Blikkenslager Stevns

  • Indhent gratis 2-3 tilbud fra blikkenslager i Stevns
  • Udfyld skemaet online på bare to minutter
  • Spar ca 21 % på en professionel blikkenslager

Veje 4660 Stevns

Friheden
Voldstedvej
Gjorslevvej
Sortevej
Mosedraget
Kappelvej
Skolemarken
Afskæringen
Vandrigsvej
Humlemosevej
Telestien
Eskesti
Højerupvej
Overdrevet
Lipkesvej
Korsnæbsvej
Eriksvej
Bovangen
Præsteskovvej
Holtug Bygade

Få 3 gratis tilbud på en blikkenslager Stevns og omegn

Søger du efter en rutineret blikkenslager på Stevns? Det er ofte kompliceret at få kontakt med et effektivt blikkenslagerfirma på Stevns. Der er mange spørgsmål man tumler med, når man er endt i en situation, hvor en blikkenslager er nødvendig.
Pris og kvalitet følges ad - derfor skal du ikke ukritisk vælge det billigste vvs tilbud. Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Vi tilbyder at udføre hele arbejdet og står inde for, at du vil få attraktive tilbud på dit blikkenslagerprojekt på Stevns - og det er helt gratis. Udfyld webskemaet nu!
Luksusartikler til badeværelset findes tit i enklere og måske endda i mere praktiske udgaver. Så findes der indsatskar i akryl, der laves individuelt efter mål og bestilles hos vvs-installatøren. Det nye kar er lige til at montere oven i det gamle. Det er nemmere og også væsentligt billigere end at udskifte badekarret. Montering af et indsatskar koster omkring det halve af et nyt kar.

Kobberrør og vandinstallationer

Undersøgelser har vist, at der kan forekomme tilfælde, hvor kobberindholdet i drikkevandet ligger tæt på den gamle grænse på 3 mg/liter efter 12 timers henstand. Anvendelse af kobberrør til drikkevand kræver derfor nøje overvejelse vedr. design af rørsystemet ud fra kendskab til vandkvalitet og forbrugsmønster.
DS 439 stiller krav om at vandinstallationer skal dimensioneres og udføres således, at der er en tilfredsstillende forsyning ved de enkelte tapsteder. Der skal tages hensyn til at vandets temperatur og opholdstid i installationen ikke må kunne påvirke drikkevandskvaliteten uacceptabelt.
For varmt vand gælder det at det skal være fremme ved hyppigt benyttede tapsteder senest 10 sekunder efter at en tapning på 0,2 l/s er påbegyndt. Denne forholdsregel anbefales generelt, men specielt, hvor indholdet af HCO3, er større end 240 mg/l.

Håndværksarbejde - få 3 billige tilbud

Få 3 tilbud fra professionelle blikkenslagere uanset hvor i Stevns kommune du bor:
  • Højerup
  • Store Heddinge
  • Arnøje
  • Hellested
  • Strøby Egede

Blikkenslagere Stevns eksempler:

Abrahamsens varme, ventilation og sanitet
Råbykrogen 3
4660 Store Heddinge
CVR: 26264995
Tlf. 56500262
​T.T. Blik VVS & Anlæg ApS
Bødkervej 4
4660 Store Heddinge
CVR: 33781660
www.ttblikogvvs.dk
S.P. Teknik
Bødkervej 6
4660 Store Heddinge
CVR: 27655122
www.spteknik.dk