Blikkenslager Sydhavnen

  • Modtag gratis 2-3 tilbud på blikkenslager i Sydhavnen
  • Indsend skemaet online på ca to minutter
  • Spar op til 19 % på en seriøs blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Sydhavnen ➽ Få gratis 3 velegnede tilbud

12. november 2018. Mangler du hjælp til en lille eller en stor blikkenslageropgave i Sydhavnen? Så udfyld webformularen ved at trykke på den grønne knap her på siden. Så sætter vi dig i forbindelse med et effektivt og billigt blikkenslagerfirma i Sydhavnen, der kan hjælpe dig med din blikkenslageropgave.
Alle blikkenslageropgaver kan løses, store som små. Uanset om du skal have hjælp til faldrørsrensning, armaturer, tagrender, nedløbsrør eller lign. Vi har de helt rigtige kontakter til kompetente blikkenslagere i Sydhavnen, som kan hjælpe dig godt fra start med din blikkenslageropgave. Udfyld skemaet på 3 minutter nu!
Før i tiden var det kun slotte, der blev bygget med tagrender, der ofte endte i fantasifulde dragehoveder, de såkaldte spygatter, der blot lod vandet plaske ned på jorden. Nedløbsrør brugte man kun sjældent. På almindelige huse lod man bare vandet løbe af taget, somme tider ned på en bane af småsten.

Udførelse af tungt badeværelse i ny bolig

Et tungt badeværelse er kendetegnet ved, at gulvet er støbt af beton med støbte opkanter som fundament til vægge af letbetonblokke, udført på etage- eller terrændæk. Derudover er badeværelset udført i nyt boligbyggeri.
Allerede under den første projekteringsfase ved etablering af et badeværelse i et nyt byggeri, skal det gennem disponeringen tilsikres, at man ved den efterfølgende detail projektering og gennemførelse, kan opnås maksimal sikkerhed mod fugt- og vandskader.
Kravene til materialerne er, at de skal være fugtbestandige og fugtstabile, det vil sige, at de ikke har for store fugtudvidelseskoefficienter. Derfor er der anvendt tunge materialer som beton og letbeton. Til sikring af maksimal vandtæthed er der udført et vandtæt lag på gulvet i hele badeværelset og på væggene i vådzonen.

Benyt kun mærkevarer i dine installationer

Eksempler på VVS mærkevarer som dit køkken og bad vil elske:
  • Bosch
  • Ideal
  • Milton
  • Riello
  • Svedbergs

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2450 Sydhavnen

O E Tekniq ApS
Bådehavnsgade 44 A
2450 København SV
CVR: 35811664
Hjemmeside
Sydhavns VVS
Bådehavnsgade 42
2450 København SV
CVR: 25764307
Hjemmeside
Radiatorland
Elværksvej 11
2450 København SV
CVR: 89630517
Hjemmeside