Blikkenslager Jyllinge

  • Bestil 3 gratis tilbud på blikkenslager i Jyllinge
  • Udfyld skemaet online på under 8 min.
  • Spar nemt 10 % på en topmotiveret blikkenslager

Vejnavne i
postnummer 4040

Smakkevej
Smedestræde
Slippen
Snekkevej
Jyllingehøj
Snæversti
Solsikkevej
Mirabellehaven
Soltoftevej
Knudsvej
Tværvej
Mølleengen
Vestavej
Værebrovej
Lærkevej
Strandagervej
Lærkevænget
Nålekrogen
Tellusvej
Sportsvej

Blikkenslager Jyllinge ➡ VVS-service ➡ 3 gratis tilbud

Er du på udkig efter en anerkendt og kvalitetsbevidst blikkenslager i 4040 Jyllinge?. Fleksible og dygtige fagfolk er parate til at fremsende uimodståelige tilbud på blikkenslageropgaven. Vi arbejder udelukkende sammen med kvalitetssikrede blikkenslagerfirmaer, og garanterer for seriøst blikkenslagerarbejde fra A til Ø.
Det tager kun 3 min at fortælle om opgaven i tekstformularen og indsende den til 3vvstilbud.dk. Det er helt uforpligtende at bestille bedre tilbud, og blikkenslagerne arbejder med alle typer af blikkenslageropgaver i hele Jyllinge - og i resten af Danmark. Lad veletablerede fagfolk i Jyllinge løse din blikkenslageropgave.
Rengøring af toilettet: Eddikesyre skal sidde og virke 10-15 minutter, hvorefter der skal børstes efter med en stiv børste. Processen kan evt. gentages flere gange efter behov. Hvis der er tale om rustaflejringer og manganforbindelser, kan sådanne belægninger ofte afbleges med oxalsyre.

Tætning af badeværelser

Som ydre tætning anvendes en inddækningsmanchet af blød plast, der klæbes på fliseoverfladen. På gulvet er lagt klinker i en så fleksibel klæber, at differensspændinger ved udtørring af det støbte gulv ikke skyder klinkerne af. Klinkerne er fuget med fleksible mørtelfuger.
Fugerne til indervægge og ydervæg er udført som højelastiske fuger, der er dimensioneret 7 x 5 mm, og der er anvendt sliptape for at hindre vedhæftning af fugen til fliseklæb. Vægfliserne er opsat i en så fleksibel fliseklæber, at differensspændinger på grund af materialebevægelser i kalciumsilikatpladen ikke skyder fliserne af.
Klæberen skal kunne hæfte til kalciumsilikatpladen, det vandtætte lag samt til ydervæg af beton. Klæbelaget er udført, så der ikke opstår hulrum bag fliserne. Fliserne er fuget med fleksible mørtelfuger. Ved væghjørnerne er der udført højelastiske fuger, dimensioneret som i gulvet.

Håndværkertilbud - spar tid og penge

Dit køkken og badeværelse fortjener de bedste produkter for eksempel:
  • Laufen
  • Roth
  • Unidrain
  • Viega
  • Wellmore

Vi opsporer de bedste blikkenslagere

Strandens VVS
Fasanvænget 44
4040 Jyllinge
CVR: 34553106
Tlf. 40300427
F. Gottfredsen & Søn ApS
Møllehaven 15 B
4040 Jyllinge
CVR: 37946222
Toft Kobber
Saturnvej 13
4040 Jyllinge
CVR: 34109125
www.toftkobber.dk