Blikkenslager Lemvig

  • Bestil gratis 3 tilbud på blikkenslager i Lemvig
  • Indsend kontakt skemaet på bare fem minutter
  • Spar let 22 procent på en kvalitetsbevidst blikkenslager

Vi dækker også disse
veje i Lemvig

Nørbysvej
Andrupsgade
Mejsevej
Bakkevej
Hovedgaden
Ballegårdvænget
Gefionsvej
Redningsvej
Lisbyvej
Bloksgårdvej
Nis Petersens Vej
Fladhedevej
Byskovvej
Fabjergvej
Anneksvej
Jyllandsgade
Odinsvej
Nørrealle
Rammekærvej
Mølgårdvej

VVS & Blikkenslager Lemvig → Få 3 tilbud gratis og hurtigt

Få 100 procent gratis 3 rare tilbud på VVS-arbejde i Lemvig. Du skal blot udfylde kontaktskemaet online. Fortæl hvad problemet er, så du kan finde den helt rigtige kompetente blikkenslager Lemvig fagmand med det rette blikkenslagertilbud.
Det er nemt og hurtigt og vi samarbejdermed blikkenslagere over hele landet. Udfyld skemaet på 5-7 minutter og beskriv den blikkenslager opgave, du har brug for professionel hjælp til at få udført. Du kan spare 22% i Lemvig ved at anvende vores gratis tjeneste.
Det er hyggeligt at spise i køkkenet til daglig. Og det er rart for den, der producerer måltidet at kunne holde kontakt til spisebordet, hvis der er et par gæster til middag. Men det er også svært at holde køkkenbordet ryddeligt, mens man laver maden. En murkant, der rager 15-20 cm op over bordpladen, skaber dejligt privatliv på køkkenbordet. Pudset letbeton kan sagtens erstatte mursten, hvis der kan blive problemer med gulvets bæreevne.

Radiatortermostat med fjernføler

I fjernføleren sidder en lille beholder med en flygtig væske, som ved stigende temperatur udvider sig. Væsketrykket føres gennem et tyndt kapillarrør på kun 0,8 mm i indvendig diameter til termostaten. Her påvirker trykket en ventilnål i radiatorens ventilhus, som derved åbner op eller lukker ned for tilførslen af varmt vand. Indstilling af den ønskede rumtemperatur foretages på termostatenhedens håndgreb.
Afmonter den gamle termostat ved at dreje den op på højeste temperatur (helt mod venstre). Løsn grebets holdeskrue, og træk termostaten fri af ventilhuset. Den nye termostat med fjernføler sættes nu på radiatorens ventilhus, hvorefter føleren åbnes, og den ønskede længde af kapillarrøret rulles ud. Når fjernføleren er gjort fast på det valgte sted, stiftes røret forsigtigt fast på væggen med de tilhørende små ledningsholdere.

Betal ikke for meget for en blikkenslager

Uanset hvor i Lemvig kommune du bor, kan vores netværk af blikkenslagerfirmaer hjælpe dig med din vvs-opgave:
  • Gjelleodde
  • Gudum
  • Fabjerg
  • Lomborg
  • Ramme

Engagerede blikkenslagere i postnummer 7620

VVS Mester Lemvig-Thyborøn ApS
Tvedvej 2, Nørre Nissum
7620 Lemvig
CVR: 34705674
www.vvsmester.dk/da/vvsmesterlt
VVS Installatør Falkesgaard
Ringgade 27
7620 Lemvig
CVR: 67490452
www.falkesgaard-vvs.dk
Ejner Kalhøj
Fabjergstad 44
7620 Lemvig
CVR: 11833586
Tlf. 97893050