Blikkenslager Sydhavnen

  • Indhent 3 gratis tilbud fra blikkenslager i Sydhavnen
  • Indsend web formularen på ca seks minutter
  • Spar hutigt 17 pct på en solid blikkenslager

Eksempler på veje
i postnummer 2450

Richard Boones Vej
Albert Schweitzers Vej
Dexter Gordons Vej
Offenbachsvej
Blushøjvej
Stubmøllevej
Borgbjergsvej
Poppelstykket
Hørdumsgade
Beethovensvej
Sjællandsbroen
Frederikskaj
Hans Olriks Vej
Ellestykket
Tartinisvej
Louis Pios Gade
V.A. Borgens Vej
Borgmester Christiansens Gade
Unavngiven Gade 1 Ke
Molestien

Blikkenslager Sydhavnen ➽ Få gratis 3 velegnede tilbud

Mangler du hjælp til en lille eller en stor blikkenslageropgave i Sydhavnen? Så udfyld webformularen ved at trykke på den grønne knap her på siden. Så sætter vi dig i forbindelse med et effektivt og billigt blikkenslagerfirma i Sydhavnen, der kan hjælpe dig med din blikkenslageropgave.
Alle blikkenslageropgaver kan løses, store som små. Uanset om du skal have hjælp til faldrørsrensning, armaturer, tagrender, nedløbsrør eller lign. Vi har de helt rigtige kontakter til kompetente blikkenslagere i Sydhavnen, som kan hjælpe dig godt fra start med din blikkenslageropgave. Udfyld skemaet på 3 minutter nu!
Før i tiden var det kun slotte, der blev bygget med tagrender, der ofte endte i fantasifulde dragehoveder, de såkaldte spygatter, der blot lod vandet plaske ned på jorden. Nedløbsrør brugte man kun sjældent. På almindelige huse lod man bare vandet løbe af taget, somme tider ned på en bane af småsten.

Udførelse af tungt badeværelse i ny bolig

Et tungt badeværelse er kendetegnet ved, at gulvet er støbt af beton med støbte opkanter som fundament til vægge af letbetonblokke, udført på etage- eller terrændæk. Derudover er badeværelset udført i nyt boligbyggeri.
Allerede under den første projekteringsfase ved etablering af et badeværelse i et nyt byggeri, skal det gennem disponeringen tilsikres, at man ved den efterfølgende detail projektering og gennemførelse, kan opnås maksimal sikkerhed mod fugt- og vandskader.
Kravene til materialerne er, at de skal være fugtbestandige og fugtstabile, det vil sige, at de ikke har for store fugtudvidelseskoefficienter. Derfor er der anvendt tunge materialer som beton og letbeton. Til sikring af maksimal vandtæthed er der udført et vandtæt lag på gulvet i hele badeværelset og på væggene i vådzonen.

Benyt kun mærkevarer i dine installationer

Eksempler på VVS mærkevarer som dit køkken og bad vil elske:
  • Bosch
  • Ideal
  • Milton
  • Riello
  • Svedbergs

Fleksible blikkenslagere i postnummer 2450

Radiatorland
Elværksvej 11
2450 København SV
CVR: 89630517
www.radiatorland.dk
Ølgaard Blik & Vvs Teknik
Sluseholmen 30
2450 København SV
CVR: 35948279
Grønbech og Sønner A/S
Scandiagade 25
2450 København SV
CVR: 12069502
www.g-s.dk