Blikkenslager Farum

  • Indhent gratis 2-3 tilbud fra blikkenslager i Farum
  • Udfyld formularen på ca 7 min.
  • Spar op til 15 procent på en topmotiveret blikkenslager

Vi dækker også
postnummer 3520

Krogen
Langemosevej
Markstien
Kong Volmersvej
Kalkværksvej
Klintebakken
Krogvad
Ingeniørvænget
Horsebakken
Gustav Webersvej
Løvbakken
Klintedalen
Høveltevej
Kjærbovænge
Lillevænget
Lyngholmpark
Hesselbækpark
Kildebakken
Munkehøjvænge
Maglehøj

Blikkenslager Farum? Få 3 gratis tilbud på VVS-service

De fleste mennesker i Farum får på et tidspunkt brug for en kompetent blikkenslager. Bygger du ny bolig eller renoverer du din lejlighed, har du behov for bistand til vvs arbejdet. Har du et ældre hus med antikke kloakrør, får du måske brug for afløbsrensning, slamsugning eller lignende.
Beklageligvis kommer mange danskere ud for bøvl med rør, afløb og kloak. Gudskelov er det blevet væsentligt lettere at indgå aftale med en kvalitetsbevidst blikkenslager ved at benytte den gratis tjeneste, der findes her på 3vvstilbud.dk.
Forebyggende behandling af håndvask og toilet: Blandt egnede midler kan nævnes citronsyre, eddikesyre fortyndet 1:5, fosforsyre fortyndet 1:10 eller et af de anerkendte midler til afkalkning af kaffemaskiner og opvaskemaskiner. Wc-skålen har altid været problematisk at gøre ren. Det er bl.a. den s-formede vandlås neden under toilettet, der er vanskelig.

Tilbagestrømningssikring

For at sikre, at kvalitetskravene til det aftappede drikkevand er opfyldt, skal der træffes foranstaltninger mod, at behandlet vand kan strømme tilbage til hovedledningsnettet. Sikringsmetoden, man vælger i den givne situation, retter sig efter det behandlede vands sundhedsfarlighed og installationernes art og brug. De nærmere regler for sikringsmetoderne fremgår af Bygningsreglementet Norm for vandinstallationer, DS 439.
Det kan i visse situationer blive nødvendigt at placere vandmåleren i en målerbrønd. Da der ved en sådan montering kan opstå turbolens, kan man ikke forvente samme målenøjagtighed som ved korrekt montage i bygning. Flere vandforsyninger er gået over til at anvende ultralydsvandmålere koblet op så der er mulighed for fjernaflæsning.

Håndværkere med kvalifikationerne i orden

Professionelle blikkenslagere bistår kunder inden for mange forskellige områder. Her er et lille udvalg:
  • Beklædning med kobber
  • Eftersyn af stokerkedler
  • Fjernvarmeservice
  • Installation af radiatorer
  • Montering af opvaskemaskine

Vi opsporer de bedste blikkenslagere

B.C. Gas og Vand Aps
Bygmarken 21 B
3520 Farum
CVR: 13866287
www.gas-vand.dk
VVSPlan ApS​
Farum Gydevej 63
3520 Farum
CVR: 34086826
www.vvsplan.dk
Seehuusen VVS
Gammelgårdsvej 75 H
3520 Farum
CVR: 16126373
www.seehuusenvvs.dk