Blikkenslager Sydhavnen

  • Modtag gratis 3 tilbud fra blikkenslager i Sydhavnen
  • Indsend formularen online på kun syv minutter
  • Spar omkring 21 % på en fleksibel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Sydhavnen tilbud

Veje i postnummer 2450

Vigerslev Allé
Hans Olriks Vej
Tudsemindevej
Thad Jones Vej
Rektorparken
Sydhavns Plads
Unavngiven Gade 1 Ke
Tartinisvej
Ernst Kapers Vej
Ved Stigbordene
Gustav Bangs Gade
Rossinisvej
Beethovensvej
Vestre Teglgade
Mozarts Plads
Teglholmens Østkaj
Havneholmen
Julius Andersens Vej
Molestien
Poppelstykket

Blikkenslager Sydhavnen ➽ Få gratis 3 velegnede tilbud

Mangler du hjælp til en lille eller en stor blikkenslageropgave i Sydhavnen? Så udfyld webformularen ved at trykke på den grønne knap her på siden. Så sætter vi dig i forbindelse med et effektivt og billigt blikkenslagerfirma i Sydhavnen, der kan hjælpe dig med din blikkenslageropgave.
Alle blikkenslageropgaver kan løses, store som små. Uanset om du skal have hjælp til faldrørsrensning, armaturer, tagrender, nedløbsrør eller lign. Vi har de helt rigtige kontakter til kompetente blikkenslagere i Sydhavnen, som kan hjælpe dig godt fra start med din blikkenslageropgave. Udfyld skemaet på 3 minutter nu!
Før i tiden var det kun slotte, der blev bygget med tagrender, der ofte endte i fantasifulde dragehoveder, de såkaldte spygatter, der blot lod vandet plaske ned på jorden. Nedløbsrør brugte man kun sjældent. På almindelige huse lod man bare vandet løbe af taget, somme tider ned på en bane af småsten.

Udførelse af tungt badeværelse i ny bolig

Et tungt badeværelse er kendetegnet ved, at gulvet er støbt af beton med støbte opkanter som fundament til vægge af letbetonblokke, udført på etage- eller terrændæk. Derudover er badeværelset udført i nyt boligbyggeri.
Allerede under den første projekteringsfase ved etablering af et badeværelse i et nyt byggeri, skal det gennem disponeringen tilsikres, at man ved den efterfølgende detail projektering og gennemførelse, kan opnås maksimal sikkerhed mod fugt- og vandskader.
Kravene til materialerne er, at de skal være fugtbestandige og fugtstabile, det vil sige, at de ikke har for store fugtudvidelseskoefficienter. Derfor er der anvendt tunge materialer som beton og letbeton. Til sikring af maksimal vandtæthed er der udført et vandtæt lag på gulvet i hele badeværelset og på væggene i vådzonen.

Benyt kun mærkevarer i dine installationer

Eksempler på VVS mærkevarer som dit køkken og bad vil elske:
  • Bosch
  • Ideal
  • Milton
  • Riello
  • Svedbergs

Få 3 Blikkenslager Sydhavnen tilbud


Blikkenslager Sydhavnen eksempel:

O E Tekniq ApS
Bådehavnsgade 44 A
2450 København SV
CVR: 35811664
Hjemmeside
Grønbech og Sønner A/S
Scandiagade 25
2450 København SV
CVR: 12069502
Hjemmeside
Sydhavns VVS
Bådehavnsgade 42
2450 København SV
CVR: 25764307
Hjemmeside