Blikkenslager Mors

  • Modtag gratis 3 tilbud på blikkenslager i Mors
  • Udfyld tilbuds skemaet på kun otte min.
  • Spar omkring 33 % på en arbejdsvillig blikkenslager

Eksempler på
7900 vejnavne

Hjordvej
Klosterstræde
Algade
Food Parken
Fjallerslevvej
Klosterparken
Hanklitvej
Hybenhøjen
Højvangsvej
Jens Juhls Kaj
Bakkegårdsvej
Faaruphusevej
Møgelvangs Plads
Grønparken
Granskovvej
Furvej
Harrevænget
Baunebakke
Lyngholmen
Fruergårdsvej

Blikkenslager Mors. VVS-arbejde ➡ få 3 gratis tilbud

Du er kommet til det helt rette sted, hvis du søger efter en blikkenslager Mors fagmand. Her kan du nemlig - gratis og hurtigt - få op til 3 fortræffelige tilbud fra kvalitetskontrollerede blikkenslagere på Mors, som gerne vil afgive tilbud på din blikkenslageropgave. Få 3 tilbud med op til 30 pct i rabat.
Emhætte: Hvis der er tale om en emhætte med recirkulation, findes der et kulfilter, der tilbageholder noget af lugten. Den mest effektive udsugning får man, hvis man tænder emhætten, fem minutter før man begynder på madlavningen. Det skaber et lille undertryk, der er med til at føre luften ud gennem emhætten.
Køkkenvinduet må derimod aldrig stå åbent. Så cirkulerer man blot den kolde udeluft ud gennem emhætten. Lad emhætten køre fem minutter efter madlavningens afslutning. Rens filteret en gang om måneden. Det er ikke alle filtre, der kan tåle opvaskemaskinen. Brug et almindeligt opvaskemiddel i køkkenvasken.

Udskiftning af cirkulationspumpen

Oplys vvs-forhandleren om fabrikat og typebetegnelse, så du er sikker på at få en ny cirkulationspumpe med samme ydeevne og dimensioner, passende til anlæggets rørtykkelse. Eller bedre endnu, tag den gamle cirkulationspumpe med hen i butikken.
Vigtigt: Før udskiftning at pumpen skal strømmen afbrydes til både fyr og pumpe. Skru derefter alle radiator-termostater helt op, og tøm varmeanlægget for vand. Efter at den nye cirkulationspumpe er monteret, påfyldes anlægget først vand. Derefter sluttes strømmen til fyret og pumpen.
Er der susen i rørene, kan det skyldes for stor vandhastighed. Sæt om muligt cirkulationspumpens hastighed ned, til støjen ophører. Knirke- og bankelyde kan stamme fra rør, der gnaver mod gennemføringer i loft, gulv eller vægge, Prøv at skabe større afstand ved gennemføringerne. Lyder støjen som en rislen, skyldes det, at der er luft i anlægget. Udluft systemet.

Sammenlign lokale firmaer på Mors

Vi indhenter gerne 3 gratis tilbud på blikkenslagerarbejde i hele Morsø kommune:
  • Tødsø
  • Sejerslev
  • Vilsund
  • Lødderup
  • Ørding

Eksempel på blikkenslagere i postnr. 7900

Kai Nielsen VVS og Blikkenslager ApS
Ringvejen 45
7900 Nykøbing M
CVR: 33034458
www.kainielsenvvs.dk
Morsø VVS og Gasservice ApS
Heltoften 51
7900 Nykøbing M
CVR: 16557404
Tlf. 21250580
HH Energiteknik ApS
Stendyssevej 26
7900 Nykøbing M
CVR: 35394346
Tlf. 52172085