • Få gratis 2-3 tilbud fra blikkenslager i Stevns
  • Udfyld web skemaet på under 7 minutter
  • Spar nemt 12 pct på en potentiel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Stevns tilbud

Veje 4660 Stevns

Håndværkerparken
Vissemosevej
Kirkelodderne
Slågårdsvej
Lægårdsvej
Mårbjerg
Parkvej
Smedegade
Vindehuse
Boestoftevej
Hesteskovej
Druelundsvej
Overdrevet
Pilehavevej
Ved Munkevænget
Humlemosevej
Smedelodden
Kirkeskovvej
Arnøje Bygade
Sortevej

Få 3 gratis tilbud på en blikkenslager Stevns og omegn

Søger du efter en rutineret blikkenslager på Stevns? Det er ofte kompliceret at få kontakt med et effektivt blikkenslagerfirma på Stevns. Der er mange spørgsmål man tumler med, når man er endt i en situation, hvor en blikkenslager er nødvendig.
Pris og kvalitet følges ad - derfor skal du ikke ukritisk vælge det billigste vvs tilbud. Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Vi tilbyder at udføre hele arbejdet og står inde for, at du vil få attraktive tilbud på dit blikkenslagerprojekt på Stevns - og det er helt gratis. Udfyld webskemaet nu!
Luksusartikler til badeværelset findes tit i enklere og måske endda i mere praktiske udgaver. Så findes der indsatskar i akryl, der laves individuelt efter mål og bestilles hos vvs-installatøren. Det nye kar er lige til at montere oven i det gamle. Det er nemmere og også væsentligt billigere end at udskifte badekarret. Montering af et indsatskar koster omkring det halve af et nyt kar.

Kobberrør og vandinstallationer

Undersøgelser har vist, at der kan forekomme tilfælde, hvor kobberindholdet i drikkevandet ligger tæt på den gamle grænse på 3 mg/liter efter 12 timers henstand. Anvendelse af kobberrør til drikkevand kræver derfor nøje overvejelse vedr. design af rørsystemet ud fra kendskab til vandkvalitet og forbrugsmønster.
DS 439 stiller krav om at vandinstallationer skal dimensioneres og udføres således, at der er en tilfredsstillende forsyning ved de enkelte tapsteder. Der skal tages hensyn til at vandets temperatur og opholdstid i installationen ikke må kunne påvirke drikkevandskvaliteten uacceptabelt.
For varmt vand gælder det at det skal være fremme ved hyppigt benyttede tapsteder senest 10 sekunder efter at en tapning på 0,2 l/s er påbegyndt. Denne forholdsregel anbefales generelt, men specielt, hvor indholdet af HCO3, er større end 240 mg/l.

Håndværksarbejde - få 3 billige tilbud

Få 3 tilbud fra professionelle blikkenslagere uanset hvor i Stevns kommune du bor:
  • Højerup
  • Store Heddinge
  • Arnøje
  • Hellested
  • Strøby Egede

Få 3 Blikkenslager Stevns tilbud


Aktuel blikkenslager fra 4660

S.P. Teknik
Bødkervej 6
4660 Store Heddinge
CVR: 27655122
Hjemmeside
​T.T. Blik VVS & Anlæg ApS
Bødkervej 4
4660 Store Heddinge
CVR: 33781660
Hjemmeside
Stevns Varmepumpe Teknik ApS
Maglebyvej 7
4660 Strøby
CVR: 33597746
Hjemmeside