Blikkenslager Lemvig

  • Indhent gratis 3 tilbud på blikkenslager i Lemvig
  • Indsend skemaet på mindre end 8 minutter
  • Spar let 21 % på en erfaren blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Lemvig tilbud

7620 Lemvig
vejnavne

Heldumvej
Hjortkærvej
Nylund
Lyngsletten
Engbjergvej
Fladhedevej
Præstevej
Knudsgårdvej
Jupitervej
Kåsgårdvej
Højrisvej
Houdamvej
Bonnesigvej
Fyrvej
Jagtfalkevej
Hjulmagervej
Brændgårdvej
Grønningen
Hybenvej
Hedegårdvej

VVS & Blikkenslager Lemvig → Få 3 tilbud gratis og hurtigt

Få 100 procent gratis 3 rare tilbud på VVS-arbejde i Lemvig. Du skal blot udfylde kontaktskemaet online. Fortæl hvad problemet er, så du kan finde den helt rigtige kompetente blikkenslager Lemvig fagmand med det rette blikkenslagertilbud.
Det er nemt og hurtigt og vi samarbejdermed blikkenslagere over hele landet. Udfyld skemaet på 5-7 minutter og beskriv den blikkenslager opgave, du har brug for professionel hjælp til at få udført. Du kan spare 22% i Lemvig ved at anvende vores gratis tjeneste.
Det er hyggeligt at spise i køkkenet til daglig. Og det er rart for den, der producerer måltidet at kunne holde kontakt til spisebordet, hvis der er et par gæster til middag. Men det er også svært at holde køkkenbordet ryddeligt, mens man laver maden. En murkant, der rager 15-20 cm op over bordpladen, skaber dejligt privatliv på køkkenbordet. Pudset letbeton kan sagtens erstatte mursten, hvis der kan blive problemer med gulvets bæreevne.

Radiatortermostat med fjernføler

I fjernføleren sidder en lille beholder med en flygtig væske, som ved stigende temperatur udvider sig. Væsketrykket føres gennem et tyndt kapillarrør på kun 0,8 mm i indvendig diameter til termostaten. Her påvirker trykket en ventilnål i radiatorens ventilhus, som derved åbner op eller lukker ned for tilførslen af varmt vand. Indstilling af den ønskede rumtemperatur foretages på termostatenhedens håndgreb.
Afmonter den gamle termostat ved at dreje den op på højeste temperatur (helt mod venstre). Løsn grebets holdeskrue, og træk termostaten fri af ventilhuset. Den nye termostat med fjernføler sættes nu på radiatorens ventilhus, hvorefter føleren åbnes, og den ønskede længde af kapillarrøret rulles ud. Når fjernføleren er gjort fast på det valgte sted, stiftes røret forsigtigt fast på væggen med de tilhørende små ledningsholdere.

Betal ikke for meget for en blikkenslager

Uanset hvor i Lemvig kommune du bor, kan vores netværk af blikkenslagerfirmaer hjælpe dig med din vvs-opgave:
  • Gjelleodde
  • Gudum
  • Fabjerg
  • Lomborg
  • Ramme

Få 3 Blikkenslager Lemvig tilbud


Tilfældig blikkenslager fra postnummer 7620

Per Larsen VVS & Blik ApS
Tvedvej 65
7620 Lemvig
CVR: 36426667
Hjemmeside
Vestjysk Smede • VVS • Blik A/S
Tangsøgade 55
7620 B​øvlingbjerg
CVR: 29149267
Hjemmeside
Blikkenslagerne M & O Kristensen
Lemtorpvej 5
7620 Lemvig
CVR: 26429730
Hjemmeside