Blikkenslager Hammel

  • Modtag 2-3 gratis tilbud fra blikkenslager i Hammel
  • Indsend skemaet på under ni minutter
  • Spar op til 28 pct på en faglærd blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Hammel ➤ Spar 30% på vvs opgave tilbud

12. november 2018. Leder du efter en dygtig, erfaren, og billig blikkenslager i Hammel, er du landet på den rette side. Her på 3vvstilbud.dk tilbyder vi dig - gratis og uforpligtende - at indhente tre skræddersyede og attraktive tilbud på din blikkenslageropgave i Hammel. Rabatten på opgaven kan blive helt op til 32 procent.
Står du overfor en snarlig VVS-opgave i Hammel, og er du som så mange andre forvirret over, hvilket blikkenslager der er bedst at ringe til? De fleste man spørger, vil gerne spare en masse penge og gøre det billigst muligt. Af den grund er 3vvstilbud.dk en oplagt mulighed.
Vi tilbyder at indhente tre attraktive tilbud på blikkenslager Hammel arbejde - 100 pct gratis og uforpligtende. Vores samarbejdspartnere tager hånd om din opgave på en forsvarlig og professionel måde, og du skal ikke bekymre dig om hverken forarbejde, udførelse eller efterfølgende rengøring.

Højvandslukke for flere armaturer

Højvandslukker skal være udført således, at de urenheder, der forekommer i afløbsvandet, ikke kan hindre lukkefunktionen. Disse krav anses for opfyldt hvis højvandslukket dokumenteret opfylder kravene i EN 13564. Højvandslukker der er anbragt på ledninger der fører fækalieholdigt spildevand, skal være forsynet med en visuel og akustisk alarm, der er anbragt således at en alarm umiddelbart erkendes. Det er vigtigt at højvandslukker anbringes således at:
- Der er betryggende sikkerhed mod oversvømmelse på tilløbssiden, dvs. at der f.eks. ikke er tilsluttet regnvandsledninger eller højere liggende armaturer på tilløbssiden
- At højvandslukkerne er placeret således at de er nemt tilgængelige for inspektion, betjening og vedligeholdelse.

Få 3 tilbud fra seriøse blikkenslagerfirmaer

Blikkenslagere i Hammel har et ret alsidigt arbejde - se bare disse eksempler:
  • Beklædning med aluminium
  • Eftersyn af fastbrænselfyr
  • Installation af stokerkedler
  • Nye nedløbsrør
  • Ventilation

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 8450 Hammel

Thyge Hvas VVS
Frijsenborgvej 145, Skjød
8450 Hammel
CVR: 34382115
Hjemmeside
VVS Installatør Morten Helle Aagesen
Kirkeskovvej 28
8450 Hammel
CVR: 34517665
Hjemmeside
Søberg Montage
Voldby Hovvej 9
8450 Hammel
CVR: 21196835
Hjemmeside