Blikkenslager Fyn

  • Bestil 2-3 gratis tilbud på blikkenslager i Fyn
  • Udfyld formularen på mindre end to minutter
  • Spar hutigt 29 procent på en kvalitetssikret blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Fyn tilbud

Postnummer 5250
vejnavne

Tranehøjen
Solskinshøjen
Østergårds Allé
Stensvang
Sanderumvangen
Violvænget
Store Markvej
Planteskolevænget
Rosenvænget
Solvej
Svinget
Vibekevej
Niels Juels Allé
Thujavej
Solskinsvej
Rousehøjvej
Nybohusvej
Stærmosevej
Vibeægvænget
Sanderumhaven

Blikkenslager Fyn ➤ VVS-arbejde ➤ Få 3 gratis tilbud

Alle vores tilknyttede autoriserede samarbejdspartnere på Fyn har bred erfaring i både små og store blikkenslageropgaver. Uanset om din opgave er lille eller stor, bør du få tre tilbud på blikkenslageropgaven så du har et sammenligningsgrundlag, inden du tager en beslutning og vælger en blikkenslager.
Dette er den vigtigste betingelse for et trygt forløb og dermed kan du se frem til at få et tilsvarende godt resultat. Blikkenslagere på Fyn håndterer en mængde forskelligartede opgaver og har uden tvivl også erfaring med netop din type opgave. Få derfor 3 blikkenslagertilbud allerede i dag.
Find en stil, der passer det øvrige hus og husk, at mange fabrikanter tilbyder håndvaskearmatur og termostat i samme serie, så installationerne danner en helhed. Flere kan sågar tilbyde køkkenarmaturer, korte håndvaskearmaturer (til gæstetoilettet) og hele serier til badeværelset i samme design - så man kan fastholde et tema i hele huset.

Varmtvandsbeholdere og -vekslere

Næsten alle nyere anlæg for varmtvandsproduktion er opbygget med beholdere af stål. I tidens løb har der desværre været konstateret mange rustskader i såvel beholdere som tilsluttede varmtvands installationer. I dag skal stålbeholdere altid udføres med korrosionsbeskyttelse.
Vandbeholdere udført af rustfrit stål og af kobber (såkaldt kobberforede stålbeholdere) har i dag en rimelig god korrosionsbestandighed. Korrosionsbeskyttelse af stålbeholdere udføres normalt ved enten: katodisk beskyttelse, overfladebehandling eller en kombination af disse to.
Katodisk beskyttelse udføres enten ved indsætning af en magnesiumanode eller ved et elektrolyseanlæg. Der opnås herved en god beskyttelse af selve beholderen samt af en evt. varmeflade. Anvendes der et elektrolyseanlæg, opnås også en god beskyttelse af varmtvandssystemer af varmforzinkede stålrør.

Metoder til vandbesparelse

Vandtabet fra utætte installationer og komponenter kan ofte være meget stort, afhængigt af utæthedens størrelse og det lokale vandtryk. Inden overvejelse af anskaffelse af forskellige typer af vandbesparende komponenter, bør følgende gennemføres:
  • Beregning af nøgletal for vandforbruget
  • Vurdering af hvad årsagen til et eventuelt højt nøgleforbrugstal kan være
  • Fastlæggelse af hvilken indsats, der bør prioriteres højest
  • Fastlæggelse af hvilke sparekomponenter, der overhovedet vil kunne anvendes
  • Beregning af størrelsen af forventede besparelser
Nøgletallet for vandforbruget beregnes på baggrund af forbruget det foregående år. Normalt vil et overforbrug kunne henføres til følgende:
  • Utætheder og spild
  • Overforbrug

Få 3 Blikkenslager Fyn tilbud


Eksempel på blikkenslager i Fyn

Palle B Thomsen A/S
Thujavej 13, Dyrup
5250 Odense SV
CVR: 35514082
Hjemmeside
Dansk VVS & Klima A/S
Ribjergvej 65
5250 Odense SV
CVR: 39626705
Hjemmeside
Proline VVS
Labirksgyden 118
5250 Odense SØ
CVR: 28286996
Hjemmeside