Blikkenslager Lemvig

  • Indhent 2-3 gratis tilbud på blikkenslager i Lemvig
  • Udfyld web skemaet på bare tre minutter
  • Spar let 29 pct på en effektiv blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

VVS & Blikkenslager Lemvig → Få 3 tilbud gratis og hurtigt

12. november 2018. Få 100 procent gratis 3 rare tilbud på VVS-arbejde i Lemvig. Du skal blot udfylde kontaktskemaet online. Fortæl hvad problemet er, så du kan finde den helt rigtige kompetente blikkenslager Lemvig fagmand med det rette blikkenslagertilbud.
Det er nemt og hurtigt og vi samarbejdermed blikkenslagere over hele landet. Udfyld skemaet på 5-7 minutter og beskriv den blikkenslager opgave, du har brug for professionel hjælp til at få udført. Du kan spare 22% i Lemvig ved at anvende vores gratis tjeneste.
Det er hyggeligt at spise i køkkenet til daglig. Og det er rart for den, der producerer måltidet at kunne holde kontakt til spisebordet, hvis der er et par gæster til middag. Men det er også svært at holde køkkenbordet ryddeligt, mens man laver maden. En murkant, der rager 15-20 cm op over bordpladen, skaber dejligt privatliv på køkkenbordet. Pudset letbeton kan sagtens erstatte mursten, hvis der kan blive problemer med gulvets bæreevne.

Radiatortermostat med fjernføler

I fjernføleren sidder en lille beholder med en flygtig væske, som ved stigende temperatur udvider sig. Væsketrykket føres gennem et tyndt kapillarrør på kun 0,8 mm i indvendig diameter til termostaten. Her påvirker trykket en ventilnål i radiatorens ventilhus, som derved åbner op eller lukker ned for tilførslen af varmt vand. Indstilling af den ønskede rumtemperatur foretages på termostatenhedens håndgreb.
Afmonter den gamle termostat ved at dreje den op på højeste temperatur (helt mod venstre). Løsn grebets holdeskrue, og træk termostaten fri af ventilhuset. Den nye termostat med fjernføler sættes nu på radiatorens ventilhus, hvorefter føleren åbnes, og den ønskede længde af kapillarrøret rulles ud. Når fjernføleren er gjort fast på det valgte sted, stiftes røret forsigtigt fast på væggen med de tilhørende små ledningsholdere.

Betal ikke for meget for en blikkenslager

Uanset hvor i Lemvig kommune du bor, kan vores netværk af blikkenslagerfirmaer hjælpe dig med din vvs-opgave:
  • Gjelleodde
  • Gudum
  • Fabjerg
  • Lomborg
  • Ramme

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 7620 Lemvig

Blikkenslagerne M & O Kristensen
Lemtorpvej 5
7620 Lemvig
CVR: 26429730
Hjemmeside
VVS Mester Lemvig-Thyborøn ApS
Tvedvej 2, Nørre Nissum
7620 Lemvig
CVR: 34705674
Hjemmeside
Kallesøe VVS & Ventilation Aps
Heldumvej 21
7620 Lemvig
CVR: 21883603
Hjemmeside